Arcane Mage Hk.

meraklimahmut

Üye
Oyun başında duyuruldu çokça merak edildi. Şu an esamesi okunmuyor sanırım. Hazır Warrior Knight Sınıfı düzenleniyorken bunun hakkında da bir bilgi verebilir misiniz? @SunRise @BEARFACT

Teşekkürler.

Powerslavee

Üye
Bilinen zindanda inci toplayamama bugunu zindanları kapatıp çözmeden zindanları açan bir yazılımcı takımından çok da birşey beklemeyelim bence

üzgünüm fazla kırıcı olmadan ancak bu kadar eleştirebiliyorum

arcane mage mi? Bence bunu onlar bile unutmuştur :)

Pr0life

Üye
Bilinen zindanda inci toplayamama bugunu zindanları kapatıp çözmeden zindanları açan bir yazılımcı takımından çok da birşey beklemeyelim bence

üzgünüm fazla kırıcı olmadan ancak bu kadar eleştirebiliyorum

arcane mage mi? Bence bunu onlar bile unutmuştur :)

Zindanda toplama ile ilgili bir bug yok. Toplama yapabilmek için, normal harvesting yaptığımız orak, diğer adı ile sickle olması gerekiyor. Seviyesi önemli değil. Eğer sickle yoksa toplama yapılmıyor.

Powerslavee

Üye
Ee bu daha önce toplanıyordu da şimdi niye problem oldu o zaman?

Witch_King

Üye
Önce mevcut mage sınıflarını adam akıllı yapsınlarda. Arcane magemiz eksik kalsın !

RickSancheZz

Üye
Zindanda toplama ile ilgili bir bug yok. Toplama yapabilmek için, normal harvesting yaptığımız orak, diğer adı ile sickle olması gerekiyor. Seviyesi önemli değil. Eğer sickle yoksa toplama yapılmıyor.
arkadaşın dediği inciler için orak ihtiyacı bulunmamakta, inci toplamada Cumrtesi ve dün hata vardı, bende tüm toplama aletleri var bende toplayamıyordum, sonradan düzeldi

Konuyla alakalı edit : oyuna başladığım dönemde dark magician söylemleri vardı onu hatırlıyorum ama bayağı ertelendi galiba hala hareket yok

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt