Rise online kartlar yeniden mi dağıtiliyor yoksaOyunda bazı dengeleri bozucak bakalım
ne alakası var üstün gelmekle birçok oyun yapıyor bunu hatta elf ırkı gelirse oda parayla satılmalı babanın hayrına oyun yapmıyorlar bok püsür satacaklarına böyle şeyler satılsın pvp nin nesini etkiliyor buöyle bir şey olmaz biz bu oyunu oynamak için geldik zaten daha karakter parayla satılacaksa o zaman neler neler parayla satılır parayla satılıp üstün gelinen bir oyun istemiyoruz. zaten karşı ırka pvp de para etki etmeyecek denildi karakter de pvp nin bir sınıfı parayla satılamaz bence
Bence de boş şeyler satılacağına bare değer bir şeyler satılması çok çok mantıklıne alakası var üstün gelmekle birçok oyun yapıyor bunu hatta elf ırkı gelirse oda parayla satılmalı babanın hayrına oyun yapmıyorlar bok püsür satacaklarına böyle şeyler satılsın pvp nin nesini etkiliyor bu
yönetim bedava yaptıysa sen niye parayla istiyorsun ? ben onu anlamıyorum sen yönetim misin ?ne alakası var üstün gelmekle birçok oyun yapıyor bunu hatta elf ırkı gelirse oda parayla satılmalı babanın hayrına oyun yapmıyorlar bok püsür satacaklarına böyle şeyler satılsın pvp nin nesini etkiliyor bu
bedeva vercez demedi ek bi güncelleme paketi kostum mostümle hediyede gelebilir yada ilk premium yatırınca aktif olablirDeme öyle deme ciddiye alırlar o kadar beklicez ellerimiz boş kalmasın
kara büyücü gibi channeling skilleri olan bağlama yere çakma süreli zehir kendi canında feda et şukadar vur vs vs uzarArcane magede diğer magelerden görmeye alışkın olmadığımız neler var
benimki öneri sen de yönetim olmadığına göre kararı sen vermeyeceksin adamalar bedava yapacaz diye bişey demedi pay to win olayını engelleyecek bir tavisyedir bu şirket nekadar güzel kar ederse okadr pay to win olmaz metin 2 ko falan foynayanlar bu tavsiyemi anlamaz yönetim den birlerinin diikatini çekeblirsem bir fikir alablirleryönetim bedava yaptıysa sen niye parayla istiyorsun ? ben onu anlamıyorum sen yönetim misin ?