Öneri arcane mage

etolord

Üye
arcane mage i bence parayla satın oyunda da kazanmak mümkün olabilir fakat zor olmalı

etolord

Üye
soloya yatkın bir mage olacakmış ne yazıkki 8 9 ay göremeyebliriz

karagülle52

Üye
öyle bir şey olmaz biz bu oyunu oynamak için geldik zaten daha karakter parayla satılacaksa o zaman neler neler parayla satılır parayla satılıp üstün gelinen bir oyun istemiyoruz. zaten karşı ırka pvp de para etki etmeyecek denildi karakter de pvp nin bir sınıfı parayla satılamaz bence

Tekitekurin

Üye
Bir çok oyunda arcane mage var, mage'den biraz daha işlevsel oluyor. Burada da çok farklıı olamyacaktır ama para felan gerek yok böyle şeylere bence

etolord

Üye
denge değiştirmekten ziyade tat katacaktır solo da warior erittiğini düşünsenize çok iyi tekil hedeflere zehir mehir vursa canı çok olana daha çok zehir vursa warlockumsu bişeyler

etolord

Üye
öyle bir şey olmaz biz bu oyunu oynamak için geldik zaten daha karakter parayla satılacaksa o zaman neler neler parayla satılır parayla satılıp üstün gelinen bir oyun istemiyoruz. zaten karşı ırka pvp de para etki etmeyecek denildi karakter de pvp nin bir sınıfı parayla satılamaz bence
ne alakası var üstün gelmekle birçok oyun yapıyor bunu hatta elf ırkı gelirse oda parayla satılmalı babanın hayrına oyun yapmıyorlar bok püsür satacaklarına böyle şeyler satılsın pvp nin nesini etkiliyor bu

CarLions

Üye
ne alakası var üstün gelmekle birçok oyun yapıyor bunu hatta elf ırkı gelirse oda parayla satılmalı babanın hayrına oyun yapmıyorlar bok püsür satacaklarına böyle şeyler satılsın pvp nin nesini etkiliyor bu
Bence de boş şeyler satılacağına bare değer bir şeyler satılması çok çok mantıklı

karagülle52

Üye
yönetim bedava yaptıysa sen niye parayla istiyorsun ? ben onu anlamıyorum sen yönetim misin ?

etolord

Üye
benimki şirket için öneri er yada geç pay to win ürünleri satılacak amacım bunu geciktirecek bir istek fazla takılma

etolord

Üye
yönetim bedava yaptıysa sen niye parayla istiyorsun ? ben onu anlamıyorum sen yönetim misin ?
benimki öneri sen de yönetim olmadığına göre kararı sen vermeyeceksin adamalar bedava yapacaz diye bişey demedi pay to win olayını engelleyecek bir tavisyedir bu şirket nekadar güzel kar ederse okadr pay to win olmaz metin 2 ko falan foynayanlar bu tavsiyemi anlamaz yönetim den birlerinin diikatini çekeblirsem bir fikir alablirler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt