Daha bugün farkettim hocamYöneticilerden cevap yok değil mi bu durumla alakalı çünkü arkadaşımda aynı problemden muzdarip. Yoksa afk mi kaldılar
daha ne kadar net çekeyim kardeşimkardeşim en net haliyle priestin görev itemini + archı+ curset bladeyi bi moblarda video çekerek paylaşırmısın aradaki fark nedir herkes görmüş olur diye düşünüyorum...
lr bozuk olarak devam edelim yani dimiBir priest olarak .Ben silahın bu şekilde kalması taraftarıyım Arch sword def veriyor dropların yüksek olduğu Rock sınıfına fazla hasar vuruyor ve drobu en fazla olan pri itemi.Earthshakerdan daha az str istiyor sadece bi R si daha düşük diye zehir olursa earthshaker hepten çöp olur hatta strombringer(lr) gibi unique silahları almak için çaba göstermez insanlar. Priesttin 2 skill 1 r vurduğunu kabul edersek silah bu şekilde kalmalı diye düşünüyorum.
sen lr bozuk dersin oyun yönetimi zehir r 'de daha fazla vursun der zaten hepsinin aynı vurması onların bir şey ifade etmediği anlamına gelirlr bozuk olarak devam edelim yani dimi![]()
elinde earthshaker mı var yada onun içinmi uğraşıyorsun hacım anlamadımsen lr bozuk dersin oyun yönetimi zehir r 'de daha fazla vursun der zaten hepsinin aynı vurması onların bir şey ifade etmediği anlamına gelir
Hocam elimde earthshaker olsa dahi bozar arch alabilirim ben olaya dışardan bakıyorum. Sadece R olarak az vuruyor sen burada attak karşılaştırırken skill vurmamışsın ki bana göre bilerek skill vurmadın istersen kötü niyetli diyebilirsin. Piyasada yaygın olan bir item yükseltirsen unique itemler filan hep çöp burada sen strombringer zehir olsun de sesim çıkmaz. Ama herkeste arch sword var herkes taksın arch swordu keyfine baksın yanielinde earthshaker mı var yada onun içinmi uğraşıyorsun hacım anlamadım10 gblik itemle 50 mlik itemin aynı vurmasının ne gibi bir açıklaması olabilir ki
![]()
2 tane videoda da skill atıyorum. skill+r toplamı daha çok vuruyor cursed blade inHocam elimde earthshaker olsa dahi bozar arch alabilirim ben olaya dışardan bakıyorum. Sadece R olarak az vuruyor sen burada attak karşılaştırırken skill vurmamışsın ki bana göre bilerek skill vurmadın istersen kötü niyetli diyebilirsin. Piyasada yaygın olan bir item yükseltirsen unique itemler filan hep çöp burada sen strombringer zehir olsun de sesim çıkmaz. Ama herkeste arch sword var herkes taksın arch swordu keyfine baksın yani
Yolun açık olsun hocam videoda cursed ile tek skill atmamışsın ama madem bugmış düzeltsinler.2 tane videoda da skill atıyorum. skill+r toplamı daha çok vuruyor cursed blade in![]()
1. video 1.30 dan sonra 2. videoda ise sadece cursed değil paladin clubda dahil olmak üzere bir çok zamanda skill atılmıştır. Dikkatli izlemeni tavsiye ederim. 2. video zaten doğrudan doğruya cursed vs arch sword değildir. paladin club da işin içine dahil ettim. Ne yazıkki çıkardım elden cursed i seni susturmak için bir video daha çekip atabilirdim. Aradığın ne gibi bir cevap varsa hepsi videoda var. Sesini aç dinle ve izle dostum. Yönetim tarafından da hak verildiği üzere. Swordun hasarında bug olduğu sarih. Şans eseri +7 geçirdim zaten cursed blade'i. Bana kalsa poison damage in hasarı düşürülsün. Lr artsın diye bir gayem yok.Yolun açık olsun hocam videoda cursed ile tek skill atmamışsın ama madem bugmış düzeltsinler.
düzeltiyor kardeşim düzeltmez mi oyunun 4cü gününden beri ticketlerim duruyor paladin clup eartshakere benzıyor görsel olarak degiştirilmeli damageleri birbirine cok yakın itemli asas ile itemsiz asas arasında 1k dmg oynuyorken bpde niye 50 60 diye ama erken erişimdeymişiz böyle ufak tefek hatalar olabilirmiş düzenlenicegini söylüyorlarHocam bu gerçek mi 10 gb ile 50 m lik ıtem yakın hasarı var ve yönetim bunu düzeltmiyor mu ?
Hocam herkes gördüğü yanlışı raporlarsa düzeltirler ama çoğu kişi umursamıyor. Bende ticket attım bir iki kere benzer metinleri kopyala yapıştır olarak attılar.düzeltiyor kardeşim düzeltmez mi oyunun 4cü gününden beri ticketlerim duruyor paladin clup eartshakere benzıyor görsel olarak degiştirilmeli damageleri birbirine cok yakın itemli asas ile itemsiz asas arasında 1k dmg oynuyorken bpde niye 50 60 diye ama erken erişimdeymişiz böyle ufak tefek hatalar olabilirmiş düzenlenicegini söylüyorlar