Arch Sword +7 Vs Earthshaker +7

mawalol

Yeni Üye
Merhaba, farm için hangisi daha iyidir? Menzili daha uzun diye ksde iyi diye bir söylenti var fakat doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

DeadLegion

Üye
Earthshaker bence kotu bir item. Arch sword bp icin unique itemlerden sonra en iyi item. Ikinci siraya da tabarise koyarim earthshakeri koymam. Cunku swordlarin menzili club silahlara gore bir tik fazla. Ayrica arch sword def veriyor. Menzil avantaji ve def arch swordu one geciriyor bence.

Agaragambi

Üye
BP ler arch sword alıp golem slotlarında rahat farm yapıyor diye biliyorum şekil olarakta kılıç daha güzel duruyor bana göre

yetiyet

Üye
Aarvadda earthshaker kullanıyordum çünkü ap'si çok yüksek ve slotlar boştu ama burada kesinlikle archsword. Okçuyum earthshakerli bpler benden kutu alamıyor ama archswordu olan cok daha uzaktan skill vurabildiği için bazı kutuları paylaşıyoruz.

Jorgett4

Yeni Üye
Spear seviyesinde ap'si ve warrior attack bonusu ile Earthshaker Arch'ın o kadar da gerisinde kalmaz ama oynamayı bilene.

YUZDEELLI

Üye
2 si de güzel item fiayatları makul rpr kullanımları aynıdır. diğer kullanımlarda arch daha iyidir.

mawalol

Yeni Üye
Ben oyunu farm ağırlıklı oynuyorum AP'si yüksek diye earthshaker almıştım fakat arch swordlu adam gelip slotu elimden alması koyuyor :D Şunu merak ediyorum iki çarında diğer her şeyi aynı olduğunu varsayarsak bir slotu ARch +7 mi alıyor yoksa earth +7 mi Rowa bırakıldığı zaman sizce?

yetiyet

Üye
Ben oyunu farm ağırlıklı oynuyorum AP'si yüksek diye earthshaker almıştım fakat arch swordlu adam gelip slotu elimden alması koyuyor :D Şunu merak ediyorum iki çarında diğer her şeyi aynı olduğunu varsayarsak bir slotu ARch +7 mi alıyor yoksa earth +7 mi Rowa bırakıldığı zaman sizce?
Arch tabiki server'in başı stinger slotuna bırakıyorduk biz 2 asas 4 earthshakerli prieden kutu aliyorduk. Eearthshakerli adamlar moba vurasıya kadar önce archswordlu vuruyor oyuzden kutuları onlar aliyor. İki itemin +1'ini alip deneyebilirsin ne kadar range farkediyor

balron

Üye
Tek vuruşta ölen mobsa arch sword. Slota ks geldiğinde arch sword her şekil öne geçirir. Diğer taraftan boss vs kerserken, zindan yaparken es +7 dmg farkı nedeniyle daha verimli. 2side olmalı , ilk öncelik arch sword

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt