Arch Sword'de sorun olmadığını iddia edenler için

Indark

Üye
Galiba herkeste gizli bir sword defence var. Dün yayında Arch Swordde sorun olmadığı belirtilmişti. Ona ithafen hazırladım. Bu konuyla ilgili son videom olacak. Umarım gereken yapılır. Rock bonusu düzgün çalışıyor bu arada. Onda bir problem yok.

Hala daha aksi iddia ediliyorsa lütfen test serverında ayarlayıp elinize bir adet zehir hasarlı birde lightning hasarlı +7 arch sword alıp deneyin. Video çekin ve burada paylaşın lütfen.

Son düzenleme:

Indark

Üye
Merak ettiğim bir şey daha var. "Ya Vixen'de Hatred'da ateş hasarı, Bluewing'de buz hasarı bozuktu da bu mu doğru yapıldı acaba?" Hatalı item işte. Çevirin zehre en az 100 hasar farkedecek adım gibi eminim. Çalışmıyor çünkü LR.

UNDERT0KER

Üye
lr dmg etkisi var kardeşim arc zehir olsa ölüm silahı olur rocklara karşı earth falan boş kalır.

Mitraileusse

Üye
Düzeltmiceklersede net bi şekilde ifade edilsin item alıcaklar almasın boşu boşuna . Görev itemleriyle farm yapsınlar sonra gb neden düşüyo ..

Indark

Üye
lr dmg etkisi var kardeşim arc zehir olsa ölüm silahı olur rocklara karşı earth falan boş kalır.
Derdimiz rocklar mı kanka ya adamlara vurmuyo baksana 700 ap daha düşük silahla poisonu var diye aynı vuruyom neredeyse :D Videoyu izle gözünü seveyim

N3v3N

Üye
Poison lightining damage farkı olmuş. 160 poison hasarın rakibe 147 vurmuş. Geri kalan hasar ise atak hasarıni oluşturmuş. Yani silahların verdigi atak ile 78 vurmussun. Toplamda r ile 225 vurmuş oluyorsun.

Archta lr hasarı düşük vuruyor fakat atak hasarın fazla. Rakip defans kırma yerse archin vuracağı hasar epey artar. Ayrıca 70lvl gelince ataklar da artacağı için şuanda ön planda olan elemental hasarlar etkisiz kalacak...

Tolgun

Üye
Galiba herkeste gizli bir sword defence var. Dün yayında Arch Swordde sorun olmadığı belirtilmişti. Ona ithafen hazırladım. Bu konuyla ilgili son videom olacak. Umarım gereken yapılır. Rock bonusu düzgün çalışıyor bu arada. Onda bir problem yok.

Hala daha aksi iddia ediliyorsa lütfen test serverında ayarlayıp elinize bir adet zehir hasarlı birde lightning hasarlı +7 arch sword alıp deneyin. Video çekin ve burada paylaşın lütfen.
Kanka belki attack cok oynatmiyo senin düsündin gibi keske attacki ayne dereceye getirseydin str düsürüb/cikarib ondan sonra ayne attack la vurcakdin.

Indark

Üye
Poison lightining damage farkı olmuş. 160 poison hasarın rakibe 147 vurmuş. Geri kalan hasar ise atak hasarıni oluşturmuş. Yani silahların verdigi atak ile 78 vurmussun. Toplamda r ile 225 vurmuş oluyorsun.

Archta lr hasarı düşük vuruyor fakat atak hasarın fazla. Rakip defans kırma yerse archin vuracağı hasar epey artar. Ayrıca 70lvl gelince ataklar da artacağı için şuanda ön planda olan elemental hasarlar etkisiz kalacak...
147 seken hasar dostum. 225-227 normalde. Videoyu tam ve sesli izleyin

Indark

Üye
Tamam işte o seken hasar elemental hasar oluyor. Archta seken hasar yüksek ihtimalle 30-50 arasıdır...
700 ap fark ile 100 hasar farkediyor skill vuruşları arasında kanka bunun nasıl bir açıklaması var arch ile 600 iron hammer ile 500 vuruyorum

N3v3N

Üye
700 ap fark ile 100 hasar farkediyor skill vuruşları arasında kanka bunun nasıl bir açıklaması var arch ile 600 iron hammer ile 500 vuruyorum
En düşük defansa sahip kuklalarda denemenizi tavsiye ederim. Rakibin resistans durumu da farklı olabilir.

Her iki silahla 10r vurun, seken hasarları not edin.

Her iki silahla 10skill vurun.

Artemiss

Üye
Arch sword depolayanlar ve elinde bu silahi tutup prim yapacagini bekleyenler toplanmış buraya. Bu silahin damagesi olmasi gerektigi gibi. Kesinlikle silah gayet duzgun çalışıyor.

Adv3NN

Üye
bu sorun eartsheker takandada gecerli ki arch sword sorunu degil zaten itemli ve itemsiz adamın eşit olmasın sacmalıgı mevcut oyunda aynı problemi bende enhanced eartsheker ile yaşıyorum hatta seninki gene iyi vurmuş benim 70 80 dmg fark var arada iron hammerlarla :D gittim 1m onları aldım denedım D

Silahta sorun olduğunu bal gibi biliyorlar. Bizzat kendi deneyimim ile de sabittir. Gerekirse ben de video çekebilirim, fakat yapmıyorlar. 10 GB yani fiyatı az da değil..
Sırf insanlar earthshaker aldılar diye Archswoord'da sıkıntı yok diyorlar. Abi ne kadar iğrenç, ne kadar bencilce bir düşünce bu? Earthshakerı geçmesin diye bozuk bir silahın gerçekliğini, sanki böyle bir durum yokmuş gibi kabul edilmesi gerektiğini söylüyorlar. Bu normal bir seviye düşüklüğü olamaz.
iron hammerlari bende takınca bendede aynı problem oluyo enhanced eartsheker kullanıyorum boktan arch swordcü degılım yada düz eartshekerci degilim elimdeki oyunda olmayan bi item +70 cape sonrası gelicek bi item oldugu halde iron hammer ile 70 80 dmg fark var arasında arch swordda sorun yok bütün epic itemlerde aynı sıkıntı var.

GizliPriest

Üye
Ya nasıl düzgün çalışıyor adamın elinde posion dmg silah var ve benim silahın ap den daha düşük r ve skill ortalaması ile daha fazla vuruyor moba. Arch sword takıyor diye illa rock türü moblar mi kesmek zorunda herkes illa " fındık kıracağımı " takalım :)

Mitraileusse

Üye
Arch sword depolayanlar ve elinde bu silahi tutup prim yapacagini bekleyenler toplanmış buraya. Bu silahin damagesi olmasi gerektigi gibi. Kesinlikle silah gayet duzgun çalışıyor.

ya arkadaşım elinde +7 archın mı var hadi aldın diyelim nası bu kanıya vardın öğrenebilirmiyim ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt