Arch Sword'de sorun olmadığını iddia edenler için

ametay

Üye
düzelme gibi durum kesinlikle yok! biri görev silahı ; bedava yani. diğeri 2,8 gb verip aldığım arch sword +6.
2,8gb sadece ve sadece 40 damage fazla vurmak için verdim. benden akıllısı yok gib! lakin gm'lere baksan sorun yok! doğru sorun bende silahda değil!
diğer iteleri nasıl posion damage yaptınız çözene kadar. aynen öylede bunu da öyle yapın bakalım var mı yok mu sorun?

şunu da belirteyim arch swordu takında %100 artsın gibi absürt bir bekletim yok ama 120-150 damagede artmalı. kesilen yaratılara göre değişebilir tabii ama hissedilir artmalı en az %10

Ekli dosyalar

• frm.jpg
    frm.jpg
    579.8 KB · Görüntüleme: 96
  • frm2.jpg
    frm2.jpg
    560.9 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:

Mitraileusse

Üye
Sıf bu yüzden az önce zararınada olsa verdim itemi hayırlı olsun görev itemiyle farm yapmaya devamke .. zaten bi etkisi yoktu 80 90 damage farkı var şaka gibi

Relapse

Üye
Bu silah düzelene kadar her gün düzenli olarak up'layacağım. Bariz bozuk olduğu belli, toxiclik yapmayın. Sürekli video çekerek bariz olan bir durumu sizin ikna ve algı kabiliyetinize göre benimsemenizi beklemek zorunda değil kimse.

Son düzenleme:

sertan123

Üye
ya bariz hata varken oyunu yapanların oyunu gösterenlerin inatla archswrodda hata yok diyip şu videodan sonra nasıl bir açıklama yapacaklarını çok merak ediyorum

Artemiss

Üye
Beyler arc sword +6 apsi 132 gorev iteminin 119 aradaki fark yalnizca 13 ap. Ne olmasini bekliyorsunuz 1000 damage fazla atmayimi ?? kaziklandiniz geçmiş olsun. Arc sword +7 ve cursed Blade +7 ayni damage atiyor (zehir hasarindan dolayı) cursed 60 m Arch sword 12 gb cumleten geçmiş olsun verdiginiz gblerin uzerine bir bardak su için.

Mitraileusse

Üye
Beyler arc sword +6 apsi 132 gorev iteminin 119 aradaki fark yalnizca 13 ap. Ne olmasini bekliyorsunuz 1000 damage fazla atmayimi ?? kaziklandiniz geçmiş olsun. Arc sword +7 ve cursed Blade +7 ayni damage atiyor (zehir hasarindan dolayı) cursed 60 m Arch sword 12 gb cumleten geçmiş olsun verdiginiz gblerin uzerine bir bardak su için.

İtiraf gibi yorum atmışsın bizde buna itiraz ediyoruz . DÜZELTİLME GELMELİ .. Ben elimden çıkardım ama forumu takip edemeyen bir çok oyuncu parasını bu iteme harcıyor yazık günah

cebraaa

Üye
sol el prieste atak vermez ki kanksssssssssssssssssssss

n3cr0

Üye
Yönetimin oyuncuları görev silahlarından(damage dengelemesi) caydırıp pazardan alışveriş yapmasını sağlaması gerekiyor ; 50 - 100 damage için ben niye upgrade yapayım ki işimi görüyor denmesiyle kimse pazara uğramıyor.

Herkesi mutlu edemezsiniz bu bir gerçek fakat bu şekilde de gidişatın kontrollerini ellerinizden kaçırıyor gibi duruyorsunuz.

Artemiss

Üye
Arch swordun tek arti yani runic goleme verdigi extra atak yoksa arc sword çöp item 12 gb edecek bir item degil. +7 cursed blade 60 m şaka gibi. Bence fiyati çok ucuz millet uyanmadan cursed blade alin. +7 arch swordla ayni hasari vuruyor.

Marakesh2

Üye
o silahın lr si çalışsa herkesi kitler. bence bunun da farkında yönetim buna önlem almaya çalışıyolar diye düşünüyorum.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Tahmimce sorun arch sword'da değil ,damage hesabı sıkıntılı, bizim bilmediğimiz hesaplama sistemi.Bütün silahlarda var bu durum atak yükseliyor,damage yükselmiyor.Zehir hasarıda nerflendi,artık eskisi değil,elemental damagenin nasıl çalıştığını kimse bilmiyor.Açıklamada yapılmıyor sanırım uzun süre konuşacağız daha bu ve bunun gibi konuları.

Relapse

Üye
Hayır abi, sorun archsword`un ta kendisinde. Bu konu defaatle dile getirilip değişik silahlar ile videolar çekildi.

Alkoer

Üye
Dün +8 arch sword olan bi adam gördüm. Slotu tek başına yiyordu.

156 ap sanırsam

ametay

Üye
Tahmimce sorun arch sword'da değil ,damage hesabı sıkıntılı, bizim bilmediğimiz hesaplama sistemi.Bütün silahlarda var bu durum atak yükseliyor,damage yükselmiyor.Zehir hasarıda nerflendi,artık eskisi değil,elemental damagenin nasıl çalıştığını kimse bilmiyor.Açıklamada yapılmıyor sanırım uzun süre konuşacağız daha bu ve bunun gibi konuları.
lr posioan damageden daha az vurmaz. tabi bu oyuna özel bir durumda olabilir ama açıklasınlar o zamanda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt