Archaeology takı mesleği yapmak sıkıntılar.

HeaveN

Üye
Archaeology, Craf yapmak imkansız arkadaşlar, sebep şudur bunu hallederlerse iyi olur.

Sahil ve kumsal bazen green bölgesinde dorion çıkmakta ama çok az çıkıyo biliyosunuz kolay deil.

Tek sıkıntısı bu meslek bir kaç kişi takip ettim saat tutuyolar kaç dakika kaç saniye orda çıkcanı biliyolar sadece onu topluyolar.
Oyun bunu eşit bi şekilde dağıtması lazım saat vermemesi lazım saat verince topla topla kişi sistem çözüyor nerde çıkıyo ne zaman çıkcak hep aynı kişi topluyor çevreyi.
Bunu çözerler iyi olur yoksa sadece kişi kascak bu mesleği.

xFlare

Üye
Archaeology, Craf yapmak imkansız arkadaşlar, sebep şudur bunu hallederlerse iyi olur.

Sahil ve kumsal bazen green bölgesinde dorion çıkmakta ama çok az çıkıyo biliyosunuz kolay deil.

Tek sıkıntısı bu meslek bir kaç kişi takip ettim saat tutuyolar kaç dakika kaç saniye orda çıkcanı biliyolar sadece onu topluyolar.
Oyun bunu eşit bi şekilde dağıtması lazım saat vermemesi lazım saat verince topla topla kişi sistem çözüyor nerde çıkıyo ne zaman çıkcak hep aynı kişi topluyor çevreyi.
Bunu çözerler iyi olur yoksa sadece kişi kascak bu mesleği.
Bence Skinning'de aynı sorun var. 6 Kanal olmasına rağmen, insanlar saat tutuyor ekip olarak topluyorlar, ve bireysel olarak toplayamıyorsun kasamıyorsun. Craft'ın herkese eşit olarak sunulması lazım. Doriondan çıkmak imkansız 10 level yapmak zor, bu insanlardan ve gather az olduğundan kaynaklı.

Rhae

Üye
Dorionda mageler skinninge çökmüş saat bekliyorlar.Tek novayla salise bekletmeden kesiyorlar.Yönetim, sizce bu iş mantıklı mı? Random yapmalısınız.

HeaveN

Üye
@xFlare Odun lvl 14 oldu diğer meslek hala düşük kasılmıyo :) Tm bir oduncu oldum diyebilirim sistem çözenler var
Tam takı craft buldum toplucaktım bi baktım 3 kişi geldi adamlar saat kordinat herşeyi çözmüş, sabit hep aynı adamlar görüyom aynı saat alıyolar .

Rhae

Üye
@Rhae Skinninge meslek nerde çıkıyo dostum
Stag (Dorion)=Megantheron yanı mezarlık ortadaki taşın orası ve WhiteBearlax BrownBearlaxların üstünde mushroom, shroom slotunun orda.
Boar (Kingdomlar)=Towndan cıktıktan sonra sağda Domuz çiftliğinde, Towndan düz gidince elder trollerin orda
Tiger (Kingdomlar)=Harpylerin arkasında Giant Hornetin yanındaki ağacın dibinde
Bear (Haggard)= Towndan taş köprüye gitmeden sol çaprazda köşede.

Benim bu zamana kadar gördüklerim bunlar.Oyunda insanlara sorunca gez kendin bul diyorlar.Çıkarcı insanları görünce tiksiniyorum.

Unbeatable

Üye
Eskiden böyle değildi mesela bir ağaç kestiğin zaman yine aynı yerinde herhangi birşey çıkıyordu illede ağaç çıkmıyordu mısırda çıkabiliyordu madende.

Unbeatable

Üye
Adsız.jpg
ADAM ARKEOLOJİDE 20 OLMUŞxD

HeaveN

Üye
Ben daha 2 lvl olamadım :) 10 lvl olsa yeter oda zor

HeaveN

Üye
Daha önce kasmış olabilir 20 lvl yapması imkansız dorion 2 3 tane anca çıkıyo

birol2003

Üye
20 olan adam doriona girermi bir daha, arkeoloji kasanlara soruyorum :)

DamonSalvatoRe

Üye
Bu nasıl saçma bir yorum kanka yazmak için yazmış gibisin.Arkeoloji mesleğini daha önceden nasıl kasabilir ?

Laykkie

Üye

20 olmada nasıl birşey yok sen şaka mısın? Daha woodcutting gibi basit toplayıcılıkta bile 10 olamayanlar var.
Clanca bu işi organize be vardiya sistemiyle yaparsan 20 değil 40 da yaparsın. 3 5 saat sistemsiz kazarak olacak şeyler değil bunlar.

Unbeatable

Üye
Clanca bu işi organize be vardiya sistemiyle yaparsan 20 değil 40 da yaparsın. 3 5 saat sistemsiz kazarak olacak şeyler değil bunlar.
Cclanla değil istersen 100 kişi yap tek bir charın toplayıcılık leveli önemli onuda sadece tek yabşına toplayarak yapabilirsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt