PhenomenonTv
Üye

daha önce bu tarz mmorpg oynamamış arkadaşlara yardımcı olur diye düşündüm. iyi seyirler
haklısın alıştıktan sonra çok basit. en kolay mı orası tartışılır amaTeşekkürler güzel video. Archer combosu en sevdiğim ve en kolay kombodur bu arada archer oynayan arkadaşlarada başarılar.
beğenmene sevindim teşekkürlergüzel paylaşım teşekkürler
teşekkür ederimElinize sağlık
anladım kral eyv bu bluewing damage i hakkında bilgin var mı az vuruyor falan diyorlarteşekkürler ben öyle alıştım dostum ritim tutar gibi durmadan basıyorumsen nasıl kolay yapıyorsan öyle yap bu daha iyidir diye ondan yapmıyorum yani tamamen alışkanlık
evet ice damageden dolayı moblara karşı az vurduğunu duydum bendeanladım kral eyv bu bluewing damage i hakkında bilgin var mı az vuruyor falan diyorlar
peki hangi bowu önerirsin ?evet ice damageden dolayı moblara karşı az vurduğunu duydum bende
bütcene göre değişir ama farm için +6 heartseeker +7 swift falan iyi bencepeki hangi bowu önerirsin ?
Okçu combo için güzel bir sunum olmuş bro eline sağlıkdaha önce bu tarz mmorpg oynamamış arkadaşlara yardımcı olur diye düşündüm. iyi seyirler