Archer Karakteri HK.

AmarettoDisarroNNo

Üye
Merhaba,

Oyunu geliştirmeye yönelik olumlu ve yapıcı tutumunuzdan dolayı öncelikle teşekkür ederim kendi adıma.Ben uzun yıllardır archer oynamaktan keyif alan biri olarak şuan alfa sürecinde test ederek keyif almaya çalışıyorum sizden bir kaç ricam olucaktı.
*Archer karakteri şuan en etkisiz ve işlevsiz karakter olarak oyunda yer almakta.
*Tek başına bir mobu rahat bir şekilde kesemiyor kendi lvl altındaki yaratıklar da dahil
*Atack 900 de olsa vurduğu damageler sürekli düşük ve yanında sende düşk lvl olan diğer joblar çok farklı damageler atarak rahat kesiyor
*Oyundaki optimizasyon sorunu archer skil effecktlerini çok etkiliyor çoğu zamanda damage çıkarmıyor.
*Crosbowlar inanılmaz yavaş normal bow göre
*Yaratıklara atak verirken mana pot gidiyor ama damage vurmuyor çoğu zaman.Zeminin engebeli olması sanırım orda okun ulaşmasını engelliyor yada farklı bir problem var tüm mobları keserken aynı sorun mevcut.
*Genel bir sorunda oyunun grafik ayarlarının pclerde kasmalara sorun açması bunun ile ilgili belki bir bilgilendirme videosu şu ayarları yaparsanız bu şekilde olur tarzında vs. gibi olursa çok iyi olur çünkü türkiye şartlarında bu döviz kurları ile üst seviye pclere sahip değiliz çoğumuz malesef ama bu durumda bizim oyunu oynamamıza engel teşkil etmemesi lazım herkese hitap eden bir oyun olması açısından umarım dikkate alırsınız bu konuyu.

Yukarıda yazdığım şuanki karşılaştıklarım.Alfa sürecindeyiz tabiki ama sonuç olarak bir kapanma söz konusu değil bu süreçte biz archer oynayan arkadaşların isteklerini lütfen en kısa sürede düzeltmeniz konusunda yardımlarınızı rica ederim.Bu süreçte bizde oyunu oynarken keyif alalım :)

İyi Çalışmalar.

Sisyphos

Üye
Yazdıklarınıza katılıyorum. Umarım en kısa zamanda okçu sınıfıyla ilgili iyileştirmeler yapılır. İyi oyunlar

needfsug

Üye
Hocam kalabalik ve toplanma alanlarinda herkesin fps düşüyor bu ortak sorun. Herhangi bir grafik ayarı durumu degiştirmiyor yani. Örneğin protean kingdom 1 townda epic ayarlarda 30-35 fps alirken. Very low ayarlarda 40-45 civari aliyorum.
fark maximum 10 fps . Grafik ayarlarıyla Fps farkını sadece haritanin uzak ve tenha bölgelerinde deneyimliyorsun. Zaten boş alanlarda fps düşmüyor. Kısacası toplanma alanlarinda ve townlarda sağlam bir optimizasyon gerekiyor.
Söylediğin gibi Tütkiyede döviz kuru ve ekonomik şartlar belli. Oyun gercekten çok güzel ve optimizasyon yüzünden bu projenin iptal olmasi herkesi fazlasiyla üzer.

Avcii2i

Üye
Archer sınıfındaki soruna katılıyorum, çoğu sınıf çok daha fazla vuruyor. 40 level görevlerinde 35 tane mob kesmemizi istiyor fakat eğer party yoksa tek başına kesilmesi imkansız okçuyla, hem de ilerde potların parayla olacağını varsayarsak durum vahim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt