Archer Repair süresi

Kalenderklcj

Üye
Merhabalar,
Değerli arkadaşlar ve ROW ekibi,
Okçu bir karakter oynuyorum uzun vadeli ve oyunu saatlerce oynayan geceleri ve öğlen pazarda, işten gelince online olarak oynayan birisiyim fakat yayların rpr sürelerinin aşırı kısa olduğunu düşünüyorum, bununla ilgili bir düzeltme düzenleme lütfen gelsin, ROW ekibi sizde bunu test edebilirsiniz, 40 50 adet bir slot kesiyorum town atıp rpr yapıp tekrar slota geliyorum ve bu cidden can sıkıyor sürekli 5 dakikada bir rpr yapmaya gidiyorum geliyorum uzun vadede ROWa hesap bırakamıyorum Hammel rpr almam gerekiyor buda sanki okçuya zorlatırmış sen eğer okçu olucaksan hammel rpr alıcaksın sürekli diye veya yemek satın alacaksın gibi hissettiriyor ve bir çok arkadaş bundan şikayetçi. desteğinizi ve bir çalışmanızı bekliyorum.

charmeloon

Üye
Ya onu gec gorev yapiyoruz gorevin yarisinda silah yaniyor. Town atip rpr yapsam kimse beklemez. Milletin silahi 2 saatte yanmiyor biz 50 tane kesince rpr istiyor. Ezik ok alip herkesin rprsinin gelmesini bekliyoruz.

LIFEREACT

Yönetici
Game Master
Selam,

Repair süresinde bir problem bulunmamaktadır. Tripple Shot, Penta shot skilleriyle animasyon iptali yapmanızdan kaynaklı, repair süreniz kısalmaktadır.

Tekli ok skilleriyle test ettiğinizde, aslında bir sorunun olmadığını göreceksinizdir.

İyi oyunlar.

Akroo

Üye
Selam,

Repair süresinde bir problem bulunmamaktadır. Tripple Shot, Penta shot skilleriyle animasyon iptali yapmanızdan kaynaklı, repair süreniz kısalmaktadır.

Tekli ok skilleriyle test ettiğinizde, aslında bir sorunun olmadığını göreceksinizdir.

İyi oyunlar.
Tekli ok skilleri ile hangi mob kesilecek :) bi partiye girdiğimizde tekli ok ile atak yapalım bakalım ne olacak :)

Gensuke

Üye
Selam,

İyi oyunlar.
böyle garip konulara cevap yazıyorsunuz neden şu atacağım konuya tek bir adminden cevap bile yok ?

N1pple

Üye
Selam,

İyi oyunlar.
2023yılında 20-30senelik bir oyunun okçu mekaniğinin aynısını yapmak yerine tekli oklarıyla da farm yapabilen uzaktan farm atabilen bir okçu sınıfı tasarlamakla uğraşsaydınız bizlerde menzilli çarımızla mobun dibine girip 3lü 5li ile max hasarımızı çıkartmaya çalışmak zorunda kalmazdık böylelikle rpr konusu da dediğiniz gibi tekli ok atacağımız için misler gibi uzunnn uzun dayanırdı :D

berktun

Üye
Selam,

İyi oyunlar.

Yada şu konuya bir el atsanız artık...

Arkadaşın sorusunada gelirsek herkesin diyetini ödemesi gerekiyor mesela mage ile elle pot harcamadan rahat rahat farmlarsın ama bi zindana döngüsünde 250-400 arası hp potun gider. Warriorla solo farm atmak istersen kendine borçlu çıkarsın. O mağazadan sınıfınız için önceden belirlenmiş rpr hammer olur efendime söyleyim mega mana olur düzenli olarak almanız gerekiyor row ve puppet hariç o herkese elzem.
Level alma işinin oyuncu dostu olduğu söylenemez doğrusu. Harcanan vakit ve nakit sebebiyle sıkıcıyla işkence arasında ince bir çizgide gidip geliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt