arkadaşlar anlayan bi̇ri̇si̇ bana yardimci olabi̇li̇r mi̇.

safatacan26

Üye
İşletim Sistemi
64-bit Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10
İşlemci
Intel Core i7-4770K 3.90GHz / AMD FX-9590 4.7GHz
Bellek
16 GB
Gpu
NVIDIA GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX 580
DirectX
Sürüm 11/12
Depolama
20 GB Kullanılabilir alan

RİSE ONLİNE OYNAYABİLECEĞİM BU SİSTEM GEREKSİNİMLERİNİ KARŞILAYAN BİR KASA BANA TAVSİYE EDEBİLECEK BİRİSİ VARMI

BU YAZDIĞIM LİNK OLUR VEYA SİZİN BİLDİĞİNİZ TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ LİNK ÜZERİNDEN TAVSİYEDE BULUNURSANIZ İYİ OLUR FİYAT ORTALAMASI 5000TL ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

bu pc gereksinimleri sağlıyor mu

Moderatör tarafında düzenlendi:

EaGLe*

Üye

bu pc gereksinimleri sağlıyor mu
Sistem limitler lerde. Oyun a girme ihtimalin yüksek ama akıcı oynamada sorun yaşayabilirsin.
minimum sistem olarak :gtx ekran kartı (4 veya 6gb bellek) // i5 yada i7 7bin serisi // 16gb ram // 256ssd = bu sistem ile diğer oyunlarda sorunsuz çalışacaktır. İnternet sitelerinde arama yaparken bunlara göre bakarsan iyi olur. Bütçe sıkıntısı varsa mecvut sisteme ram takviyesini deneyebilirsin.

IBoRiS

Üye
biraz daha çıkıp bunu alabilirsen sorunsuz oynarsın . attıklarınlada oynarsın ama full grafiklerde değil kısman gerekebilir tabi optimizasyon devam ediyo belki ilerde akıcıda oynarsın :)

SchwarzjokeR

Üye
intel pentium g4560 işlemcim var 8 gb ram ekran kartım amd radeon rx 570(8gb) oyunda çoğu yerde 80 üstü fps alıyorum 120 aldığım da var fakat death valleyde 25-40 bandından yukarı çıkmıyor ve şöyle bir sorun var 40dan aniden 5–10 düşüyor mesela bi db yiyorum can değerinin ani değişiminden ötürü fps drop yiyorum. Hiç bi yerde iyi fps alamasam tam anlamıyla sistemim yetersiz diyeceğim ama bi yerde 120 bi yerde 20 almak sistemimle ilgili olduğunu sanmıyorum. Veya oyuna giriyorum mesela K ye basıp skil sayfalarını açarken de aynı şekilde ilk seferde bu droplar oluyor. Oyundaki en büyük sorun bu optimizasyon sorunu ve fps drop sorunu bu iyileştirildiği taktirde bu oyunun önü açık çünkü oynamayı zorlaştıran en büyük faktör bu donmalar. Kasma yok fps drop yiyorum bunu özellikle belirtmek istiyorum.

EaGLe*

Üye
intel pentium g4560 işlemcim var 8 gb ram ekran kartım amd radeon rx 570(8gb) oyunda çoğu yerde 80 üstü fps alıyorum 120 aldığım da var fakat death valleyde 25-40 bandından yukarı çıkmıyor ve şöyle bir sorun var 40dan aniden 5–10 düşüyor mesela bi db yiyorum can değerinin ani değişiminden ötürü fps drop yiyorum. Hiç bi yerde iyi fps alamasam tam anlamıyla sistemim yetersiz diyeceğim ama bi yerde 120 bi yerde 20 almak sistemimle ilgili olduğunu sanmıyorum. Veya oyuna giriyorum mesela K ye basıp skil sayfalarını açarken de aynı şekilde ilk seferde bu droplar oluyor. Oyundaki en büyük sorun bu optimizasyon sorunu ve fps drop sorunu bu iyileştirildiği taktirde bu oyunun önü açık çünkü oynamayı zorlaştıran en büyük faktör bu donmalar. Kasma yok fps drop yiyorum bunu özellikle belirtmek istiyorum.
8 ram limit // işlemci 2 çekirdek, anlık drop yemen olası. sürekli optimizasyon iyileştirmeleri yapılıyor ama bu veya başka oyunlarda oynuyorsan ve w10 x64 kullanıyorsan 16ram tavsiye ederim. Oyun sırasında toplam ram kullanımı 12 ye çıkıyor. sistemde yeterli ram yok ise hdd deki sanal bellek devreye girer oda yavaş olduğu için fps drop verir.

SchwarzjokeR

Üye
8 ram limit // işlemci 2 çekirdek, anlık drop yemen olası. sürekli optimizasyon iyileştirmeleri yapılıyor ama bu veya başka oyunlarda oynuyorsan ve w10 x64 kullanıyorsan 16ram tavsiye ederim. Oyun sırasında toplam ram kullanımı 12 ye çıkıyor. sistemde yeterli ram yok ise hdd deki sanal bellek devreye girer oda yavaş olduğu için fps drop verir.
Lol oynuyorum onun hariç başka bir şey oynamıyorum. Evet w10 64bit kullanıyorum Ram konusunda min 8 diyor ama. Yani olabilir benim ram de yetersiz kalabilir de şöyle bir sorun var. Bir mmorpg oyunu için bu sistem gereksinimleri fazlaaa. Türkiyede yaşıyoruz çoğu insanın geliri kısıtlı şu oyunu oynamak için kurulucak bir sistem en basitinden ekran kartı 12-15 bandında daha işlemci ram anakarta değinmedim bile. User sayısına ihtiyaç duyan bir oyun kaç kişi bulabilecek min 20k lık pc si olan. Buna bir düzenleme vs getirilmezse oynayamıcak çok insan olucak bu oyunu

safatacan26

Üye
biraz daha çıkıp bunu alabilirsen sorunsuz oynarsın . attıklarınlada oynarsın ama full grafiklerde değil kısman gerekebilir tabi optimizasyon devam ediyo belki ilerde akıcıda oynarsın :)
teşekkürler dostum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt