Arkadaşlar Bu Hakmı Ben Ve Benim Gibi Arkadaşlarımın Hakkı Nerdee..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nazzy

Üye
78913952-0685-4593-807b-896e975db3f9.jpg
027dfdb3-958f-4b07-bd7d-f7e9df81908a.jpg

Arkadaşlar Şubat Ayında Birçok Karakter Açarak Benim Ve Benim Gibi Birçok Kişinin Hakkını Yiyerek Arkadaşlarımız Böyle Birşey Yapıyor Bu Hakmıdır Size Soruyorum Forumda En Çok Aktif Olan İnsanlar Arasındayım Ama Ben Alpha Testine Kabul Edilmedim Peki Ben Bunumu Hak Ediyorum Yapılan Bu Ayıbı Kınıyorum...
@Arius
@Justice
@Mergen
@Mystic
@Vionra

Gereken Ne İse Yapılacağına Eminim Teşekkürler...

Son düzenleme:

OniX

Üye
keske bizde 10 tane hesap acsaymısız :S biz tek hesapla kayıt olduk...

May Payne

Üye
Bu tarzda ki insanların kanallarına destek verilmez ise key falan da alamazlar. Takipçi kasmak için kim bilir nereden buldu 3 adet keyi.

Raşit (NizaMülMÜlk)

Üye
bakıldıgı zaman cok hesap acmak hem dıger kişilere hemde oyun ıcın sakıncalı yanı 1500 kısı dıye onay verıldı acıldıgı zaman 1300 kısı geldsıgınde tekrar bır sorun olucak

Zogguko

Üye
valla bende merak etmiştim açıkcası bu onay alanları. malum oyunun kitlesi bekliyor şuan ve çoğu hayatında oyun görmemiş kişiler. kaç kişiye, kimlere verdiler ki bana vermediler demiştim, ama yazmadım yani kaç kişiye yada kimlere gittiğini bilmediğim için. görülen bizim yerimize fake hesaplara gitmiş. neyse zaten ertelemeden dolayı cyberpunk a denk geldiği için gerek kalmamıştı, çekilişe katılan arkadaşlara bol şans.

Nazzy

Üye
valla bende merak etmiştim açıkcası bu onay alanları. malum oyunun kitlesi bekliyor şuan ve çoğu hayatında oyun görmemiş kişiler. kaç kişiye, kimlere verdiler ki bana vermediler demiştim, ama yazmadım yani kaç kişiye yada kimlere gittiğini bilmediğim için. görülen bizim yerimize fake hesaplara gitmiş. neyse zaten ertelemeden dolayı cyberpunk a denk geldiği için gerek kalmamıştı, çekilişe katılan arkadaşlara bol şans.
Şaka Gibi Değilmi :D

TexasKATLİAMM

Üye
Aynı kişi birden fazla key almışsa inceleme yapılıp gereken yapılıcak demişlerdi öylede olmalı nasıl başlarsa öyle gider bu iş.

Nazzy

Üye
Olacağına İnanıyorum Ellerinden Geleni Yapacaklarına İnanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt