Arkadaşlar bir çoğunuzdan özür dileyerek sözlerime başlamak istiyorum.
Oyunun açıldığı günden bu tarafa sürekli olarak şikayet konuları açılıyor ve belki inanmazsınız ama hepsini de tek tek okuyorum. Ve sizlere şunu söyleyebilirim ki %95'i oyunu pvp serverlarına döndürmeye yönelik ve emek sarf etmeden bir şeyler kazanmak isteyenlerin saçmalıkları (kusura bakmayın). Genel şikayetler level kasamıyoruz - item drop az - oyunda ki görevler yetersiz - Z block için şifreleme neden var vs vs... Oyunumuzu (oyunumuzu diyorum çünkü kendisini Dünya'ya tanıtmış bir TÜRK yapımı oyundan bahsediyoruz) daha da geliştirebilecek yapıcı yorumlar yapmak yerine bu şekil de yıkıcı ve oyunu 6 ay sonra oynanmaz hale getirebilecek söylemlerden lütfen uzak durun.
Hakkıyla incelediğinizde Rise Online oyunu için çok ciddi emekler sarf edildiğini ve daha halen hataları olmasına rağmen gelişmekte olduğunu görebilirsiniz.
Yukarı yazmış olduğum, gereksiz şikayetleri olan arkadaşlar lütfen gidin o eski artık tarihte kalmış oyununuza DÖNÜN ki bizlerde Rise Online' da gerçek oyuncularla beraber kalalım....
Teşekkürler