İstek Arkadaşlar çok özür diliyorum ama... DÖNÜN...

Toxic

Üye
Hatalar var dört dörtlük degil basit hatalar için bile uzun süre düzelmesini beklıyoruz patch ler den önce cokca dile getirilen sorunlar devam ediyor.

Macro şikayet olayı cok vardı z ban güzel oldu sikayet konusu bile acılmıyor
:D dostum söyle seni işe alsınlar bize 1 günde bilemedin 1 haftada dur dur yok 1 ayda düzelt o hataları :) Onlar paranı ödemezlerse ben ödeyeceğim basit kime neye göre basit xd senin beynine göre basit niye çünkü bilgi yok fikir çok xd asdasd

Toxic

Üye
Hocam hatalar söylenmezse nasıl düzelecek ? Pot parası çıkaramıyorum potumda yok ben para harcamada nasıl exp kasacağım potlar aşırı pahalı bana açıklarmısın günlerdir yazıyoruz bir dönüş yok ?
Bana özelden discord adresini yada id ni at sana 1k pot vericem sana birazda fikir vericem ve biraz izlicem yarın da kontrol etmeye giricem bakalım oluyormuymuş olmuyormuymuş :D abicim sen beceremiyorsun bence ama sen bilirsin :D inanmıyorsan sana gel mağazada yüklemelerimi ve satın alma geçmişimi göstereyim

henks

Üye
Arkadaşlar bir çoğunuzdan özür dileyerek sözlerime başlamak istiyorum.

Oyunun açıldığı günden bu tarafa sürekli olarak şikayet konuları açılıyor ve belki inanmazsınız ama hepsini de tek tek okuyorum. Ve sizlere şunu söyleyebilirim ki %95'i oyunu pvp serverlarına döndürmeye yönelik ve emek sarf etmeden bir şeyler kazanmak isteyenlerin saçmalıkları (kusura bakmayın). Genel şikayetler level kasamıyoruz - item drop az - oyunda ki görevler yetersiz - Z block için şifreleme neden var vs vs... Oyunumuzu (oyunumuzu diyorum çünkü kendisini Dünya'ya tanıtmış bir TÜRK yapımı oyundan bahsediyoruz) daha da geliştirebilecek yapıcı yorumlar yapmak yerine bu şekil de yıkıcı ve oyunu 6 ay sonra oynanmaz hale getirebilecek söylemlerden lütfen uzak durun.

Hakkıyla incelediğinizde Rise Online oyunu için çok ciddi emekler sarf edildiğini ve daha halen hataları olmasına rağmen gelişmekte olduğunu görebilirsiniz.

Yukarı yazmış olduğum, gereksiz şikayetleri olan arkadaşlar lütfen gidin o eski artık tarihte kalmış oyununuza DÖNÜN ki bizlerde Rise Online' da gerçek oyuncularla beraber kalalım....

Teşekkürler
Dostum saçmalamissin. Herkes işsiz degil, insanlarin hayati var. Tabiki daha kolay olmasi gerekiyor. Ayrica kitle bu tarz oyunlari gelir kaynagi gordugu icin (senin gibi) oyunluktan cikiyor ve ticarethaneye dönusuyor. Malum oyun gibi. Bu yolda ve senin kafanda devam ederlerse dedigin gibi pvp serverlar gibi hizlica söner gider

Tengrikut

Üye
@henks saldırgan bir tutumla hakaretvari söylemlerde bulunacak kadar cesaretin var hayatlı eleman? bu rahatlık nereden geliyor işte kapı işte sapı neresini anlayamadın tam olarak?

henks

Üye

henks

Üye
Dostum ne bu sinir. Git biraz topraga bas rahatla, şoyle bi soluklan. Babanin oyunu degil, keyif almaya bak.

Tengrikut

Üye
@henks senin ne dostunum ne askerlik arkadaşın nede tavsiye verebileceğin birisiyim forum yönetimi hoşgörülü davranıyor diye uçarım kaçarım ayaklarına fazla alıştırma kendini yok öyle tehditler hakaretler savurmak

henks

Üye
@henks senin ne dostunum ne askerlik arkadaşın nede tavsiye verebileceğin birisiyim forum yönetimi hoşgörülü davranıyor diye uçarım kaçarım ayaklarına fazla alıştırma kendini yok öyle tehditler hakaretler savurmak
Hocam kafan mı guzel ? Mılletı elestırmıssın ben de senı elestırdım. elestırıyı kaldıramıyorsan baskasını neden elestırıyorsun. Ayrıca arkadas degılz ama ben senın kahve arkadasında degılm, once kendı jargonuna bı bak. Mahalle abısı coluk cocuk azarlar gıbı konusuyorsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt