battle priestler almayayım diye diregin üstüne koymus patatesi yazıklar olsunBir asas o direğe tırmanamıyorsa bi zahmet oyunu bıraksın
Bp ye nerf şart oldu. Çok önemli bir konu yönetimin kesinlikle görmesi lazım ve acil nerf gelmeli.battle priestler almayayım diye diregin üstüne koymus patatesi yazıklar olsun
Bencede kanka balığı filanda çok seri tutuyor bune kardeşim ya BP nerf plzBp ye nerf şart oldu. Çok önemli bir konu yönetimin kesinlikle görmesi lazım ve acil nerf gelmeli.
UP
Bir çok toplayıcılık metaryali ya yüksekte ya yerin dibinde sorun hala devam ediyor.direk dansı yapan patates buldum
Bunlar düzelicektir ya okadar detaylı bir problem oldugunu dusunmuyorum ama neşelendirici bir konu oldugu icin actım konusunu ne yaparsak ne acarsak acalım sonu bpye deginiyor onun makarası falan hoş oluyorBir çok toplayıcılık metaryali ya yüksekte ya yerin dibinde sorun hala devam ediyor.
asD:SAD:AD:SAD:S:AD.saDS:ADASD::ASD:SD:ASD:SAEkli dosyayı görüntüle 7709
Al kardeşim üzülme ben senin eline verdim patatesi
teşekkür ederim kendimi battle priest gibi güclü kuvvetli patatesli hissettim bana bide nerf getirir misinEkli dosyayı görüntüle 7709
Al kardeşim üzülme ben senin eline verdim patatesi
patates toplamana gerek yok ki kanka , patatesden oyuna giriyosun anlaşılan A:SD:ASD:direk dansı yapan patates buldum
o ne alaka lanpatates toplamana gerek yok ki kanka , patatesden oyuna giriyosun anlaşılan A:SD:ASD: