Arkeoloji Mesleği Hakkında.

craftcıı

Yeni Üye
Merhabalar bu konuyu açma sebebim oyunun açılalı 1 hafta olmasına rağmen bugün 20 level arkeoloji kazısı yapan görmemden dolayı. 1-10 level arası xp premium varken 275 tane toplaması gerekiyor ortalama toplama süresi 1.5 dakikadan hesaplarsak 7 saat toplama süresi buna ek olarak bunları bulma süresi ortalama 1 dk desek (bazıları yan yana olabiliyor daha kısa sürede sayılabilir) 5 saatte bulma süresi 12 saat. 10-20 level arası 1000 tane toplaması gereken kazı var yine 1.5 dakikadan hesaplarsak yemekli 1.15 saniye sürüyor. (rare shovel ile hesaplıyorum) 1500 dakika oda 24 saat etmektedir. hep 10 level ve haggardda topladı diyelim bütün kanalları rahatça girebildi doluluk olmadan yine süreleride 1 dakikadan hesaplarsak 20 saat de bulma süreleri desek, toplam harcadığı süre 56 saat yapıyor ( bunlar en iyi en olası ihtimaller düşünerek yapılan hesaplamalar) 2.5 güne tekamül ediyor. 12 saatde güncellemeler falan oyun kapalı kalsa 3 gün diyelim. 20 de epic shovel takabilmek için 70 level zorunluluğu istiyor hadi kalan 4 gündede 70 level yaptı. bu kişinin hiç uyku yemek vesaire ihtiyaçları olmuyor mu ? bu kadar tryhard oynayan olduğunu hiç düşünmüyordum şaşırdım açıkcası matematiksel olarak yapılabilir ama ben çok şaşırdım. eksiğim yada hatalı olduğum bi yer varsa kusura bakmayın. buraya kadar okuduysanız teşekkürler. sizce böyle bişey mümkün mü ?

KoHalo

Üye
1 hafta hepsi çabuk atlatsın mı dıye ıstıyorsun katılmıyorum craft cok zorlu olsun yeterki 1 yıl sonra zaferı ulaşmış olursun aceleye gerek yok

KetBoga

Üye
Merhabalar bu konuyu açma sebebim oyunun açılalı 1 hafta olmasına rağmen bugün 20 level arkeoloji kazısı yapan görmemden dolayı. 1-10 level arası xp premium varken 275 tane toplaması gerekiyor ortalama toplama süresi 1.5 dakikadan hesaplarsak 7 saat toplama süresi buna ek olarak bunları bulma süresi ortalama 1 dk desek (bazıları yan yana olabiliyor daha kısa sürede sayılabilir) 5 saatte bulma süresi 12 saat. 10-20 level arası 1000 tane toplaması gereken kazı var yine 1.5 dakikadan hesaplarsak yemekli 1.15 saniye sürüyor. (rare shovel ile hesaplıyorum) 1500 dakika oda 24 saat etmektedir. hep 10 level ve haggardda topladı diyelim bütün kanalları rahatça girebildi doluluk olmadan yine süreleride 1 dakikadan hesaplarsak 20 saat de bulma süreleri desek, toplam harcadığı süre 56 saat yapıyor ( bunlar en iyi en olası ihtimaller düşünerek yapılan hesaplamalar) 2.5 güne tekamül ediyor. 12 saatde güncellemeler falan oyun kapalı kalsa 3 gün diyelim. 20 de epic shovel takabilmek için 70 level zorunluluğu istiyor hadi kalan 4 gündede 70 level yaptı. bu kişinin hiç uyku yemek vesaire ihtiyaçları olmuyor mu ? bu kadar tryhard oynayan olduğunu hiç düşünmüyordum şaşırdım açıkcası matematiksel olarak yapılabilir ama ben çok şaşırdım. eksiğim yada hatalı olduğum bi yer varsa kusura bakmayın. buraya kadar okuduysanız teşekkürler. sizce böyle bişey mümkün mü ?
bu arada konunun kahramanı biziz 5 kişi yapıyoruz hepimiz 20 lvl üstüyüz günde 15 16 saat arkeoloji kalan boşlukta exp kasıyoruz imkansız değil boş zamanın varsa sende yapabilirsin

JamilamCassetteX

Üye
kardeş bu kadar hesap kitap yapmışsın bu kadar matematik yapıyorsan doktor mühendis yazılımcı olsaydın da toplayıcılık ameleliği ile uğraşmasaydın ya :D

Benbu

Üye
Hocam geceleri expe bırakıyoruz gündüz full kasıyoruz 19 lvl ız diğer 25 olan toplayıcılıgımız var suan emınım bızden de hard kasan vardır

Agaragambi

Üye
Dün slot sorunu yüzünden toplayıcılık yapayım dedim başta zevkli ama gerçekten sabır işi.. Ama yavaş yavaş yapıcam sanırım.

The Matrix

Üye
Sebebi nörf geldiği olabilir bi ara bende araştırdım bu olayı senin hesap total exp gelen expi çarpmak bölmek çokta zor değil ;) bazı yerlerde meslek güncellemesi olduğu explere nörf geldiğini okudum hatta discorda yazdığımda bazı +20 LV yapmış arkadaşlar sanki onların LV'i düşürülecekmiş gibi çemkirdi bana :D 20 LV değil sorun +30 LV yapanlar zaten şuan ki gelen explerle 30 LV yapmak çok uzun sürecek ama galiada 30 LV olan varmış :cautious: yani bi haksızlık mevcut madem mesleklere bi güncelleme getireceksin daha 1 ayı bile dolmamış serverları açmadan neden güncelleme yapılmadı? dimi?
Katılıyorum güncelleme geç geldi, atı alan Üsküdar'ı geçti.

Otistik

Üye
Enhanced versiyonuyla kazarsanız dahada hızlandırırsınız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt