İstek Arrow sayısı

Hate

Üye
Row ile farm yaparken arrow bitmesine karşı 9999 olan arrow sayısı arttırılabilir mi ?
Neden olduğu belirsiz bir sınır komple kalkarsa daha hoş olur hatta
-+Çeşitli buglarla yapılabiliğini duydum yine de amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yok komple kalkarsa çok hoş olur.+-

Maximiliantr

Üye
bu konu hakkında hiç bir şey yapmazlar adamlar gb eritiyor. Ok başına 2 coin az değil :D . ilkel bir durum ok almak.

Hate

Üye
Bedavaya verin demedim hocam üstüme alanın miktarı arttırmak istedim sen yanlış geldin heralde :D

Maximiliantr

Üye
O zaman 100.000 olsun sınır
ben zaten artması yada kaldırılması tarafındayım. bu konu hakkında row ilk çıktıgı zaman ticket atan birisiyim. Saçma değilmi Tüm joblar istediikleri saatte kadar afk exp kasabilecek ama okcu rpr hammer alsada afk kalamayacak. son yamada düzelir diye düşünmüştüm ama dokunmadılar bile

ALGHEMIST

Üye
I'm already on the side of increasing or removing it. I am someone who submitted a ticket about this issue when row first came out. Isn't it silly? All jobs will be able to gain afk exp at any time they want, but they will not be able to stay afk even if the arrow takes the rpr hammer. I thought it would be fixed in the last patch but they didn't even touch it
simple, don't use arrow in ROW, just change SIN" i don't think thats differcult at all, when as far as i know archer can't do ROW" is just not possible

Hate

Üye
simple, don't use arrow in ROW, just change SIN" i don't think thats differcult at all, when as far as i know archer can't do ROW" is just not possible
Yeah good point dude, i was confused about use my hatred blade +15 or my golden snake +30

PlayzZersHD

Üye
Sınırsız ok satın alımı bazı sorunlara neden olabilir.
Full item okçu partiler menzil avantajı ile çöktüğü bölgeye tamamen hakim olabilir.
Melee parti üyelerinin koşa koşa kestiği yaratığa yaklaşmadan vurup kutu alabilir.

Archantos

Üye
Sınırsız ok satın alımı bazı sorunlara neden olabilir.
Full item okçu partiler menzil avantajı ile çöktüğü bölgeye tamamen hakim olabilir.
Melee parti üyelerinin koşa koşa kestiği yaratığa yaklaşmadan vurup kutu alabilir.
Menzil avantajı ile çökülen bir slot maalesef mevcut değil olsa bile meleeleri tatmin etmeyecek slottur;

PlayzZersHD

Üye
Bende okçuyum, kısıtlama kaldırırsa işime gelir. Belki de sınırsız okçu performansını test edip bu yüzden 10k sınır koydular bilemeyiz.

Lady

Üye
Belki ROW başlatılınca ok istememe gibi bir güncelleme getirirlerse okçuların sıkıntısı bir nebze bitebilir.

PlayzZersHD

Üye
Ok sınırı 99k olsa bile bir süre sonra yetersiz olacaktır.
Çoğunluğu memnun edecek bir güncelleme gerekiyor.

Alkoer

Üye
Ok istemeden skill atıldığı durumlarda kötüye kullanım oluyor diye biliyorum.

Ama rowa özel bir düzenleme gerekir bence. 18 saate kadar afk kalmanıza olanak veren sistem pc başında olup ok stoklamanızı istiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt