Öneri + (Artı) Basma Sonrası İtem Görünümünde Değişiklik Önerisi

Dedeoğlu

Üye
Merhaba arkadaşlar. Benim yıllar önce severek oynadığım, şimdi ise tamamen P2W oyununa dönüşmüş olan malum bir oyunun güzel bir özelliğinin hepimizin heyecanla beklediği bu oyunda da olmasını isterim. Özellik şu: Malum oyunda +0'dan +3'e kadar zırh soluk renkte, +4'ten itibaren zırh daha parlak bir görünüme kavuşuyor. Zırh +8 olduğunda parlaklığının yanında hafif kırmızı bir ışık saçıyor, +9 olduğunda kırmızı ışık daha belirgin mavi bir ışığa dönüşüyor. Böylelikle insanı daha fazla + basmaya teşvik ediyor ki bunun yanında hem + kaç olduğu belli oluyor hem de daha güzel gözüküyor. Yani +0 ve en üst seviyede + basılmış bir zırhın aynı seviyede görülmesi pek hoş görünmüyor. Sizin görüşleriniz nelerdir?

LunasCar

Üye
Eşya seviyesi yükseldikçe görünüm olarak değişeceğini, resmi discord kanalında duymuştum. İlerleyen günlerde net bir açıklama gelir.

shady19071907

Üye
Bu tarz şeyler ilk başlarda hemen olmasa da ileri ki zamanlarda oyuna eklenebilir. Daha bu şeyleri konuşmak için çok erken aşamadayız.

guney

Üye
bu zaten olacak bir sey dusundugumuzden daha iyisini de yapacaklardir sadece birazcik sabir

Megumin

Üye
Bu artı basma sistemini sevmeyen bir tek ben varım galiba.

NOYAN

Üye
Bence parlamaktan veya ışık saçmasından ziyade şekil değiştirmesi daha güzel olur ufakta olsa şekil değiştirmesi oyunun farklılığını ortaya koyar :)

Tekitekurin

Üye
Bence parlamaktan veya ışık saçmasından ziyade şekil değiştirmesi daha güzel olur ufakta olsa şekil değiştirmesi oyunun farklılığını ortaya koyar :)
Yani işin özünde en azından renklendirmesi bile değişse mesela woe 6 7 farkı gibi dediğin gibi sadece ısildamanin disinda olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt