ÇILGINTÜRKLR
Üye
Artık bi açıklama yapılsın açtık açacagız yaptık yapacagız.Her şey çok yakın deniliyor. ama bi türlü o yakını göremedik. kimsenin hiç bişey bildigi yok buna moderatörlerde dahil biz ne biliyorsak onlarda onu biliyor burdan yetkililere söylüyorum.Bizde sizin yaptıgınız yeniliklerden haberdar olmak istiyoruz.Artık bişeylerin yapıldıgını görmek istiyoruz bi açıklama yapılmasını bekliyoruz 3.cuma bitti 4.cumaya dogru gidiyoruz bu güne kadar verilen sözlerin kaç tanesi yapıldı siz söyleyin kaçtane söz yerine getirildi yapıcagız dediginiz herhangi bişeyi yaptınızda bizimmi haberimiz yok.Verilen sözlerden 1 tanesi bile zamanında olmadı.Söz ver yapma söz ver yapma insanlar usandı artık her gün o dc ye girip bişey varmı diye bakmak zorundamıyız her gelenin açıldımı diye sormasımı lazım lütfen bana söyleyin.Sonra burda normaldir deyip bütün oyunlar ertelenmeye hakkı vardır diyen insanlar çıkıyor bu kaçoncı tarih verilişi ama yerine getirilmeyişi sadece bir açıklama bekliyoruz. Diyorsunuz ki son aşama bunun yerine arkadaşlar çalısıyor çözemedigimiz konular var yönetim kadrosu çözmeye çalısıyor deyin son aşama son aşama deyip insanların umutlarıyla oynamayın artık