Artık bi açıklama yapılsın açtık açacagız yaptık yapacagız

ÇILGINTÜRKLR

Üye
Artık bi açıklama yapılsın açtık açacagız yaptık yapacagız.Her şey çok yakın deniliyor. ama bi türlü o yakını göremedik. kimsenin hiç bişey bildigi yok buna moderatörlerde dahil biz ne biliyorsak onlarda onu biliyor burdan yetkililere söylüyorum.Bizde sizin yaptıgınız yeniliklerden haberdar olmak istiyoruz.Artık bişeylerin yapıldıgını görmek istiyoruz bi açıklama yapılmasını bekliyoruz 3.cuma bitti 4.cumaya dogru gidiyoruz bu güne kadar verilen sözlerin kaç tanesi yapıldı siz söyleyin kaçtane söz yerine getirildi yapıcagız dediginiz herhangi bişeyi yaptınızda bizimmi haberimiz yok.Verilen sözlerden 1 tanesi bile zamanında olmadı.Söz ver yapma söz ver yapma insanlar usandı artık her gün o dc ye girip bişey varmı diye bakmak zorundamıyız her gelenin açıldımı diye sormasımı lazım lütfen bana söyleyin.Sonra burda normaldir deyip bütün oyunlar ertelenmeye hakkı vardır diyen insanlar çıkıyor bu kaçoncı tarih verilişi ama yerine getirilmeyişi sadece bir açıklama bekliyoruz. Diyorsunuz ki son aşama bunun yerine arkadaşlar çalısıyor çözemedigimiz konular var yönetim kadrosu çözmeye çalısıyor deyin son aşama son aşama deyip insanların umutlarıyla oynamayın artık

Assassin

Üye
Büyük harflerle yazdığın konun silinmiş birazdan buda silinir

BARBARR0SSA

Üye
Ben umudu kestim kardeşim bence sende öle yap hiç olmamış gibi yap oyunu başka oyunlara yönel bir gelişme olursa açılır vs. zaten haberimiz olur ki bu alfa 3-5 gün açık kalıp zaten aylarca geri kapanicak dediğim gibi beta ve offical sürüm olsa değer beklemeye de alfa için değmez arada bir gelip bakıyorum bende başka oyunlara yöneldim tarih verseler dahi umudum çok yok ön göremiyorum artık gidişatı

Nazzy

Üye
Artık bi açıklama yapılsın açtık açacagız yaptık yapacagız.Her şey çok yakın deniliyor. ama bi türlü o yakını göremedik. kimsenin hiç bişey bildigi yok buna moderatörlerde dahil biz ne biliyorsak onlarda onu biliyor burdan yetkililere söylüyorum.Bizde sizin yaptıgınız yeniliklerden haberdar olmak istiyoruz.Artık bişeylerin yapıldıgını görmek istiyoruz bi açıklama yapılmasını bekliyoruz 3.cuma bitti 4.cumaya dogru gidiyoruz bu güne kadar verilen sözlerin kaç tanesi yapıldı siz söyleyin kaçtane söz yerine getirildi yapıcagız dediginiz herhangi bişeyi yaptınızda bizimmi haberimiz yok.Verilen sözlerden 1 tanesi bile zamanında olmadı.Söz ver yapma söz ver yapma insanlar usandı artık her gün o dc ye girip bişey varmı diye bakmak zorundamıyız her gelenin açıldımı diye sormasımı lazım lütfen bana söyleyin.Sonra burda normaldir deyip bütün oyunlar ertelenmeye hakkı vardır diyen insanlar çıkıyor bu kaçoncı tarih verilişi ama yerine getirilmeyişi sadece bir açıklama bekliyoruz. Diyorsunuz ki son aşama bunun yerine arkadaşlar çalısıyor çözemedigimiz konular var yönetim kadrosu çözmeye çalısıyor deyin son aşama son aşama deyip insanların umutlarıyla oynamayın artık
Bunu bekleyen sadece sen değilsin herkes güzel birşey olsun diye bekliyor böyle bir konu açıp insanları kışkırtman doğru değil
Ki şöyle birşeyde var kimsenin adına konuşma kendi adına konuş yazdıklarında umarım anlamışsındır sen bizim iç sesimiz değilsin ;)

AsiTR

Üye
Sadece 3 post paylaşarak cevap vermek istiyorum. Bu oyunda tarih konusuna artık kafayı takmayın. Çünkü "verdiğimiz tarihte çıkaralım" diye bir gayretleri yok. Zaten açık açıkta söylüyorlar. "Bizim verdiğimiz tarihlere güvenmeyin. Hazırlıklı olun sonsuz ertelemelere" diye. O yüzden akışına bırakmak en güzeli. Bir plan program yapmayın. Hırs yapmayın. Açılırsa gireriz keyfe keder. Öyle heyecanla falan beklemeyin.

a1.jpg

a2.jpg

a3.jpg

MURATUS

Üye
Dostum nedır bu sinir kin. Acelen nedir anlamış degılım herkes bekliyor bir tek sen degıl bizde bekliyoruz burda sabırla beklemeye devam edıyoruz.

anil

Üye
Yukarıda bir arkadaş da belirtmiş. Zaten açılacak olan alfa, 3-5 günlük maksimum 5-10 günlük bir şey olacak. Oyunun çoğu olmayacak içinde. Fazla stres heyecan yapmayın. Alfa aşaması zaten oyunu bolca oynayıp keyif almanız için açılmayacaktı.

Wasabi

Üye
Arkadaşlar açılacak olan alfa belki açılır açılmaz server çökecek veya optimizasyon vb sorunlardan oynamak mümkün olmayacak yapımcı bunları görmek için prototipi test edip sorunları gördükten sonra düzeltecek. Gereksiz beklenti hayal kırıklığına yol açar. Şu aşamada oyuna çok fazla anlam yüklemeyin ki hayal kırıklığı olmasın.

Muti

Üye
öyle deme kardeş cyberpunk da kaç kere erteledi, aa ayıp ediyosun

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Ne dersek diyelim adamlar isterse 5 sene sonra çıkarır bu o anlama geldiğinden dolayı beklemeye gerek duymuyorum... işiniz gücünüz yok mu sizin onlarla uğraşın

guney

Üye
Biz 1 seneden fazladir bekliyoruz bu kadar sikayet etmedik. Neye acele ediyosunuz acaba acilsa da yolumuzu bulsak mi diyorsunuz? Baska oyunlarla karistirmayin bence doner parasi cikardiginiz oyunlardan degil bu :D

Tekitekurin

Üye
Merhaba ben yöneticilerin iç sesi :

Açıklama yapıyorum :

OTUR. BEKLE.

MDsam

Üye
Öncelikle oyunun Türk geliştirici kadrosu oluşu ve Türk yapımı bir oyun olacak olması bizler için çok güzel bir durum ama insanların hadi açılsın oynayalım yada sürekli ne zaman açılacak demeleri çok yapıcı değil bir gelişme olduğu zaman zaten bir vasfa sahip kişiler haber vermekte açıklama yapmaktalar bu kadar acele edenler sadece diğer oyunlarda Gold farm yapanlar acaba burada da bir ekmek yiyebilir miyiz diye düşündükleri için bu kadar hevesimiz kırıldı yada açın artık diye ısrar ediyorlar diye düşünüyorum açıkçası ne düşündüğümün de bir önemi yok aslında ,merakla bekliyoruz acelemizde yok açıldığı gibi ilk gün zaten oynamaya başlayacağız cümleten sağlıklı günler ve oyun ekibinede bol sabırlar

May Payne

Üye
Rus firması da sürekli S500'ü erteliyor ama Putin çıkıp ta ne zaman teslim edeceksiniz tarih verinde bileyim demiyor. Düşmanlarımız sürekli baskı yapıyor. Çabuk bitirin de artık fırlatalım diye tutturmuyor. Bitirdiğiniz zaman envantere alırız diyor. Bence sizde Putin gibi sabırlı olun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt