Artık Gerçekten Sıkıldım(UE4 CRASH)

Fl00yd

Üye
Arkadaşlar,büyük zevk ile başladığım oyun artık hatalar yüzünden sıkmaya başladı,premium alıyoruz,pc sistem yeterli olmadığı için pc alıyoruz,sadece amacım oyun oynamak ,fakat 2 gündür Unreal Engine Crash hatası yüzünden bilgisayar mühendisi oldum,silmediğim yazılım indirmediğim program,güncellemediğim dosya kalmadı, 15 gün boyunca rahat rahat oynar iken pc de sadece rise online ve discord yüklü iken ,bir anda bu şekilde olması can sıkıyor,gerçekten artık elle tutulur bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünüyorum,

Oyunu 3 kere sildim ve kurdum,ekran kartı driver komple sildim ve kurdum,forumda dolaşan hata çözümlerinden neredeyse yapmadığım kalmadı

LÜTFEN ARTIK BİR ÇÖZÜM BEKLEMEKTEYİZ....

ozimozi

Üye
bende oluyor güncel sistem gereksinimleri de karşılıyor ama çözüm yok . Ara sıra oluyo . Hatta ben pc ile alakalıdır diye işyerine kurdum orda da aynı

Fl00yd

Üye
bende oluyor güncel sistem gereksinimleri de karşılıyor ama çözüm yok . Ara sıra oluyo . Hatta ben pc ile alakalıdır diye işyerine kurdumben di

bende oluyor güncel sistem gereksinimleri de karşılıyor ama çözüm yok . Ara sıra oluyo . Hatta ben pc ile alakalıdır diye işyerine kurdum orda da aynı
ben direk pc aldım :) ama 15 gündür oynadığım oyun 2 gündür canıma yetti 60 lvl oldm ama oyuna giremiyorum ,, sağlıklı bir çözümü kesinlikle yok

Kenshin

Üye
Merhaba,

Aldığınız hataların görsellerini özel mesaj olarak bana iletin, yardımcı olmaya çalışacağım.

skaebneN

Üye
Durduk yerde Clientin aniden yanıt vermemesi ve Görev yöneticisinden başka türlü kapanmama sorunu, Son patchten sonra kanal değiştirirken sürekli UE4 crash veriyor.

Fl00yd

Üye
++++ güncel hala aynı hatayı alıyorum denemediğim birşey kalmadı birisi çıkıp düzgün bir çözüm yolu söylecek mi ?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Tüm çözümleri denediniz ancak bir çözüme ulaşamadıysanız UE4 Crash verdiği zaman o ekranın görüntüsünü iletin Developer ekibe ayrıca kontrol ettirelim.

Dinamit

Üye
Boşu boşuna format atmayın . Bilgisayarınızla alakalı bir problem değil o. İki farklı sistemim var. Sistemler üst düzey olmasına rağmen o hatayı iki sistemde de alıyorum. Sunucularla alakalı bir problem.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt