Artık pazarda kuramıyoruz

ForVictory

Üye
Türkçe niye yazmamışlar oraya anlamadım neyse. Dorion 1 de kurulan pazar maksimum sayıya ulaşmış dorion 2 ye geç veya Protean kingdoma geç vs vs diyor kanka dorion 2 3 4 5 6 dene nereye kurabilirsen.

dostum onu bende biliyorum o yüzden nereye gidersem gideyim dedim.

ForVictory

Üye
Şakamısın yönetim
Bu ne kadar sıkıcı bir durum 9 camp da da pazar kurulmuyor, hagard da moblar yok kac saat oldu ilgileniyoruz diyorsunuz ortada bır sey yok. Zindan actınız giriş yapılmıyor illallah ettirmeyin insanları. Olmuyorsa varsa bir sıkıntı kapatın 1-2 gün her neyse 0 hata ile oyunu acın yazıktır günahtır insanların surda hayat mucadelesınden sonra 2 gram zevkini cıkarsın.

daha önemli işleri var GameX gibi :)

hell4hell

Üye
prot 2 de 1 kere pazar kurdum bozup tekrar kurıyım dedim kurdurmadı. her campe geçişinde 1 kere pazar kurma hakkın var. kardeşim ben yemek satıyorum her slotta bozup yeniden kurmam lazım. her seferinde camp mi değiştiricem saçmalık. değiştirilmeli bu durum

Querrero

Üye
Sebebi pazar sayı sınırı, pazar kurma sayısını kısıtladılar eskiden sınır yoktu şu an sınır var bütün ch lerde pazar sınırı doldu ve benimde elimde item patladı satış yapıp item alamıyorum malesef. Hangi düşünceyle yaptıklarını bilmiyoruz ama çok yanlış bir sistem.
ben böyle hayal etmemiştim. mesela 1 gün camp 1de kurduysam pazarı 1 hafta orda kuramayıp diğer camplarda kurmamıza izin verilir diye düşünmüştüm..

Mhkral36

Üye
Hayır şimdi pazar mafyalari türeyecek, adam basit itemi dünya paraya koyup pazarı kitleyecek bizde izlicez boş boş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt