İstek Artık yeter hataları geçtik şu okçuyu halledin sabır falan kalmadı

cengiz93

Üye
ne hasarr atıyor ne skilleri efektif betada bile daha iyiydi bune kardeşim içinden geçmişsiniz. hadi hasar az dedik geçtik hiç yoktan atılan skil bi zahmet damage versin yürüyen adam damage yemiyor 48 skili 60 skili takip ediyor adamı mesela zıplayan adama damage gitmiyor şakamısınız. bakım patch yapacaksanız buna yapacaksınız. herkes bildiriyor cevap bile vermiyorsunuz. bırakır gideriz istemiyorsanız okçu karakterinide kaldırırsınız ne gerek var zaten oyunda bu jobun etkisi ne.

aykutbrt1

Üye
ne hasarr atıyor ne skilleri efektif betada bile daha iyiydi bune kardeşim içinden geçmişsiniz. hadi hasar az dedik geçtik hiç yoktan atılan skil bi zahmet damage versin yürüyen adam damage yemiyor 48 skili 60 skili takip ediyor adamı mesela zıplayan adama damage gitmiyor şakamısınız. bakım patch yapacaksanız buna yapacaksınız. herkes bildiriyor cevap bile vermiyorsunuz. bırakır gideriz istemiyorsanız okçu karakterinide kaldırırsınız ne gerek var zaten oyunda bu jobun etkisi ne.
Ne skil efekti varrrr ne hasarı yoneticilerden ses yok

morpias

Üye
Daha çok bekliyecez gibi valla zevk filan kalmadı adamlar geliyor tekliyor biz 9 10 tane okcuyuz 1 adam ölmüyor :D skiller hata veriyor

cengiz93

Üye
salak saçma şeyleri anında müdahale oyunun işleyişini değiştiren olaylara müdahale yok mergen olaydı pm atınca cevap verirdi hiç yoktan. çıldırttılar insanları iyice ne kadar zor olabilirki şunu düzeltmesi.

MuratÇakır

Üye
Selam Aleyküm Efendim En YAKIN ZAMANDA OYUNDA BAKIM OLUR ALLAH İZNİYLE BUGLARİ VE skilleri Düzenleme olucaktır emin olsun saygılar .

MuratÇakır

Üye
yav kardeşim olu olur da olacak olsa bir yetkili gelir haber verir. demekki olmayacak .
Adamlar ugrasiyor ustad database üzerinden sql kodlar yaziliyor hemen fixlenicek bisi degil adamalar yogunlukdan cvp veremiyordur ustad yen yakın zamanda oyununda bakım calismalari baslar bak dedi dersin herşey yoluna giricek allah izniyle saygılar.

NetKing

Üye
okcu oynamasını bilmeyen arkadaslar merhaba
hızlı kasarım makro acarım solo kasarım diyenler merhaba
ben bunun testini de oynadım betasınıda ortalıgı dagıtırım tozu dumana katarım diye düşünen arkadaşlar size de merhaba

iyi bir silahın yok damage alamazsın
saglam takın yok damage alamazsın
stat dagılımın yanlış damage alamazsın
kombo yapmasını bilmiyorsun damage alamazsın
okcu oynamazsın olur biter
kasıyorsa kanal değiştir
oyun hala erken erişim aşamasında illa sıkıntı olacak zamanla düzelecek baktın düzelmiyor kasmaya gerek yok biraz baska seylere bak baska oyunlara bak hayata bak gez eglen yaz geliyor pc başında çürüme

ben her karakteri oynadım sadece okcu ile daha cok zevk alıyorum 2. sırada mage var
suan ve başında beri hala solo oynuyorum lvl e takmıyorum zamanla kasılır önemli olan zevk almasını bilmek ama herseyden önce oynadıgın karakteri bilmek

Slarent

Üye
ben bunun testini de oynadım betasınıda ortalıgı dagıtırım tozu dumana katarım diye düşünen arkadaşlar size de merhaba

kasıyorsa kanal değiştir
oyun hala erken erişim aşamasında illa sıkıntı olacak zamanla düzelecek baktın düzelmiyor kasmaya gerek yok biraz baska seylere bak baska oyunlara bak hayata bak gez eglen yaz geliyor pc başında çürüme

ben her karakteri oynadım sadece okcu ile daha cok zevk alıyorum 2. sırada mage var
suan ve başında beri hala solo oynuyorum lvl e takmıyorum zamanla kasılır önemli olan zevk almasını bilmek ama herseyden önce oynadıgın karakteri bilmek
Sanada merhaba. Bahsettiğin hiç birşeyle ilgisi yok. İyi bi silahı olmayan asas 56'da 1400 vurup 2-3 skilde alayını kesiyor. Warrior yürüyen spike zaten hasarda yemiyor maşallah. Hepsinde görev itemi var, aynı şey okcu içinde geçerli. Okcuyu nerflemek isterlerken öldürmüşler. Class dengesi ciddi ilgilenilmesi gereken bir konu suan

NetKing

Üye
size zorla okcu oyna diyen yok ki bırak kıimse oynamasın da okcu itemleri düşsün alttan toplayalım gelecege yatırım :)

cengiz93

Üye

kasıyorsa kanal değiştir

boş yapma kardesım bu oyunda makro kralı warrior dur. üstelik bizim derdimiz bu değil cz de adamlara atılan damagenın gıtmemesı failed vermesi okuman yok yazman var.

cengiz93

Üye
size zorla okcu oyna diyen yok ki bırak kıimse oynamasın da okcu itemleri düşsün alttan toplayalım gelecege yatırım :)
sanamı soracağız kardeşim ne oynayacağımızı. sorun var yazılıyor. tek istediğimiz okçu skillerindeki sorunların farkındayız demeleri. senin gibi dengesizlerde çıkığ car car konuşuyor. bilgisiz bilgisiz neymiş oynamaymış okçu yok makroymuş okçunun adı çıkmış sadece şu warriorlar mageler hey gidi hey cahil kesim okçu makro . oyunu gören kesim warrior makro dan geçilmiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt