Asas arkadaşlara sesleniyorum

bedomazo

Üye
yine okumadan atlamıssın korkma bu kadar , amac asası nerfletmek değil, asas gibi en azından ona yakın düzenli class dengesi daha düne kadar 85 lvl priestler 1500 healle oynuyordu, warrior skill acamıyor skill do u understand me ? Asas konusu gecınce her konuya atlıyorsun her skiliniz bir classtan alınma hala asas nerflü diyorsun bunu soylemeye insan utanır cidden karakter meselesi bu; neyiniz eksik kör,zıplama,critic,def-hp warrior,sınırsız cc gibi birde confusion koymuslar ne seyse exp sc bile basıyor 3 asas pt bile ihtiyac duymuyor pkda yani azcuk mantıkla gel konulara atlamaya gelırken ok.....Kanser kitle elemanı gibisin adamlar su classı ilah yapın demiyor biz fedagarlık yapıp birseyler kazanırken kaybederken siz niye fedagarlık yapmadan her skili kullanabılıyorsunuz ve %50 tutma sansı %100 etki falan filan
scoutta asasin kullanamadigi 2 skill var

bedomazo

Üye
onuda 1 dahaki patchte eklerler eksiginiz varmıs warrıor napsın priest napsın mage napsın vah vah hemen not aldırın gmlere 2 skil acamıyoruz diye 1 patchte hallederler üzüldüm simdi
bidahaki patchte asas bolumune eklenirse sevinirim. tesekkurler

GizliPriest

Üye
Asasın OP olduğunu düşünen kitle nedense çoğunlukla paper char oynayıp slot altında ölenler. Ya da alan atarken db yiyip ölenler.
Oyun sizin rüyalar aleminizde dönmüyor maalesef. Yarı canla mob altında 3 asasa ölüp konu açma dönemi bitsin lütfen artık.
Asasların hali hazırdaki hasarı yarıya düşse bile sen orada öleceksin zaten. Bunu asas nerfleterek engelleyemezsiniz biraz mantık.

Söylemekten dilde tüy bitti okuduğunu anlayan insanlar için yazıyorum.

Asas 65 capten beri 1 kere kayda değer buff yemedi sadece nerf yedi.
Insight'sız (80 saniye cd, oranı yüksek değil) hasarı 65 ve 75 cap ile neredeyse aynı. Fakat hpler yaklaşık 2 katına çıktı.

O sırada asas online:

Lütfen alenen yalan söylemeyi bırakın artık.

O sırada "artık sesi çıkmayacak" arkadaşın açtığı konular ektedir:
Bu gurbetçiyi alın buradan ya anlayamıyor zor geliyor. Bu ve abisi benzeri tipler yuzunden oyunda önüne gelen asas oynuyor :D

N3v3N

Üye
scoutta asasin kullanamadigi 2 skill var
Warriorlarin elinden aldıkları mana shield skilini assaslara vereceklermis.

Warriorlarin defansta kullanamadığı 8 skill, isteseler bile kullanamasinlar diye yapılmış 15-25 master skilleri var. 80-82 atak, 20 mastera skill konma gereği bile duyulmamış.

priesttt

Üye
Asassianda zaten Smoke bombası var niye bir daha kör skili geldi
Assianda zaten hızlı koşma var niye bir daha sıçrama skili geldi
Assasianda zaten damage atınca görünmez olma var neden bir daha confuse gibi over power skill geldi

Skill vermede mantık şudur
Savaş sahnesinde Job güçsüzdür veya çaresiz kalmaktadır o savaş durumunda kullanabileceği bir skill e ihtiyaç duyulur o oyuna entegre edilir
burada rast gele aklına gelinilen her skill konulmuş. Kardeşim zaten hızlı koşması var niye sıçrama veriyorsun adam kesilmiyor. Prieste gelince el kırma geliyor o yatsın ama assasian kaçsın mantığı var oyunda.
Priest ve mage aşırı kırılgan mesela bu joblara %50 skill sektirme gelmesi lazımdı master skiline magic defans decrease koymuş kim kullanıyor bunu HİÇ KİMSE
Yere ateş bırakma gelmiş mageye kim basıyor hiç kimse. Master 15 skili bir kişi bile kullanmıyor. Çünkü işlevi yok ihtiyaç duyulmuyor.
Tekleme skili- Staff skili, İce mage yayılan ice dalgası, LR nin sıçrama ve Gate skilleri hariç geri kalan yeni skillerin hiç biri işlevli değil

Balerion

Üye
Sesleri çıkmaz. İlah gibiler oyunda çünkü. Onlarda çok iyi biliyorlar. Ama gün gelir devran döner başka bir sınıf dengesiz boyutta güçlü olduğunda o zaman konuşurlar. Hoş ben bu devran böyle gider diyorum çünkü yapımcılar asas sempatizanı çok açık şekilde. Bu oyunda her zaman asas sınıfı çok önde olacaktır. Ama bugün asas sınıfının aşırı derecede güçlü haline ses çıkarmayanların, yarın öbür gün diğer ADALETSİZLİKLERE DE ses çıkarmaya hakları olamaz.
Kabak yine okçuların başına patlamış :)

Cyanogen

Üye
Asasın OP olduğunu düşünen kitle nedense çoğunlukla paper char oynayıp slot altında ölenler. Ya da alan atarken db yiyip ölenler.
Oyun sizin rüyalar aleminizde dönmüyor maalesef. Yarı canla mob altında 3 asasa ölüp konu açma dönemi bitsin lütfen artık.
Asasların hali hazırdaki hasarı yarıya düşse bile sen orada öleceksin zaten. Bunu asas nerfleterek engelleyemezsiniz biraz mantık.

Insight'sız (80 saniye cd, oranı yüksek değil) hasarı 65 ve 75 cap ile neredeyse aynı. Fakat hpler yaklaşık 2 katına çıktı.

O sırada asas online:

Bu kadar toxic olunmaz kodan gelmis baska mmo oynamamış adam kafası bu sıfır bilgi ile yazılmıs yorum baska mmo oynamıs olsaydın fazlasıyla op oldugunu görürdün korkuyorsunuz tabii karakter dengelenirse oyunculuk gerekcek diye

NoobTeam

Üye

O sırada asas online:

Düşünsenize bu adam bide Content Creator ve ve gerçekten Content Creator şakacı senii

bitter

Üye
akşama kadar slot darlayıp vs zamanı hiç bir varlık gösteremeyen sen buyur açıkla o zaman.

1: malum oyunda sana malice atıldığında bp nin önünde durup cure basabiliyor musun ?
2: Başka hangi oyunda rogue nin defansı rise online deki gibi warrior tadında ?
3: Başka hangi oyunda hızlı koşan görünmez olan cure basan bir rogue de uçma skili var ?
4: Başka hangi oyunda hem kör edip hemde üstüne skill bozan rogue var ?
5: Başka hangi oyunda 2688 atağı olan battle priest maliceli rogue ye 1100 vuruyor ?
6: Başka hangi oyunda her skill de R vuramayan karakter var ? sen her skill de minimum 300 R vururken diğerleri vuramıyor.
7: Başka hangi oyunda aynı anda minor pot ve cure yi rogue basabiliyor ?

Öncelikle +1 yıldır her gece bowldayım ve bunu yaparken yayındayım + 2 turnuva geçirdim ve daha yeni turnuvada 2. oldum. Yalan söylerken dikkat et biraz daha hesaplı söyle. Beni başkasıyla karıştırma.

1. "malum oyunda" hiçbir bp asasın yanına yaklaşamaz.
2. Rogue defansı warrior defansından çok daha az. (1300 defans vs 1000 defans %30+ fark) stat attack çarpanları düşük olduğu için bu dikkat çekiyor sadece.
3. 10 saniyede bir ışınlanan SAVAŞÇI warriorun dash attığı oyunda.
4. "Malum oyun" dediğin oyunda var hemde onda skill bar karışmıyor komple silahın gidiyor.
5. Başka hiçbir oyunda bp rogue yanına yaklaşamaz ki hasar vursun?
6. Hançer sınıfı bütün mmo'larda daha hızlı basic attack vurur çünkü atağı daha düşüktür.
7. Cure ve minör aynı anda basılmıyor?

Bir madden bile doğru değil bir.

Asassianda zaten Smoke bombası var niye bir daha kör skili geldi
Assianda zaten hızlı koşma var niye bir daha sıçrama skili geldi
Assasianda zaten damage atınca görünmez olma var neden bir daha confuse gibi over power skill geldi

Skill vermede mantık şudur
Savaş sahnesinde Job güçsüzdür veya çaresiz kalmaktadır o savaş durumunda kullanabileceği bir skill e ihtiyaç duyulur o oyuna entegre edilir
burada rast gele aklına gelinilen her skill konulmuş. Kardeşim zaten hızlı koşması var niye sıçrama veriyorsun adam kesilmiyor. Prieste gelince el kırma geliyor o yatsın ama assasian kaçsın mantığı var oyunda.
Priest ve mage aşırı kırılgan mesela bu joblara %50 skill sektirme gelmesi lazımdı master skiline magic defans decrease koymuş kim kullanıyor bunu HİÇ KİMSE
Yere ateş bırakma gelmiş mageye kim basıyor hiç kimse. Master 15 skili bir kişi bile kullanmıyor. Çünkü işlevi yok ihtiyaç duyulmuyor.
Tekleme skili- Staff skili, İce mage yayılan ice dalgası, LR nin sıçrama ve Gate skilleri hariç geri kalan yeni skillerin hiç biri işlevli değil
  1. Priestte zaten cursed var neden super db konduysa o yüzden.
  2. Mage'de zaten 60 alanı var neden 70 alanı konduysa o yüzden.
  3. Priestte zaten 4k heal var neden 8k konduysa o yüzden.
  4. Kalkan takıp kendini healleyen karaktere neden gate konduysa o yüzden.
  5. Okçuda zaten ice lr var neden backstep + alan kilitleme ve kör konduysa o yüzden.
  6. Warriorda zaten ayak kırma ve 62 kilitlemesi var neden ekstra stun ve slow mızrak konduysa o yüzden.
  7. Warriorda zaten des var neden sıçrama konduysa o yüzden.
vs. v.s.

Ben çok mmo oynadım da başka mmo'ya bakmana gerek yok sorunun cevabı oynadığın oyunda var zaten.
Senin dahiyane skill verme mantığına göre üstteki skillerin hiçbirinin olmaması gerekiyor.

akşama kadar slot darlayıp vs zamanı hiç bir varlık gösteremeyen sen buyur açıkla o zaman.

+1 yıldır her gece bowldayım ve bunu yaparken yayındayım + 2 turnuva geçirdim ve daha yeni turnuvada 2. oldum. Yalan söylerken dikkat et biraz daha hesaplı söyle.

Lütfen kendi joblarınızın problemleri ile ilgilenin. Bilginiz olmadan yazı yazmayın. Sağlıklı bir iletişim kuralım forumu kirletmeyelim.

Son düzenleme:

Silencer

Üye
Kardeş boş yapmayalım , full + full asas getir bende mage getireyim arenada kıyaslayalım bunu kıyaslarken de yayının açık olsun çok basit gelin görelim hep beraber kim ne durumdaymış

Hatta şöyle yapalım ; ama sizde paper set giymeyin diyeceksin eminim o yüzden bende imperial set var + paper set var takılar unique ve stafım lunas 7 ayrıca tüm skillerim açık gel her kombini deneyelim videonu aç canlı yayında bakalım tartışalım

NoobTeam

Üye
Hatta şöyle yapalım ; ama sizde paper set giymeyin diyeceksin eminim o yüzden bende imperial set var + paper set var takılar unique ve stafım lunas 7 ayrıca tüm skillerim açık gel her kombini deneyelim videonu aç canlı yayında bakalım tartışalım
bu adamı fazla takmaya gerek yok Content Creator olabılıcek bı adam oldugunuda dusunmuorum canlı yayında agza alınmıyıcak laflar etmiş birisi öle böle küfürler değil hemde o yüzden he deyin geçin buna agzı bozuk bi tip

bitter

Üye
bu adamı fazla takmaya gerek yok Content Creator olabılıcek bı adam oldugunuda dusunmuorum canlı yayında agza alınmıyıcak laflar etmiş birisi öle böle küfürler değil hemde o yüzden he deyin geçin buna agzı bozuk bi tip

Güzel rp. Bu hesaplar hep fake nick nedense.

image_2023-05-30_215817863.png

murbal

Üye
Öncelikle +1 yıldır her gece bowldayım ve bunu yaparken yayındayım + 2 turnuva geçirdim ve daha yeni turnuvada 2. oldum. Yalan söylerken dikkat et biraz daha hesaplı söyle. Beni başkasıyla karıştırma.
Yalan söylerken dikkat et demişsin ama yalan söylemekten vazgeçmemişsin. +1 yıldır her gece bowldayım demişsin. Öncelikle oyun çıkalı 13 ay oldu. İlk turnuvada yayında insanlar goygoy yapıyordu bitter turnuvaya nasıl hazırlandın sorusuna slot darlayarak diyerek goygoy yapıyordu. Oyunun ilk 6 ayı slot darlamakla geçirdin. Bari yalan söylerken vicdanlı ol. Bir çok insan turnuvaya nasıl hazırlandın slot darlayarak goygoyunu bilir

murbal

Üye

2. Rogue defansı warrior defansından çok daha az. (1300 defans vs 1000 defans %30+ fark) stat attack çarpanları düşük olduğu için bu dikkat çekiyor sadece.
4. "Malum oyun" dediğin oyunda var hemde onda skill bar karışmıyor komple silahın gidiyor.
6. Hançer sınıfı bütün mmo'larda daha hızlı basic attack vurur çünkü atağı daha düşüktür.

5. Okçuda zaten ice lr var neden backstep + alan kilitleme ve kör konduysa o yüzden.
  6. Warriorda zaten ayak kırma ve 62 kilitlemesi var neden ekstra stun ve slow mızrak konduysa o yüzden.
vs. v.s.

Ben çok mmo oynadım da başka mmo'ya bakmana gerek yok sorunun cevabı oynadığın oyunda var zaten.
Senin dahiyane skill verme mantığına göre üstteki skillerin hiçbirinin olmaması gerekiyor.

+1 yıldır her gece bowldayım ve bunu yaparken yayındayım + 2 turnuva geçirdim ve daha yeni turnuvada 2. oldum. Yalan söylerken dikkat et biraz daha hesaplı söyle.

Lütfen kendi joblarınızın problemleri ile ilgilenin. Bilginiz olmadan yazı yazmayın. Sağlıklı bir iletişim kuralım forumu kirletmeyelim.
1 sana onlarca video atarım malum oyundan bp nin rogue yi nasıl şamar oğlanı ettiğini gösteren ancak forumda izin vermiyorlar. Sen yinede battle priest pk yazıp ulaşabilirsin. Beramusta 8 sene Rogue oynamış biri olarak hiç bir rogur 1 vs 1 de iyi oynayan battle priesti kesemez.

2 buyur çıkar +7 imperial giyinmiş rogue ve warrior un defansını. Aradaki fark ne kadar görelim.

3 başka hangi oyunda uçan rogue var dedim des olan warrior var demişsin. Uçmak ile des olmak ayrı konular ve malum oyunda var. Konuyu çarpıtma.

4 silah düşürme vurada da var mageler düşürüyor. Ayrıca malüm oyunda her vuruşta silah düşmüyor ama burada sen her vurduğunda skill bar bozuyor. Yine olayı çarpıtmışsın. Gerçi seversin çarpıtmayı.

5 yine rogue bp olayına donmüş olay. Video izleyerek gerçekleri görebilirsin algı yapmana gerek yok. Malum oyunda bp nin dibinde cure basamasken burada kaçma gereği bile duymuyorsun.

6 başka oyun örneği istedim ve veremeden konuyu hançer e getirmişsin. Sende biliyorsun başka örneği olmadığını ve doğal olarak oyun adı verememişsin. Yine çarpıtıp algı yapıyorsun. Dedik zaten bunu seversiniz.

7 çok kısa süreliğine okçu oynadım ve cure ile minör ü aynı anda basıyordum. Ayrıca mage yada priest el kaldırdığında eli düşerken rogue cure attığında yada direk el hareketi olan hareketlerde eli düşmüyor. Ne güzel dimi herkesin eli düşsün senin düşmesin doğru bilgiler ile gel ve doğru cevap ver bırak algı yapmayı. Sizlerin algılarınız yüzünden oyunda oyuncu kalmadı millet satıp kaçıyor niye çünkü denge yok

Silencer

Üye
Es kaza nerf yerse bu kolsuzlar tamamen iptal olur zaten , bu arada bitter hala slotları gezmeye devam ediyor

Cyanogen

Üye

vs. v.s.

Yalan bedava at atabildigin kadar sonra da millete yalancı diye zırla seni content yapmıslarsa vay oyunun haline
Yok başka oyunda söyle yok böyle baska hangi oyunda asasda bu kadar fazla işlevsel yetenek var belli ki baska oyun oynamamıssın yalan söyleyip daha rezil etme kendini millete leke atma yalan söyleme diye

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt