asas hakkında yardım

enokaptan

Üye
evet arkadaşlar okcudan asasa geçiyorum ve nasıl bir build yapmak mantıklı şuan için bütçe yaklaşık 400m ve item olarak kitlenen item takmayı düşünmüyorum

ilk olarak gs+6 krys+7 ve elite+6 set düşündüm ama başka öneriler varsa onlara da açığım neler yapabiliriz??

HeaveN

Üye
asas görev itemi dursun en iyisi şuan can önemli +8 dual skipe yeterli sonra Pk atarsın.
Takı yapabilirsen iyi.

enokaptan

Üye
asas görev itemi dursun en iyisi şuan can önemli +8 dual skipe yeterli sonra Pk atarsın.
Takı yapabilirsen iyi.
dual krys+7 yapıp travellers küpe yüzük bide belt mi yapsam diye düşündüm ama craft muhabbetine bu takılar ucuzlayabilir dendi o yüzden o fikrede soğuğum

HeaveN

Üye
Ozaman silah üstünde durman lazım ilk önce elite +7 iyi +6 pek önermem

C.Brigante

Üye
Oncelikle oneri olarak okcunu bozmamalisin, yani bowunu satma bence, zira asas pve de rezil durumda dungeon olsun farm olsun eziyet olur. Item olarak baglanmayan ezik itemler yerine baglanan ama ucuz orn cleaver 8 kryss 8 tarzi f/p itemlere yonelebilirsin. Gs 6 ile benzer fiyat ancak performans gs 7 ye yakin hatta kryss daha iyi ve gs 7 den ucuz. Evet baglaniyor ama bu itemler cop oldugunda gs 6 da coktan degerini kaybetmis olacak.burdan aldigin ap ile takilari daha defansif yapip ayakta kalabilirsin.

enokaptan

Üye
Oncelikle oneri olarak okcunu bozmamalisin, yani bowunu satma bence, zira asas pve de rezil durumda dungeon olsun farm olsun eziyet olur. Item olarak baglanmayan ezik itemler yerine baglanan ama ucuz orn cleaver 8 kryss 8 tarzi f/p itemlere yonelebilirsin. Gs 6 ile benzer fiyat ancak performans gs 7 ye yakin hatta kryss daha iyi ve gs 7 den ucuz. Evet baglaniyor ama bu itemler cop oldugunda gs 6 da coktan degerini kaybetmis olacak.burdan aldigin ap ile takilari daha defansif yapip ayakta kalabilirsin.
Solo farm yapmadığım için asas olmam pek önemli değil bu konuda ama solo zindanda okcu kadar seri kesilmiyor 7-8dk daha uzun sürüyor hell zorlukta

Hiç görmedim pazarda cleaver8 krys8 fiyatları nedir?

Krys8 pazarda 35-40 sanırım 8 ide baya pahalıdır bence

C.Brigante

Üye
Cleaver 2-2,5 gb kryss en son 6 ya gormustum bence ikiside fiyat performans olarak cok iyi. Bir gs 7 parasına dualine eşit veya daha fazla ap

omertaa

Üye
evet arkadaşlar okcudan asasa geçiyorum ve nasıl bir build yapmak mantıklı şuan için bütçe yaklaşık 400m ve item olarak kitlenen item takmayı düşünmüyorum

ilk olarak gs+6 krys+7 ve elite+6 set düşündüm ama başka öneriler varsa onlara da açığım neler yapabiliriz??
Fp +7 set
Swiftness set olmazsa olmazların.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt