Asas ' Hızlı El düşürme Sorunu!.

HeaveN

Üye
Selam arkadaşlar yine asaslar gördüğüm bir nokta anlatcam...

Çoğu kişi boş yapcaksa yorum yapmasın konu hakkında araştırıp öyle yazın, Asaslar bi nokta kaydettim video aldım.

Aşırı El düşürme olayı var , bir asas size saldırırken hiç birşey yapamıyosunuz heal tam kaldırcam adm en az 1.5 saniye 10 skil vuruyo Bu kadar hızlı el düşürme olamaz.

Oyunu bilen birisi bunu anlar Aşırı hızlı el düşürüyolar iyi oyunlar.

Alkoer

Üye
Başka konularda birçok arkadaş bu durumu aktardı. Okçu 3-5 ok çalışırken bu kadar el düşmüyor ki her ok ayrı bir damage ayrı bir el düşürme şansı.

Asasın 1 skili 1 dmg 1 el düşürme şansı fakat gözle görülür oranda daha fazla el düşürüyor.

HeaveN

Üye
Hem hızlı el düşürüyo bide hasar yüksek, tam olarak bilmiyorum macro diyemem adamlara ama bu kadar hızlı elle 10 skil vuran asas olamaz.

Balerion

Üye
Elle oynayan asas ver mı gerçekten? Buna cidden inaniyor musunuz? Oyun asas oyunu arksdaşlar boşuna debelenmeyin bir şey değismeyecek siz de asas olun

themurolity

Üye
Oyunda R sorunu var ancak asaslarda yok :D macro kullanıyor çoğu ve o kadar seri animasyonu var ki saniyeler için bütün skilleri R ile vurabiliyor. Warrior yada priest R vuramazken asasın bu kadar seri olması asas online ye yakışmış

Tolgun

Üye
Selam arkadaşlar yine asaslar gördüğüm bir nokta anlatcam...

Çoğu kişi boş yapcaksa yorum yapmasın konu hakkında araştırıp öyle yazın, Asaslar bi nokta kaydettim video aldım.

Aşırı El düşürme olayı var , bir asas size saldırırken hiç birşey yapamıyosunuz heal tam kaldırcam adm en az 1.5 saniye 10 skil vuruyo Bu kadar hızlı el düşürme olamaz.

Oyunu bilen birisi bunu anlar Aşırı hızlı el düşürüyolar iyi oyunlar.
Bende video merak ettim belki hata yapiyosundur yada ben bisey yanlis göriyorum.
Dün senin icin vs attim 30dk arena da clandan abimle bende üst item vardi +8 epic silahlar, epic taki onda tek archsword +7 ve rare taki.
Kesemedim tek felan vuramadim senin dedeyin gibi adam riske girince ve bana full dalinca kendine heal almadan kesme sansim var ve üstüne bide eli düsmesi lazim ayne zahmanda.
Ben riske girince ve cure almiynca onun kesme sansi oliyo.
Yane onun knight seti yada item yoktu bende üst seveye item var.
Onun kesme sansi oliyo ben riske girince benim kesme sansim oliyo o riske girince.
3 Tane assasa birden mi vs atiyorsun anlamadim.

Son düzenleme:

Balerion

Üye
Bende video merak ettim belki hata yapiyosundur yada ben bisey yanlis göriyorum.
Dün senin icin vs attim 30dk arena da clandan abimle bende üst item vardi +8 epic silahlar, epic taki onda tek archsword +7 ve rare taki.
Kesemedim tek felan vuramadim senin dedeyin gibi adam riske girince ve bana full dalinca kendine heal almadan kesme sansim var ve üstüne bide eli düsmesi lazim ayne zahmanda.
Ben riske girince ve cure almiynca onun kesme sansi oliyo.
Yane onun knight seti yada item yoktu bende üst seveye item var.
Onun kesme sansi oliyo ben riske girince benim kesme sansim oliyo o riske girince.
3 Tane assasa birden mi vs atiyorsun anlamadim.

Kusura bakma ama öyle öyle bir yazmişsın ki Ziya Paşa şiirleri gibi

tiz-i reftar olanın payine damen dolaşir
erişir menzili maksuda aheste giden
perdedar-i mikuned der kasr-i kayser ankebut
bu növbet mizenet der tarim-i afrasyab

Aziz

Üye
Interrupt diye skill eklenmeli diye düşünüyorum.

Yani bir karakter düşman oyuncuya interrupt bastığında sadece oyuncu animasyondayken iptal etmeli. Eğer normal şekilde basarsa herhangi bir tepki vermemeli ve karakterin eli düşme muhabbeti olmamalı. Ayrıca bu skill sınıflara göre CD'li olmalı. Yani skill bastınız ve karşı priest bir animasyon içerisinde değildi. 20 saniye CD başladı. Bu sürede priest reaksiyonunu alabilir. Eğer el kaldırma sırasında basarsa el %100 düşmeli.

Balerion

Üye
Asasların her vuruşu aslında bir "interrupt" olduğu içjn ve bu bir bakımdan asas nerfi olacağı için asla yapılmayacaktır.

Tolgun

Üye
Interrupt diye skill eklenmeli diye düşünüyorum.

Yani bir karakter düşman oyuncuya interrupt bastığında sadece oyuncu animasyondayken iptal etmeli. Eğer normal şekilde basarsa herhangi bir tepki vermemeli ve karakterin eli düşme muhabbeti olmamalı. Ayrıca bu skill sınıflara göre CD'li olmalı. Yani skill bastınız ve karşı priest bir animasyon içerisinde değildi. 20 saniye CD başladı. Bu sürede priest reaksiyonunu alabilir. Eğer el kaldırma sırasında basarsa el %100 düşmeli.
Ozaman DR (Deminishing Return) da gelmeli WoW da gibi yoksa problem cikar.
1 tane rogue de problem olmaz 3 rogue arka arka atarsa oyunatmaz adami.

Aziz

Üye
Ozaman DR (Deminishing Return) da gelmeli WoW da gibi yoksa problem cikar.
1 tane rogue de problem olmaz 3 rogue arka arka atarsa oyunatmaz adami.
Bu şekilde daha iyi oynanıyorsa sorun yok. :) Yoksa sistem çok geliştirilir. Ancak imkansızlıkları istemek yerine imkanı olanları istemek daha iyi.

Nafib

Üye
Vallaha tek başına oynasın asaslar arkadaşlar ben çarı bozdum bıraktım wowa geçtim 2-3 gündür hayatıma bi renk geldi neymiş ya biri seni bıçaktan geçirecek mi diye kasıntı halinde kalmak. Kalan arkadaşlara assaslara karşı başarılar.

birol2003

Üye
Heleki makro veya pedal (gerçi buda makro sayılır) kullanan bir assas ise 1 partinin içine girip düzelip çıkar. Ki bazen yapmıyor değiller.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt