Asas için görece ulaşılabilir en iyi takı setleri

ouz57

Üye
Selamlar.

Asas classı için oyun içinde pahalı da olsa ucuz da olsa PK için sizce en performanslı takılar nelerdir ?

Örneğin Rangers setine oyun içinde pahalıda olsa ulaşırsın şuanlık o assas takı setinden daha iyidir gibi gibi.

Fikirlerinizi merak ediyorum.

Not : ( assas pendant ı biraz araştırdım pazarda yok zaten. Baya pahalı bir item. Pendantsız da set bonusuna ulaşamıyoruz sanırım. )

Anthelior

Üye
Epic takılarda 3 parça takman yetiyor diye biliyorum, illa ki kolye olmasına gerek yok (yanlışım varsa düzeltin).

Haliyle 2 küpe 1 yüzük, 2 yüzük 1 küpe gibi alternatiflerle de set bonusu geliyor olması lazım.

RickSancheZz

Üye
Epic takılarda 3 parça takman yetiyor diye biliyorum, illa ki kolye olmasına gerek yok (yanlışım varsa düzeltin).

Haliyle 2 küpe 1 yüzük, 2 yüzük 1 küpe gibi alternatiflerle de set bonusu geliyor olması lazım.

rare ve epic takılarda set bonusları 1 yüzük 1 küpe 1 kolye olarak çalışıyor, kolye şart.

levbom

Üye
uniq takılar içinde yüzük ve küpe olunca set bonusu veriyor.
kolyeyi takınca ekstra bir bonus daha geliyor.
şu konudan bütün set bonusslarını ve tek tek itemlerin özelliklerini görebilirsiniz.

asas için en iyi takı seti blue dragon set ve elven belt. ama o seti yapmak için sadece para yetmiyor satacak adamda bulman lazım drobu az. (craft setlerde çok iyi ama onlarada ulaşmak zor)
ondan sonra def ve hpler arttığı için Assasian set şuan daha kıymetli. ama bu sette ciddi para.
bunlardan sonra Ranger's set gelir.
ondan sonra rare set olarak swiftness set var şuan hiçbir etkinliği kalmadı pkda düşük levellerde exp kasmak için yeterli gelir.

Balerion

Üye
Asaslar dexe ihtiyaç duymadiği icin tabiki de vitality set takman gerekir. Belt longevity ve diger küpe ve yüzük de perseverance ve black soul takman lazım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt