Asasin Jobunun Antisi Hangi Job?

Balerion

Üye
Arkadaşlar oyunda fark etmişsinizdir her job'un bir antisi var. Mesela:

• Warriorun antisi asaslar, bir warrior asası kolay kolay kesemez, kacip minor yapan asas dondugunde warrior potla canini toplamaya çalışıyor olur. ful can dönen asas warrioru keser
  • Magenin antisi ise asas, zaten mage ya tek yiyecek ya damage çıkaramayacak. Mage menzilden vuruyor ama asas zaten o menzili 1-2 saniyede gorunmez olarak yürüyüp vuracağı icin önemi yok
  • Okçunun antisi bildiğiniz gibi asas, zaten ikisi de rogue, asas okçunun hızlı koşup damage vurabilen hali
  • En süprizli kısmı sona sakladım, Priestin antisi ise evvvet bildiniz asas, her debufa karşı anında cure atar ve cani azalsa toplayip geri gelir, priestin healini vb. 10 kere kaldirsa asas 8ine failed verdirir. Görünmez dibine girer iki atar.

Gördüğünüz gibi her jobun antisi var ama asasın antisi ne?

lorddark

Üye
Arkadaşlar suikastçi class tabii ki 1v1 de güçlü olacak sen pt kur lupin al zayıf yuksek damage karakterlerini koruyacak şekilde konumlan bakalım assas araya girip kesebiliyormu ? ama aynı durumda warrior yara yara girer ortadaki zayıfa ulaşır keser. sonra mage demişiz mageler yine vs karakterleri değiller onlar 8 kişi tek bir alana yüksek hasar vurarak assasın 2 saatte keseceği adamı tek hamlede indirebilirler . priest zaten attack üstüne kurulu bir karakter değil o support karakter farmda bp kullanılıyor diye iyi diye aynı karakter dvde de yarıp geçemesin bi zahmet. yani gidip assasinle deli gibi farm yapmak istesen yapamazsın onun olayı o vs yapmak . ( Ben assas değilim ama beklentinize katılmıyorum )

Moderatör tarafında düzenlendi:

hele_hele

Üye
asaların bir zayıflıkları yoktur kardeşim ne demek ANTİSİ destur ne konusuyon sen? düşünde konuş önce!!!1 :D
yok brom antisi falan defleride var canlarıda atacklarıda üstüne hızlı üstüne cure üstüne görünmez üstüne bir kör eder. 8 kısının içersine girer çıkar kesemese bile wr kadar canı wr kadar defansı bp den daha cok hasarı vardır kendılerının bir tek alan skili yok sanırım oda gelsin toplu alana kritik falan atsın mage gibi parti teklesin :D

hele_hele

Üye
Arkadaşlar suikastçi class tabii ki 1v1 de güçlü olacak sen pt kur lupin al zayıf yuksek damage karakterlerini koruyacak şekilde konumlan bakalım assas araya girip kesebiliyormu ? ama aynı durumda warrior yara yara girer ortadaki zayıfa ulaşır keser. sonra mage demişiz mageler yine vs karakterleri değiller onlar 8 kişi tek bir alana yüksek hasar vurarak assasın 2 saatte keseceği adamı tek hamlede indirebilirler . priest zaten attack üstüne kurulu bir karakter değil o support karakter farmda bp kullanılıyor diye iyi diye aynı karakter czde de yarıp geçemesin bi zahmet. yani gidip assasinle deli gibi farm yapmak istesen yapamazsın onun olayı o vs yapmak . ( Ben assas değilim ama beklentinize katılmıyorum )
sen ya asassın ya da dv ye cıkmıyorsun bırak bu işleri. asasları savunan herkesde hep asas degıl ya ne garip adamların kendı yerıne hep sizin gibiler savunuyor :D asas olmayanlar yani

Balerion

Üye
sen ya asassın ya da dv ye cıkmıyorsun bırak bu işleri. asasları savunan herkesde hep asas degıl ya ne garip adamların kendı yerıne hep sizin gibiler savunuyor :D asas olmayanlar yani
Hep bu "asas değilim ama" diyenler savunuyor. Benim tanıdığım bütün asaslar dengeleme taraftarı. İtemi olan, oyunculuğuna güvenen asasların hepsi asasın OP olmasından şikayetçi.

Witch_King

Üye
Asas paşazadeler hakkında nasıl böyle konuşabiliyorsun. O sınıfın bir antisi olmaz. Olamaz. Söz konusu bile değil. Ne haddimize.

levbom

Üye
oyunun en güçlü karakteri warriordur. eşit itemlerle warrioru asas kesememesi lazım. şuan bu oyundaki sıkıntı assas ların def takıları takıp ataklarının çok etkilenmemesi. assasın damagesi tabiki çok olacak en büyük damageyi assas verecek ama 1 tane vermesi lazım şuan 3 tane yüksek damageli skilleri var. ayrıca defansları çok oldugu için az damage alıyorlar. ve herkesden hızlı koşuyorlar hatta ice skili yedikleri zaman cure alıp 2. hızlı koşma skilli ile tekrar hızlı kaçabiliyorlar. knighttaki gibi asaslar dex takılar taktıkları zaman damageleri çok değişmiyor o yüzden takma ihtiyacı duymuyorlar. oyunun buna bir çözüm bulması lazım.

lorddark

Üye
Knka bak şimdi artık anlaşılması için tek tek yazıcam
ASASIN
DAMGE DEGERLERİ
O KADAR YÜKSEK Kİ,
ASASLAR
215 DEX VERİP
FULL DEF+HP TAKI TAKIP
YİNE DE
MİLLETİ
TEKLİYORLAR.

Asas karakter bu, vsde iyi olacak dvde iyi olacak soloda iyi olacak yuksek damage cikaracak hepsi kabul. Hic sorun degil gelsin beni de teklesin hatta asasın damagesini daha da yükseltsinler vallahi kabul. Ama şu yukarda buyuk harflerle yazdigim durum ne peki? Hani asasti, hani doğasi buydu hani ya keser yasilirdi? Kesilebiliyor mu? Adam warriordan fazla hp def ile geziyor, normal mi bu? Magenin güclü yani o asasın güclü yani bu diye saymışsın, neden 1 mage başina 30 tane asas var peki? Adil ve dengeli olsa yakın oranda joblar olması gerekmez miydi?
yukarıda yazdıklarınızı ben deneyimlemedim . ben en üstte belirttiğiniz şeylere cevap verdim onun bunun antisi diye yazdığınız şeylere assasların 1v1 de antisi diye birşey olmaması normal fakat bahsettiğiniz şekilde hp ve armor fazlalıkları fazla vurmaları illaki düzenlenmesi gereken birşey . sadce ilk yazınızda siteminizin bu yönde olmaması ve bu sorunlarla ilgili bir bilgimin olmaması yada buna dair herhangi bir ibare görememem size üstte yazdıklarımı getirdi. siz yukarda antisini sormuşsunuz bende neden olmadığını anlatmışım .

JohnPlane

Üye
bütün döner ekmekçi BP ler ağlıyor asas diye. Asaslar olmasa serverda piyasa çöker bp ler farm ata ata anasını ağlatıyor ortalığın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt