Asaslar Bu Şekilde Çok Güçsüz(!)

McAddict

Üye
Kendi sınıfındaki okçudan rush 2 skilli sayesinde hızlı koşuyor ama bu fark sadece %25 en az %100 daha hızlı koşabilmeli. Bazen de ice yiyor ve bu sefer rush 1 skilline basmaya uğraşıyor kaçmak için şunu da düzeltin de asaslara ice lightning tutmasın onlarda rush 1 skıllini kullanmaya uğraşmasınlar. Üstüne slide skıllı var ve çok kısa mesafeye atlayabiliyor bence çok daha uzağa atlayabilmeli mesela bowldan kendi townuna kadar slide ile atlayabilmesi lazım. En önemlisi full healt takı takıp sadece ve sadece 2000-3000 damage atıyor ve eşit seviyesindeki okçudan 400 damage hasar alıyor, asas hiç bir okçudan 400 hasar alır mı 100 hasarı geçmemesi lazım. Allah aşkına şunu asasın verdiği hasarı biraz arttırın savage skilli ile tek seferde bir parti adama 5000'er damage atması lazım. Lütfen biraz dikkate alınsın şunlar böyle olmaz!

mystic007

Üye
kesinlikle katılıyorum ekleme yapma gereği duymuyorum alkışlıyorum tam belirtmişsin durumu.

presto_86

Üye
Kesinlikle hakli adamlar o kadar çok vuruyorlar ki vitality set yapıyorlar can ve def için atak umurlarinda değil

Jacques

Üye
Asas pk charı ki bir çok asas full item zaten asas oynayan adam pk adamı charını fullüyor direkt dw de boş asas göremezsiniz minumum 30gb item var çoğunda 10 tllik paper charlara bi zahmet tek atsın. Bana tek atamıyor kafa kafaya gelirsek çoğunuda kesiyorum okçuyum.

McAddict

Üye
Asas pk charı ki bir çok asas full item zaten asas oynayan adam pk adamı charını fullüyor direkt dw de boş asas göremezsiniz minumum 30gb item var çoğunda 10 tllik paper charlara bi zahmet tek atsın. Bana tek atamıyor kafa kafaya gelirsek çoğunuda kesiyorum okçuyum.
Evet evet o yüzden spike 8in piyasası 5mden 65m ye çıktı, min 30 gblik char dizdikleri için. Bu arada o asasları keserken bi video da çek de seyredelim.

clarkk61

Üye
5000 az bence direk infaz etmeli tek savageyle 1 parti adamı smoke attıklarında bütün dv kör yemeli bence onu eklemeyi unutmussun :D

Jacques

Üye
Evet evet o yüzden spike 8in piyasası 5mden 65m ye çıktı, min 30 gblik char dizdikleri için. Bu arada o asasları keserken bi video da çek de seyredelim.
Exp kasmak için olabilir mi okçular exp partylere alınmıyor eline mecbur yanan bi dagger almak zorundasın bende kryss 7 aldım kaç tane spike 8 li pk da asas gördün allah aşkına kendi tarafınızdan yorum yapmayı bırakın ya.

McAddict

Üye
Exp kasmak için olabilir mi okçular exp partylere alınmıyor eline mecbur yanan bi dagger almak zorundasın bende kryss 7 aldım kaç tane spike 8 li pk da asas gördün allah aşkına kendi tarafınızdan yorum yapmayı bırakın ya
Sen bi videonu hazırla da sonra tartışalım kanka seninle

Geoo

Üye
Haydaaa bp ler ne yapsın 650 vuruyoruz ve ekmek niyetine dolanıyoruz bowlda kötünün kötüsü vardır. Sen ölmeden çıkıyorsun bp oynada nasıl kriz geçiriyorsun 5 dk da ona bak :) yönetim karakter dengesini sağlayamıyor maalesef asas yada bp mevzusu değil yönetim acil bir el atmalı duruma aynı zamanda herkeze yeni skiller gelirken bp ye 1 tane bile yeni skill eklememişler

WhiteMorgan

Üye
Asas güçlü değil beyler nerf yiyen BP'ler ve okçular güçsüz. Asas olması gerektiği gibi solo bir karaktere yüksek miktarda hasar vermesi gerekiyor yoksa ağlamaya devam ederseniz assassin sınıfı da nerf yiyecek herkes birbirine damage atamayacak. Haksızlık olan konulara odaklanmanız faydanıza olacak. Archer ve BP'ye oyunda yer edinebilmesi için dengeleme gelmesi gerekiyor assassin'e nerf değil. Bu arada ben de okçuyum yani

kimyasal

Üye
Buradaki mesele Assaslara nerf gelsin değil, ortadaki ''denge'' problemine espirili şekilde yaklaşım. Yani her ağlamadan sonra bir joba nerf geldiğinden bu konuda benzetme yapılmış :D :D

McAddict

Üye
Asas güçlü değil beyler nerf yiyen BP'ler ve okçular güçsüz. Asas olması gerektiği gibi solo bir karaktere yüksek miktarda hasar vermesi gerekiyor yoksa ağlamaya devam ederseniz assassin sınıfı da nerf yiyecek herkes birbirine damage atamayacak. Haksızlık olan konulara odaklanmanız faydanıza olacak. Archer ve BP'ye oyunda yer edinebilmesi için dengeleme gelmesi gerekiyor assassin'e nerf değil. Bu arada ben de okçuyum yani
Kendi sınıfında olan okçudan hızlı koşması ve üzerine slide skıllıne sahip olmasına ne diyeceksin?

Pitou

Üye
Kendi sınıfındaki okçudan rush 2 skilli sayesinde hızlı koşuyor ama bu fark sadece %25 en az %100 daha hızlı koşabilmeli. Bazen de ice yiyor ve bu sefer rush 1 skilline basmaya uğraşıyor kaçmak için şunu da düzeltin de asaslara ice lightning tutmasın onlarda rush 1 skıllini kullanmaya uğraşmasınlar. Üstüne slide skıllı var ve çok kısa mesafeye atlayabiliyor bence çok daha uzağa atlayabilmeli mesela bowldan kendi townuna kadar slide ile atlayabilmesi lazım. En önemlisi full healt takı takıp sadece ve sadece 2000-3000 damage atıyor ve eşit seviyesindeki okçudan 400 damage hasar alıyor, asas hiç bir okçudan 400 hasar alır mı 100 hasarı geçmemesi lazım. Allah aşkına şunu asasın verdiği hasarı biraz arttırın savage skilli ile tek seferde bir parti adama 5000'er damage atması lazım. Lütfen biraz dikkate alınsın şunlar böyle olmaz!
Okçu oynaması bu kadar kolay olduğu sürece okçuya bir buff beklemeyin. Dünyanın en basit karakteri.

presto_86

Üye
Okçu oynaması bu kadar kolay olduğu sürece okçuya bir buff beklemeyin. Dünyanın en basit karakteri.
Hayır değil warriorda iki skill kullanıyor mageler ne yapıyor Allah aşkına 3-2-1 at kaç en kolayı mage yapmayın Allah'ın aşkına kime göre kolay komut dinlemeden aynı karaktere odaklanmadan mage bile düşmüyor artık

BySavas

Üye
Asas oyundaki en güçlü job bir çok kişiyi tekliyebiliyor eşit seviyedeki

platoon0x

Üye
okçunun hasarı düşük diye tartışmayı saçma sapan yere çekmeyin, hiçbir oyunda okçu en hızlı karakter olamaz, okçu normal şartlarda mesafe korumaya dayalı bir sınıftır, yakın dövüşte dezavantajlı olması ve bundan kaçınması gerekir, okçu assassinden çok mageye yakın bir sınıftır amacı uzaktan sağlam hasar çıkarmaktır. hiçbir oyunda okçu kendi defansını warrior priest paladinlerin üstüne çıkartamaz, karşı karakterin manasını silmek gibi saçma sapan debufflar atamaz. bu özellikler size tanıdık geliyor biliyorum fakat rise online'nın yapması gereken bu saçmalıklardan arınarak oyunu çıkarmasıydı, neyse ki yavaş yavaş istenilen kıvama geliyor okçunun tek sıkıntısı hasarının az olması başka bir şey değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt