Asaslar Bu Şekilde Çok Güçsüz(!)

mewlan

Üye
Baştan sona kadar tüm yorumları okudum. Özellikle arkadaşlardan biri asasların hepsinin çok itemli olduğunu bu yüzden güçlü olduğunu belirtmiş. Bu yoruma gülüyorum. Bu arkadaş ya asastır yada asas yan carhı vardır. Çünkü yaptığı yorum bu denli okcu karekterine uzaktır. Ben ful dizili okçu ile 2058 ap ile warriorlara ve priestlara 70 skili 500 den yukarı vuramiyorum. 3 - 5 okçu kombosu yapayım dersen moblara yaptığı atağı joblara yapamıyor çünkü hep taklıp failed veriyor. Eşit şartları geçtim benden çok çok daha düşük bir asas karekteri rahatlıkla teke tekte beni keser. 75 sikili ise tam fiyasko mantar kuruyorsun 7-8 dmg vuruyor. Bana burda 1 tane player 75 skili olan mantarın mantığını açıklasın tüm itemleri ile carhımı vericem Party olarak kursan bile o mantar tuzagını worm bile kesemezsin. Forumda çoğu job ağlıyor ama okçu oynayan bilir okçu karekteri tamamen bitirilmiştir. Dediklerimin tersini düşünen çıksın dv'de oynasın da kanser hastalığına yakalansın.

Mythali

Üye
2 k ap var asasım ,

mageler 5 skill vurmadan ölmüyor.

WhiteMorgan

Üye
Kendi sınıfında olan okçudan hızlı koşması ve üzerine slide skıllıne sahip olmasına ne diyeceksin?
Tekrar ediyorum ben de okçuyum çoğu MMORPG'de suikastçi dediğimiz sınıfta bir atlama hoplama atılma gibi özellikler mevcut. Burada okçuya da bir adet geri atılma skilli eklenmiş mesela eğer okçu gücü yerine gelirse en azından bununla başa çıkabilme şansı olabilir. Hızı eski haline getirdiler diyelim mesela mage kaçabilecek mi hayır ya da BP o da hayır. Yani denge olduğu sürece en azından her asas gördüğünde kaçmak zorunda kalmayacaksın savaşacaksın. Rush II yerine RUSH I yapsalar bile çok birşey değişmeyecek. Şu an warrior ve assassin olması gerektiği gibi bence priest ve okçu nerdeyse çöp.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt