Asaslar Kör Attığında Nabıyorsunuz?

UnreaL

Üye
Ben şahsen bir iki deneme yaptım. Skill barı kitleniyor ve/veya istediğiniz tuşa bastığınızda başka tuşu aktif ediyor.

Yani görünmezliği ve zıplaması olan bir karakter hayal edin. Üstünüze atlayıp 1 tuşa basıyor ve siz klavye bırakıyorsunuz.

Evet ben klavyeyi bırakıyorum. Siz ne yapıyorsunuz?

Var mı taktiği? Ciddi bir sorudur.

Buna deyim olarak DENGESİZLİK diyoruz. Umarım yönetim olarak 1v1 atarsınız kendi aranızda asas ve diğer joblar ile.

Klavyeyi kullanamadan öleceksiniz asasa. Yönetim dahil yorumları bekliyorum.

Balerion

Üye
Bak güzel kardeşim,
Canım kardeşim,
Şirin kardeşim... Bu oyunun adı asas online. Madem asas değilsin niye dvye çıkiyorsun. Dv yapacaksan asas ol. Yani daha ne olması lazım. Bak kardeşim ben de oynamak isterim dv, ama şimdi asas oyununa su katmak istemem. Oyunun reklamlarina bak, tanitimlarina bak. Bıçakçılarin kapişma oyunu oldugu belli değil mi? Bilmeyen biri baksa oyunda okçu diye bir job olduğunu bile anlamaz, bp olduğunu da anlamaz.

Oyunu açarken hangi karakteri görüyorsun?
images (59).jpeg

Beta tanıtımda hangi karakteri gördün warrior mu gördün?
images (60).jpeg

Yeni zindan tanitımlarında hangi karakteri gördün?
Screenshot_2023-05-14-17-54-48-391_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_2023-05-14-17-56-14-074_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_2023-05-14-17-55-32-126_com.google.android.youtube.jpg
Screenshot_2023-05-14-17-56-03-475_com.google.android.youtube.jpg

Eski tanıtımlar?
Screenshot_2023-05-14-18-00-22-218_com.google.android.youtube.jpg

Oyun daha ne yapsın, asas online oldugunu göstermek icin okcuyu warrioru mu silsin. Asas harici hicbir karakterin herhangi bir kiymeti yok, "off yine ne istiyo bu **** mageleri" diyerek esef ettikleri bir angarya. Asas değilsen balık tutabilirsin, ya da yumrukla zebra kes ama lütfen şunu kabullenin artık.

Son düzenleme:

ClyDeBorrow

Üye
Ben şahsen bir iki deneme yaptım. Skill barı kitleniyor ve/veya istediğiniz tuşa bastığınızda başka tuşu aktif ediyor.

Yani görünmezliği ve zıplaması olan bir karakter hayal edin. Üstünüze atlayıp 1 tuşa basıyor ve siz klavye bırakıyorsunuz.

ölmeyi bekliyoruz kans :) ne cure atabiliyorsun ne de başka birşey sessizce geberiyorsunn

N3v3N

Üye
Çay demlemeye gidiyorum.

Videolarda bile warrior figuran görevi goruyor. Assas son videoda herkesi koruyup kolluyor. Sağolsun :D

Knight skilleri içinde çok heyecanlanmayin. Her zmn olduğu gibi yine assaslara zorluk cikarmayacak sekilde düzenlenecektir. Bknz: mana shield nerfi, 44-60 skill kombo nerfi, 85 capte tek skill gelmesi, duzeltilmeyen skill buglari...

mmtakiff06

Üye
Bak güzel kardeşim,
Canım kardeşim,
Şirin kardeşim... Bu oyunun adı asas online. Madem asas değilsin niye dvye çıkiyorsun. Dv yapacaksan asas ol. Yani daha ne olması lazım. Bak kardeşim ben de oynamak isterim dv, ama şimdi asas oyununa su katmak istemem. Oyunun reklamlarina bak, tanitimlarina bak. Bıçakçılarin kapişma oyunu oldugu belli değil mi? Bilmeyen biri baksa oyunda okçu diye bir job olduğunu bile anlamaz, bp olduğunu da anlamaz.

Ekli dosyayı görüntüle 13425

Ekli dosyayı görüntüle 13426

Ekli dosyayı görüntüle 13427
Ekli dosyayı görüntüle 13428
Ekli dosyayı görüntüle 13429
Ekli dosyayı görüntüle 13430

Eski tanıtımlar?
Ekli dosyayı görüntüle 13431

Oyun daha ne yapsın, asas online oldugunu göstermek icin okcuyu warrioru mu silsin. Asas harici hicbir karakterin herhangi bir kiymeti yok, "off yine ne istiyo bu **** mageleri" diyerek esef ettikleri bir angarya. Asas değilsen balık tutabilirsin, ya da yumrukla zebra kes ama lütfen şunu kabullenin artık.
Aman aman ne diyorsun şimdi bir kaç yayıncı gelir okurda bu yazdıklarını yayında sana IQ'su düşük birisi daha yazmış yazdıklarına bakarmısınız diye seninle dalga geçerler.

Son düzenleme:

priesttt

Üye
Light feet basan bir joba neden sıçrama skili koyarsın ki yani ihtiyaca göre yapılan bir düşünce sistemi yok. Magenin kaçması gerek çünkü defi az anlarsın da yahu asasa niye sıçrama verdin sebep yok. BP'nin defi az canı az, hızlı koşamıyor onda yok sıçrama da asasda neden var diye kimse sormuyor. Garip bir job ve skill dağılımı var. Sonra geliyor diyor ki joblar arasında denge olmaz arkadaşlar diyorlar. Şimdi diğer oyunlarda yenilen nerflerin veya yapılan bufflardan bir haber sanırım ki oyunda denge yoksa oyunun temel mantık sistemi çöküyor. Bir süre sonra asasların teklemesinden bıkan oyuncu oynamayacak doğal olarak

UnreaL

Üye
yönetimden dönüş gerekiyor.

Hala körün etkisindeyiz başlığı göremiyoruz bile o derece. Ya da yayıncı asasçı abiler geldi bize IQ'suz diyip küfür ediyorlardır :(

bitter

Üye
mage ya da okçu körünün aksine, asas kör attığı zaman sol click ile üstüne kolayca tıklayabiliyorsun. yani oyundaki anti-playi en kolay olan kör asas körü. :)

yani forumda konu açmak yerine oyunu öğreniyorsun, taktik geliştiriyorsun. vs.

UnreaL

Üye
hahaha beklediğim olta buydu, kör + skill bar bozmayı soruyorum ben? Hadi yazıyı silmeden yazalım elit itemli asas arkadaşım.

Balerion

Üye
mage ya da okçu körünün aksine, asas kör attığı zaman sol click ile üstüne kolayca tıklayabiliyorsun. yani oyundaki anti-playi en kolay olan kör asas körü. :)

yani forumda konu açmak yerine oyunu öğreniyorsun, taktik geliştiriyorsun. vs.
Ahasdhash şu yorum o kadar yavan ki, birazdan yayıncı asasın biri gelir asaslar güçsüz yazar diye sen gelmeden gelip ne yazacağın bilinmişti :D

Bayatladı artık bunlar malesef.

65 cap'te okçu görece iyi vuruyorken "uzaktan vuruyor çok vuruyor ühühüh" diye ağlarken gözyaşlarınız sel olmuştu.

O zaman da okçuya karşı antiplay öğrenseydin falan, keza herhangi bir nesnenin biraz arkasında olmak okçudan 0 damage almanı sağlıyorken kör eden ok skilii de buna dahilken

işte insan tek bir açıdan bakınca ne bileyim oynamayı öğreniyorsun taktik geliştiriyorsun vb. ;)

RickSancheZz

Üye
6 k canım var asasın ilk vuruşu 3500, adam tek atamıyo, napsın tabiki kör atıcak, skil karıştıracak yoksa 1000 vuran mageyle nasıl başa çıkabilir, sizde iyice abartıyorsunuz asasları

UnreaL

Üye
Geçen bir asas yayınına denk geldim. Ben niye kitleniyorum 100 kişi lightdamage atmadan kitlenmemeliyim dedi.

Sonumuz yakındır.

BEARFACT

Yönetici
Game Master

Buna deyim olarak DENGESİZLİK diyoruz. Umarım yönetim olarak 1v1 atarsınız kendi aranızda asas ve diğer joblar ile.

Bu kısımda bir ''hata'' olduğunu düşünüyorsan bunu video kaydı ile destek bileti olarak at lütfen, kontrol edilsin.

Bak güzel kardeşim,
Canım kardeşim,

Ekli dosyayı görüntüle 13425

Ekli dosyayı görüntüle 13426

Ekli dosyayı görüntüle 13427
Ekli dosyayı görüntüle 13428
Ekli dosyayı görüntüle 13429
Ekli dosyayı görüntüle 13430

Eski tanıtımlar?
Ekli dosyayı görüntüle 13431

Assassin / Archer yani Rogue karakterler daha estetik duran karakterler bu nedenle diğer sınıflara göre çok daha fazla kullanıyor görselleri tek sebebi bu.

bedomazo

Üye

sadece basmak istedigin skillden olusan bi sayfa olusturabilir 2 sn skill barin karistiginda hangi sayfayi ayarladiysan o sayfaya gecip istedigin skilli basabilirsin.

UnreaL

Üye
Bu kısımda bir ''hata'' olduğunu düşünüyorsan bunu video kaydı ile destek bileti olarak at lütfen, kontrol edilsin.

Assassin / Archer yani Rogue karakterler daha estetik duran karakterler bu nedenle diğer sınıflara göre çok daha fazla kullanıyor görselleri tek sebebi bu.
Aaaaa benim estetik priestime şişman dedi duydunuz.

Bu arada fotoğraf yarışmasını da asas ve okçular almıştı. Priestim ile güzel bir foto paylaşmıştım.

Ama Rogue karakter olmadığı için şeapıldı olarak anlıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt