Asaslarda bıçakların elemental hasarları 70 80 iken neden warrior tek el silahları 30 35 bandında?

Opus Magnum

Üye
Çift el warrior oynamanın neredeyse hiçbir esprisi yok, atak zaten düşük kalıyor bir de elemental hasarları two handed silahların yarısı. Ama bu asaslarda yok, neden böyle bir ayrım var?

Witch_King

Üye
Asas paşazadelerin itemlerine asla laf edemezsin. Onların bonusları ap leri skilleri aklına ne geliyorsa işte bütün özellikleri her classtan daha yüksek olmalı.

N3v3N

Üye
Assas görev silahlarında rpr masrafı yok. Gidiyon rpr ediyon 0 coin alıyor :)

Onlar kiymetlimiz...

Zafer1991

Üye
Düzenlicekler inşallah 85'te 1 yılını doldurmadan 85 lvl geldi 85'tede dengeleyemezlerse 100'e kadar yolu var :) Şaka bir yana takı upgrade gelmeden rünler gelmeden 9k hp 1200 def 3k aple geziyor asaslar 85 lvl warrıorun ap'si 3273 bu warrior brawler set 2x warlord imperial 7 set war scy 8 gerisini siz düsünün nasıl denge

Son düzenleme:

Cyanogen

Üye
Bir de asas kırılgan diyorlar 8 kişi arasına girip 2 kişi kesip rahatca cıkıyorlar hpsi defi tank kadar hasarı zaten cok fazla itemlerin verdigi apler bonuslar daha fazla

JohnPlane

Üye
Warrior güçlendirilsin demiyorsunuzda Asas nerflensin diyorsunuz çok ilginç kafalar var. Bencede Warrior güçlendirilmesi lazım net. Ama asas zayıflatılmasın eğer asas zayıflatılırsa Zaten tüm slotlar BP dolu dw de BP lerden kimse slot alamaz.

Balerion

Üye
Warrior güçlendirilsin demiyorsunuzda Asas nerflensin diyorsunuz çok ilginç kafalar var. Bencede Warrior güçlendirilmesi lazım net. Ama asas zayıflatılmasın eğer asas zayıflatılırsa Zaten tüm slotlar BP dolu dw de BP lerden kimse slot alamaz.
Çunku okçu mage warrior priest kendi aralarinda görece daha dengeli. Teraziyi mahveden bariz şekilde asaslar. Ayrıca ben okcuyla priestin elinden slotu alırım kenara geçer ağlar. Mage gelir benden alır, priest mageden alır. Bu üçü kendi arasında dengeli. Ayrıca slot almaya dayalı güç ayrımı çok mu önemli, gta mı oynuyiruz burda, dv'de asas harici herkes çöp olduktan sonra slotu almışım almamışim ne fark eder. Aldığım slottan 1 sene çıkmasam en baba itemleri kassam 4 gblik asası düşüremedikten sonra ne anlamı var. Millet 8 kişinin arasına giriyor iki adam alıp çikıyo diyo sen pri slot aliyo diyosun. Neden böyle diyorsun çünkü yapabileceğin başka savunma yok. Bal gibi de biliyorsun neyin ne olduğunu.

Son düzenleme:

JohnPlane

Üye
Çunku okçu mage warrior priest kendi aralarinda görece daha dengeli. Teraziyi mahveden bariz şekilde asaslar. Ayrıca ben okcuyla priestin elinden slotu alırım kenara geçer ağlar. Mage gelir benden alır, priest mageden alır. Bu üçü kendi arasında dengeli. Ayrıca slot almaya dayalı güç ayrımı çok mu önemli, gta mı oynuyiruz burda, dv'de asas harici herkes çöp olduktan sonra slotu almışım almamışim ne fark eder. Aldığım slottan 1 sene çıkmasam en baba itemleri kassam 4 gblik asası düşüremedikten sonra ne anlamı var. Millet 8 kişinin arasına giriyor iki adam alıp çikıyo diyo sen pri slot aliyo diyosun. Neden böyle diyorsun çünkü yapabileceğin başka savunma yok. Bal gibi de biliyorsun neyin ne olduğunu.
Oyunun kaçta kaçı asas kaçta kaçı BP priest kaçta kaçı okçu ona bakılırsa anlarsınız kim güçlü kim güçlü değil.

Zafer1991

Üye
Oyunun kaçta kaçı asas kaçta kaçı BP priest kaçta kaçı okçu ona bakılırsa anlarsınız kim güçlü kim güçlü değil.
cok olan classtan güclü terimini cıkarman yanlıs guclu terımını pk pvp dmglere bakarak cıkarırsın o yuzden guclu kavramı pve-pvp diye 2 ye ayrılır. Ve asas burda hem pvp hem pve 1.sıradadır.. Dandık bır bowla farm yapar bıcakcı olur dograr kım guclu sımdı ?

Opus Magnum

Üye
Ben asas zayıflatılsın mı dedim, hemen drama yapıp mağdur edebiyatı yapıyorsun. Aynen tek dert bp den slot almak tüm partiler tek job oluyor gibi saçmalıyorsun. İşine geldiği gibi konuşmaktan başka bir şey değil tavrın.

JohnPlane

Üye
Ben asas zayıflatılsın mı dedim, hemen drama yapıp mağdur edebiyatı yapıyorsun. Aynen tek dert bp den slot almak tüm partiler tek job oluyor gibi saçmalıyorsun. İşine geldiği gibi konuşmaktan başka bir şey değil tavrın.
Mağdur olan ben değilim Mağrurum ben Asas oynuyorum BP olan sizsiniz işiniz gücünüz mağduriyet :D

SessizCogunlugunSesi

Üye
Ben diyorum assassin nerflenmeli.Hatta yetmez rework atılmalı.

Zafer1991

Üye
Ben diyorum assassin nerflenmeli.Hatta yetmez rework atılmalı.
hızlı olan bir sınıfa blink koyarsan hic bir dezavantajı olmazsa o classa denge getıremezsın cunku dezavantajı olan her olayına bir skill getirmişsin katılıyorum rework edilmeli asas yoksa denge kuramıycaklar takı upgrade gelmeden 9k hp nedir ? 1200 def ? 3k ap ? Bunu anlatamazsın ve dengede hayal olur. Ve bu adamlar yönetime sözlerini gecirdiler dengelemeye gitseler bırakırızla tehdit ederler yayıncı abileri de var critic süresini 15 saniye isteyen :) Çok merak ediyorum cidden dengelemeyi

Son düzenleme:

JohnPlane

Üye
Güzel kardeşim bak bakalım başlıkta ne yazıyor, adam gibi tartışacaksan buyur ama yok illa zırvalayacağım dersen ben yokum.
Sen BP Priestsin objektif davranamıyorsun ki dostum asaslar zayıf bu oyunda ne farm atabiliyor ne bir etkinlikte birşey yapabiliyor DW de sadece farmcı kesebiliyor. He ama es geçmeyelim 100k lık 1-2 çar var o asaslar iş yapıyor ama onun harici iş yapabilen asas yok doğru düzgün BP ler anasını ağlatıyor dw nin

JohnPlane

Üye
Ayrıca Okçulara çare bulunması lazım saniyede 8 ok atıyorlar ve hepsi makro kullanıyor.

Opus Magnum

Üye
Sen BP Priestsin objektif davranamıyorsun ki dostum asaslar zayıf bu oyunda ne farm atabiliyor ne bir etkinlikte birşey yapabiliyor DW de sadece farmcı kesebiliyor. He ama es geçmeyelim 100k lık 1-2 çar var o asaslar iş yapıyor ama onun harici iş yapabilen asas yok doğru düzgün BP ler anasını ağlatıyor dw nin
Hocam ben bp değilim idrakinda sıkıntı mi var yoksa okuduğunu mu anlamıyorsun? Çok boş yapıyorsun konuşma bitmiştir iyi günler.

bitter

Üye
Selamlar,

Nasıl dual Hatred's Blade +8 taktığımızda 196 (98+98) fiziksel hasar almıyorsak, o zehir hasarı da 160 (80+80) değil.
Assassin jobunda off-hand mantığı var sağ elden ağırlıklı edinim elde etmeye dayalı. Yoksa oyundaki max ap warrior ya da bp değil assass'da olurdu zaten.
Önerge tamamen yanlış. Bu hesaplar düz matematiğe dayalı değil maalesef.

Ama doğru yanlış bakmadan yine assass laf yesin de ne olursa olsun mantığı ile tuzu biberi alan başlık altına koşmuş tabii ki şaşırtmadı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt