Asasları Görememe

MmoRpg

Üye
Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz asaslar god mı oldu neden göremiyoruz ? ve neden görme skill i var hadi birisi bu saçmalığı anlatsın :)

Benbu

Üye
Asassin kelime anlamını bildiğine emin misin? Suikastçi oldukları için olabilir mi mageye neden uzaktan büyü yapıyor demenle eşdeğer bu

HighAF

Yeni Üye
Bence çok haklısın kanka o da yetmezmiş gibi warriorlar neden yakından vuruyor veya mageler neden büyü yapabiliyor? Çok saçma şeyler var adına oyun dünyası demişler anlamak güç gerçekten. Class, job, ırk, hikaye, vb. adı altında uyutuyolar bizi ama yılmak yok bu saçmalıklar durana kadar hakkımızı aramaya devam.

Dip Not: FPS oyunlarında başka kamera açılarına geçemememiz de çok büyük saçmalık bence ama bunun yeri bura değil diye susuyorum şimdilik...:mad:

GorrTheGodButcher

Üye
beyler bu büyücüler peygamber mi nasıl öyle parlayan şeyler atabiliyorlar? Priestlerden bahsetmiyorum bile hz isa gibi insan diriltiyorlar NE DEMEK BU YA

MmoRpg

Üye
olum siz ko dan gelmediniz mi xd asdasd bırkaın bu ayakları.
Hadi diyelim asas görünmez olacak eyw niye sharpy eye skill i var niye açıklamasında kamufle olmuş düşmanı sen ve takımın görür diyor .

Çok merak ediyorum asaslar çok mu ağladı çünkü düşmandan daha hızlı koşmak varken düşmana dash atmaları var atak yapana kadar görünmezler her türlü oyun başlatabiliyorlar ve istemezlerse kaçarlar çünkü hem daha hızlılar hemde dash attıkları için savaş başlatmak veya bitirmek onların elinde. Sağlam def skilleri kendilerine heal basabilmeleri xd kim zırladıysa iyi zırlamış. okçuda ki skill i kaldırın bari ayıp olmasın dalga geçer gibi olmuş

N3v3N

Üye
Ben genelde ölünce görüyorum. Hatta 3in1 skiliyle kesmisse ölünce bile göremiyorum :D

mmtakiff06

Üye
Görüş mesafesi çok kötü eskisi gibi olmalı Sharp atiyorsun adam gene gözükmüyor.

fstab

Üye
Durun abi böyle şeyler demeyin sonra takım arkadaşlarında kendi ırkında bile görünmez oluyorlar

bitter

Üye
3 gün önce açılmış forum hesapları ile asas kötüleyip nerfletme dönemi bitti maalesef insanlar buna uyandı beyhude çabaların gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Yazdığın şeyin oyun dinamikleri ile ne kadar alakasız olduğunu anlaman için tüm sınıflarda benzer versiyonlarını oluşturdum. İyi oyunlar.

Priestlerin tek skill ile canını fullemesi!!

"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz priestler god mı oldu neden canını tek skillde fullüyorlar? ve neden ekstra hp pot var hadi birisi bu saçmalığı anlatsın :)"

Magelerin 1 gblik çar ile saatte 50k bp kasması!!

"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz mageler god mı oldu neden geliştirmesi kendilerinden en az 20 kat zor sınıflardan daha çok adam kesiyorlar? ve neden bunu yaptıktan sonra tek skill ile towna kaçabiliyorlar hadi birisi bu saçmalığı anlatsın :)"

Warriorların 10 saniyede bir animasyonsuz teleport olması!!

"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz warriorlar god mı oldu neden attack/hp/def/resist'i en yüksek olan yakın savaşçı sınıfı mage'den daha seri 10 saniyede bir teleport oluyor? ve neden bunu yaptıktan sonra bir de whirling atıp daha ileri zıplayabiliyor hadi birisi bu saçmalığı anlatsın :)"

Okçuların rush 1 ile hızlı koşması ve 60 saniyede bir stepback atmaları!!

"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz okçular god mı oldu neden açık ara oyundaki en yüksek range'e sahip olan sınıf aynı anda 20 metreye zıplayıp üzerine bir de rush 1 basıyor? ve neden bunu yaptıktan sonra bir de ice lr atıp rakibini yavaşlatıyor hadi birisi bu saçmalığı anlatsın :)"

N3v3N

Üye
3 gün önce açılmış forum hesapları ile asas kötüleyip nerfletme dönemi bitti maalesef insanlar buna uyandı beyhude çabaların gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Yazdığın şeyin oyun dinamikleri ile ne kadar alakasız olduğunu anlaman için tüm sınıflarda benzer versiyonlarını oluşturdum. İyi oyunlar.

"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz priestler god mı oldu neden canını tek skillde fullüyorlar? ve neden ekstra hp pot var hadi birisi bu saçmalığı anlatsın :)"

"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz mageler god mı oldu neden geliştirmesi kendilerinden en az 20 kat zor sınıflardan daha çok adam kesiyorlar? ve neden bunu yaptıktan sonra tek skill ile towna kaçabiliyorlar hadi birisi bu saçmalığı anlatsın :)"

"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz warriorlar god mı oldu neden attack/hp/def/resist'i en yüksek olan yakın savaşçı sınıfı mage'den daha seri 10 saniyede bir teleport oluyor? ve neden bunu yaptıktan sonra bir de whirling atıp daha ileri zıplayabiliyor hadi birisi bu saçmalığı anlatsın :)"

"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz okçular god mı oldu neden açık ara oyundaki en yüksek range'e sahip olan sınıf aynı anda 20 metreye zıplayıp üzerine bir de rush 1 basıyor? ve neden bunu yaptıktan sonra bir de ice lr atıp rakibini yavaşlatıyor hadi birisi bu saçmalığı anlatsın :)"
Çok iyi yazmışsınız. Acaba şunları da ekler misiniz?

Assaslarin priestlerden seri cure atmasi, yarı priest gibi heal atmaları, 1 saniyede 2 skill 2 R vurabilmeleri, kritiksiz olarak warriorlara bile 6k vurabilmeleri, ucma kaçma skilleri, birden fazla kör etme skilleri olması, tek skile basarak hem hasar vurmaları hem can kazanmalari hem de görünmez olabilmeleri, Sharp eye skiline rağmen gorunmemeleri, kritikle durdurulamaz olmaları, solo olarak party içine girip 2 kill alıp rahatça cikabilmeleri, tek rakiplerinin yine kendileri olması, assassin sınıfına tanınan ayricaliklarin diğer sınıfları oyundan sogutmasi...

MmoRpg

Üye

Kardeşim çok üzüldüm ya geçmiş olsun başarılı bir ampute ameliyatı olmuşsun .
forum hesabım yeni ama oyuna ilk kayıt olanlardanım

Priestler tek skilleri canlarını fulluyor . hmm Healler sınıfı bir çar tek skille canını ve canları fulluyor . hiç bir mmorpg de görmedin çünkü hiç mmorg oynamadın. üzücü üzücü

Magelerin 1gb bile tutmayan çarlarla pk atması evet buna katılıyorum ama bu durum dandik bir oyunu kopyalayıp üstüne hiç kendi fantezilerini katmayan rise online ın saçmalığı. buna bende katılıyorum .

warriorların blink skillinden bahsettiğini düşünüyorum . bu blink değil daha farklı olabilirdi benim oynadığım çoğu oyunda warriorlar hantal kaldığı için düşmanla arasında ki mesafeyi kapatabilecek yeteneğe sahip oluyorlar skill setlerinde . Hatta siz bilmezsiniz bazı oyunlarda skill setleri bir kaç kola ayrılıyor sırf bu problem yüzünden o kola yönelmek zorunda kalan bir sınıf oluyor falan filan .

Okçular bu oyunda çok pasif kalmışlar yani bundan daha kötüsünü newworld de gördüm mk. neverwinter oynadıysan orada ki gibi daha agresif ve daha etkili aoe etkili skill setine sahip olabilirdi . oyun dinamiği falan diyebilecek kadar çeşitli oyun oynamadığın için lütfen bilgin olmayan kulvarlara atlama .

evet sana çakmamı istediğin farklı bir konu olursa lütfen belir ve rica ediyorum hangi oyun kültürünle bana yazdığını bilmek istiyorum oynadığın oyunları o oyunlarda ki klassları süreni ve mümkünse o oyunlarda ki klan savaşı ile ilgili ne varsa deneyimleyip deneyimlemediğini söyler misin ? iyi forumlar dostum ve tekrar geçmiş olsun

MmoRpg

Üye
Çok iyi yazmışsınız. Acaba şunları da ekler misiniz?

Assaslarin priestlerden seri cure atmasi, yarı priest gibi heal atmaları, 1 saniyede 2 skill 2 R vurabilmeleri, kritiksiz olarak warriorlara bile 6k vurabilmeleri, ucma kaçma skilleri, birden fazla kör etme skilleri olması, tek skile basarak hem hasar vurmaları hem can kazanmalari hem de görünmez olabilmeleri, Sharp eye skiline rağmen gorunmemeleri, kritikle durdurulamaz olmaları, solo olarak party içine girip 2 kill alıp rahatça cikabilmeleri, tek rakiplerinin yine kendileri olması, assassin sınıfına tanınan ayricaliklarin diğer sınıfları oyundan sogutmasi...
şimdi diecekler ki sana '' omo son osos no domok bolmoyorson kooo '' hayır sanki bi tek bu düşük seviye mmorpg de gördük asas sınıfını dünyanın ilk mmorpg ye yakın oyunu bu sanki . yakın ve zayıf diyorum çünkü emsallerine nazaran real ticarete ve many e odaklı bir oyun ve kitlesini zaten belirtmeye gerek yok sanmıyorum kendilerinin de beni yalanlayıp one top mmorpg oyunlarla aşık atıyoruz onlara dengiz diyebileceklerini hayır ürün ortada mq :D

GorrTheGodButcher

Üye

hahahaha bu mmorpg nickli kişiye pek anlatamıyorsun bunları. Assaslar neden partideki okçudan %25 daha hızlı koşuyormuş diye ortalığı ateşe vermişlerdi, bu nasıl avantaj sağlıyor peki dediğimizde de hiçbir şey söyleyemiyordu. Hiçbir şekilde akla mantığa uygun argümanlar üretmeyip algı oluşturmaya çalışıyorlar burada. Profiline tıklayıp baktım, alakalı alakasız her konuya gidip "assaslar god mı arkadaşlar niye hızlı koşuyorlar .s.s.s" şeklinde yorumlar yapıyor. Neyse ki modlar bu olayın farkında ki pek aldırmıyorlar :D

GorrTheGodButcher

Üye
Kardeşim çok üzüldüm ya geçmiş olsun başarılı bir ampute ameliyatı olmuşsun .
forum hesabım yeni ama oyuna ilk kayıt olanlardanım

Priestler tek skilleri canlarını fulluyor . hmm Healler sınıfı bir çar tek skille canını ve canları fulluyor . hiç bir mmorpg de görmedin çünkü hiç mmorg oynamadın. üzücü üzücü

Magelerin 1gb bile tutmayan çarlarla pk atması evet buna katılıyorum ama bu durum dandik bir oyunu kopyalayıp üstüne hiç kendi fantezilerini katmayan rise online ın saçmalığı. buna bende katılıyorum .

warriorların blink skillinden bahsettiğini düşünüyorum . bu blink değil daha farklı olabilirdi benim oynadığım çoğu oyunda warriorlar hantal kaldığı için düşmanla arasında ki mesafeyi kapatabilecek yeteneğe sahip oluyorlar skill setlerinde . Hatta siz bilmezsiniz bazı oyunlarda skill setleri bir kaç kola ayrılıyor sırf bu problem yüzünden o kola yönelmek zorunda kalan bir sınıf oluyor falan filan .

Okçular bu oyunda çok pasif kalmışlar yani bundan daha kötüsünü newworld de gördüm mk. neverwinter oynadıysan orada ki gibi daha agresif ve daha etkili aoe etkili skill setine sahip olabilirdi . oyun dinamiği falan diyebilecek kadar çeşitli oyun oynamadığın için lütfen bilgin olmayan kulvarlara atlama .

evet sana çakmamı istediğin farklı bir konu olursa lütfen belir ve rica ediyorum hangi oyun kültürünle bana yazdığını bilmek istiyorum oynadığın oyunları o oyunlarda ki klassları süreni ve mümkünse o oyunlarda ki klan savaşı ile ilgili ne varsa deneyimleyip deneyimlemediğini söyler misin ? iyi forumlar dostum ve tekrar geçmiş olsun
bir ironi mesaja burada saçma sapan cevaplar vermeye çalışmış :D New world diye örnek verdiği oyunda bolt casterla en son 50 kill alıyordu okçular 100 metreden 7000 küsür dmg vurup (karakterlerin ortalama 13-17k falan hpsi var, iki vuruyorlardı yani). İnsanlar discordda konu açıp nerflettiler. Hem yalan yanlış bilgiler veriyor, hem de insanlara "sana çakmamı istediğin başka bir konu var mı" diye küfrediyor. Muhtemelen farmcı okçu bu, istiyor ki hem farm atsın hem 100 metre uzaktan önüne gelene tek atsın hem hızlı koşsun. Yallah kardeşim ya hadi gerçekten.

MmoRpg

Üye
bir ironi mesaja burada saçma sapan cevaplar vermeye çalışmış :D New world diye örnek verdiği oyunda bolt casterla en son 50 kill alıyordu okçular 100 metreden 7000 dmg vurup. İnsanlar discordda konu açıp nerflettiler. Muhtemelen farmcı okçu bu, istiyor ki hem farm atsın hem 100 metre uzaktan tek atsın hem hızlı koşsun. Yallah kardeşim ya hadi gerçekten.
yazan kişi asas ve ironi yapmıyor ne yazık ki ama ne yazık ki bilinç altında saklı olanları dışarı vuruyor. Ameliyattan sonra olur öyle şeyler
Oynadığım dönemde musket ve bow klasslarının yaşaması mümkün değildi gerçi 200 adet kadar server vardı ama ben sana bulunduğum serverin sonucunu söyliyim yakın klasslar kötü dizayn edilmiş bow ve musket klasslarına nefes aldırmadığı ve daha sürdürülebilir hasar çıkarttıkları için yok ediyorlardı .
Sana bi kaç link bırakıyorum iyi seyirler. serverin sonunda tüm kalelere sahip olup tax i max yapıp tüm oyuncuların kaçmasını sağladık ve free sw farmlayıp sw transfer zamanı farklı sw e geçip aynı kaderi yaşatmak için oynadık. Pardon sen tam olarak ne yaşamıştın newworld de xd ASDASDASD

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt