şuan ki durumda secde etmek dışında bir şey yok god olmuş asaslarBen genelde ölünce görüyorum. Hatta 3in1 skiliyle kesmisse ölünce bile göremiyorum![]()
Birde 85 capte görünşuan ki durumda secde etmek dışında bir şey yok god olmuş asaslar
boşver sadece secde et geç yeni tanrımız asas class ıGörüş mesafesi çok kötü eskisi gibi olmalı Sharp atiyorsun adam gene gözükmüyor.
Çok iyi yazmışsınız. Acaba şunları da ekler misiniz?3 gün önce açılmış forum hesapları ile asas kötüleyip nerfletme dönemi bitti maalesef insanlar buna uyandı beyhude çabaların gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Yazdığın şeyin oyun dinamikleri ile ne kadar alakasız olduğunu anlaman için tüm sınıflarda benzer versiyonlarını oluşturdum. İyi oyunlar.
Priestlerin tek skill ile canını fullemesi!!
"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz priestler god mı oldu neden canını tek skillde fullüyorlar? ve neden ekstra hp pot var hadi birisi bu saçmalığı anlatsın"
Magelerin 1 gblik çar ile saatte 50k bp kasması!!
"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz mageler god mı oldu neden geliştirmesi kendilerinden en az 20 kat zor sınıflardan daha çok adam kesiyorlar? ve neden bunu yaptıktan sonra tek skill ile towna kaçabiliyorlar hadi birisi bu saçmalığı anlatsın"
Warriorların 10 saniyede bir animasyonsuz teleport olması!!
"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz warriorlar god mı oldu neden attack/hp/def/resist'i en yüksek olan yakın savaşçı sınıfı mage'den daha seri 10 saniyede bir teleport oluyor? ve neden bunu yaptıktan sonra bir de whirling atıp daha ileri zıplayabiliyor hadi birisi bu saçmalığı anlatsın"
Okçuların rush 1 ile hızlı koşması ve 60 saniyede bir stepback atmaları!!
"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz okçular god mı oldu neden açık ara oyundaki en yüksek range'e sahip olan sınıf aynı anda 20 metreye zıplayıp üzerine bir de rush 1 basıyor? ve neden bunu yaptıktan sonra bir de ice lr atıp rakibini yavaşlatıyor hadi birisi bu saçmalığı anlatsın"
Kardeşim çok üzüldüm ya geçmiş olsun başarılı bir ampute ameliyatı olmuşsun .3 gün önce açılmış forum hesapları ile asas kötüleyip nerfletme dönemi bitti maalesef insanlar buna uyandı beyhude çabaların gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Yazdığın şeyin oyun dinamikleri ile ne kadar alakasız olduğunu anlaman için tüm sınıflarda benzer versiyonlarını oluşturdum. İyi oyunlar.
"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz priestler god mı oldu neden canını tek skillde fullüyorlar? ve neden ekstra hp pot var hadi birisi bu saçmalığı anlatsın"
"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz mageler god mı oldu neden geliştirmesi kendilerinden en az 20 kat zor sınıflardan daha çok adam kesiyorlar? ve neden bunu yaptıktan sonra tek skill ile towna kaçabiliyorlar hadi birisi bu saçmalığı anlatsın"
"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz warriorlar god mı oldu neden attack/hp/def/resist'i en yüksek olan yakın savaşçı sınıfı mage'den daha seri 10 saniyede bir teleport oluyor? ve neden bunu yaptıktan sonra bir de whirling atıp daha ileri zıplayabiliyor hadi birisi bu saçmalığı anlatsın"
"Merhaba en son arvaadda oynamıştım şuan tekrar başladım söyler misiniz okçular god mı oldu neden açık ara oyundaki en yüksek range'e sahip olan sınıf aynı anda 20 metreye zıplayıp üzerine bir de rush 1 basıyor? ve neden bunu yaptıktan sonra bir de ice lr atıp rakibini yavaşlatıyor hadi birisi bu saçmalığı anlatsın"
şimdi diecekler ki sana '' omo son osos no domok bolmoyorson kooo '' hayır sanki bi tek bu düşük seviye mmorpg de gördük asas sınıfını dünyanın ilk mmorpg ye yakın oyunu bu sanki . yakın ve zayıf diyorum çünkü emsallerine nazaran real ticarete ve many e odaklı bir oyun ve kitlesini zaten belirtmeye gerek yok sanmıyorum kendilerinin de beni yalanlayıp one top mmorpg oyunlarla aşık atıyoruz onlara dengiz diyebileceklerini hayır ürün ortada mqÇok iyi yazmışsınız. Acaba şunları da ekler misiniz?
Assaslarin priestlerden seri cure atmasi, yarı priest gibi heal atmaları, 1 saniyede 2 skill 2 R vurabilmeleri, kritiksiz olarak warriorlara bile 6k vurabilmeleri, ucma kaçma skilleri, birden fazla kör etme skilleri olması, tek skile basarak hem hasar vurmaları hem can kazanmalari hem de görünmez olabilmeleri, Sharp eye skiline rağmen gorunmemeleri, kritikle durdurulamaz olmaları, solo olarak party içine girip 2 kill alıp rahatça cikabilmeleri, tek rakiplerinin yine kendileri olması, assassin sınıfına tanınan ayricaliklarin diğer sınıfları oyundan sogutmasi...
hahahaha bu mmorpg nickli kişiye pek anlatamıyorsun bunları. Assaslar neden partideki okçudan %25 daha hızlı koşuyormuş diye ortalığı ateşe vermişlerdi, bu nasıl avantaj sağlıyor peki dediğimizde de hiçbir şey söyleyemiyordu. Hiçbir şekilde akla mantığa uygun argümanlar üretmeyip algı oluşturmaya çalışıyorlar burada. Profiline tıklayıp baktım, alakalı alakasız her konuya gidip "assaslar god mı arkadaşlar niye hızlı koşuyorlar .s.s.s" şeklinde yorumlar yapıyor. Neyse ki modlar bu olayın farkında ki pek aldırmıyorlar3 gün önce açılmış forum hesapları ile asas kötüleyip nerfletme dönemi bitti maalesef insanlar buna uyandı beyhude çabaların gereksiz olduğunu düşünüyorum.
bir ironi mesaja burada saçma sapan cevaplar vermeye çalışmışKardeşim çok üzüldüm ya geçmiş olsun başarılı bir ampute ameliyatı olmuşsun .
forum hesabım yeni ama oyuna ilk kayıt olanlardanım
Priestler tek skilleri canlarını fulluyor . hmm Healler sınıfı bir çar tek skille canını ve canları fulluyor . hiç bir mmorpg de görmedin çünkü hiç mmorg oynamadın. üzücü üzücü
Magelerin 1gb bile tutmayan çarlarla pk atması evet buna katılıyorum ama bu durum dandik bir oyunu kopyalayıp üstüne hiç kendi fantezilerini katmayan rise online ın saçmalığı. buna bende katılıyorum .
warriorların blink skillinden bahsettiğini düşünüyorum . bu blink değil daha farklı olabilirdi benim oynadığım çoğu oyunda warriorlar hantal kaldığı için düşmanla arasında ki mesafeyi kapatabilecek yeteneğe sahip oluyorlar skill setlerinde . Hatta siz bilmezsiniz bazı oyunlarda skill setleri bir kaç kola ayrılıyor sırf bu problem yüzünden o kola yönelmek zorunda kalan bir sınıf oluyor falan filan .
Okçular bu oyunda çok pasif kalmışlar yani bundan daha kötüsünü newworld de gördüm mk. neverwinter oynadıysan orada ki gibi daha agresif ve daha etkili aoe etkili skill setine sahip olabilirdi . oyun dinamiği falan diyebilecek kadar çeşitli oyun oynamadığın için lütfen bilgin olmayan kulvarlara atlama .
evet sana çakmamı istediğin farklı bir konu olursa lütfen belir ve rica ediyorum hangi oyun kültürünle bana yazdığını bilmek istiyorum oynadığın oyunları o oyunlarda ki klassları süreni ve mümkünse o oyunlarda ki klan savaşı ile ilgili ne varsa deneyimleyip deneyimlemediğini söyler misin ? iyi forumlar dostum ve tekrar geçmiş olsun
yazan kişi asas ve ironi yapmıyor ne yazık ki ama ne yazık ki bilinç altında saklı olanları dışarı vuruyor. Ameliyattan sonra olur öyle şeylerbir ironi mesaja burada saçma sapan cevaplar vermeye çalışmışNew world diye örnek verdiği oyunda bolt casterla en son 50 kill alıyordu okçular 100 metreden 7000 dmg vurup. İnsanlar discordda konu açıp nerflettiler. Muhtemelen farmcı okçu bu, istiyor ki hem farm atsın hem 100 metre uzaktan tek atsın hem hızlı koşsun. Yallah kardeşim ya hadi gerçekten.