Öneri Asasların gördüğü zulüm

tabada

Üye
beceremediğim bir karakteri oynuyorum :D evet 400k bp yi bosuna kastım dual 6 hatred assasin earring rangers ring swift pendant asassing ring ranger earring bosuna 7 fp set bosuna yapmısım haklısın ac bi bp cöp char farm at geleni kes 2950 hpim var cok ezigim kanka 1450 ap var ezik asas ap si bu dogru güclü char acıp oynamak lasım dime loldeki gibi mantık META championunu oynamak zorundasın 150 char var orda burda tane 4 tane class var tabi kendin bp oynuyon main diye neden nerflensin isteyesinki sende haklısın ben eşitligin peşindeyim ama sen öle deilsin senelerdir asas playeriyim ve macrosuz oynuyorum senin gibi tek skili bile macro atayan biri deilim ...
Öyle olduğunu düşünüyordum şimdi emin oldum öylesin... Beceremiyorsun üstüne itemın da yok. Boşuna yorulma bp aç gel onu da keseyim.

tabada

Üye
Belki de böyle anlayacaksın olayın karakterde olmadığını...

HeaveN

Üye
Her karakter güçlü oynayış bağlı ama asas dizmek çok zor çok pahalı oda var

Burak YAKUT

Üye
Ben eminim bu oyunda insanlar ya.Asas oynuyodur yada asas oynamak istiyodur
Asas ani hasar , suikastçi dimi kardeşim ? -Evet öyle apiiiiiii
Mage görüyorum hemen iştah ile koşuyorum - oda ne ? Ne göreyim int ile mp mage aynı hasarı atıyor defansı yüksek kesemiyorum ..
Farm yapanları kesiyim başka bir işe yaramıyor karakter diyorum koşuyorum da koşuyorum aha BattlePriest... Tak bir çakıyorum savage ı 1000 ? evet evet 1000.Adam yarı hp vermiş 4k canı var
benımde 2800 :) - Nasıl olsa atağı düşüktür diyorum kesmeye çalışıyorum 700 +300 =1000k seri vuruyor 3 vuruşta yatıyorum ..
Eee ben bu asas karakteri napıyım aga ?Yani söyleyin onu yapıyım ? Yada Jop change getirin parasını neyse verelim cidden bp basıcam hatta videoyada alırım basarken
boşver kanka bunlar seni anlamaz :D en güclü charı oynadıkları için ekmek kapılarına balta koyunmasını istemezler 40 gb lik item yaptım ettim bişiyide yok travalers set neck 3 gb 4.5 gb seti zaten :D 1 gb 8 paper 5.5 gb eline bi item +6 10 gb de hadi 10 gb le yapamadıgı aksiyon yok adamların en kötü paper kesilince hybrid priest elite görevlerini takıp eline silah takcak kadar str gelip malice parasite atack kırma slotta ve düzden 550 600 500 arası demageleri olan curse parasite ile 2 tane vuran bi sınıftan adam memnun tabi işine gelmez :D

Burak YAKUT

Üye
Her karakter güçlü oynayış bağlı ama asas dizmek çok zor çok pahalı oda var
yok kardeşim bu aşırı bi absürt güclü asasla aynı def olup 620 defleri oluyor 300 ac + travelers set +6 itemlede adam sana 800 900 0.5 sn macro atıor alayı zaten 3k hp var asasta ben 7 war lı 7 elite setli full takılı mor travellers set karısık warrioru keserken ws de zorlanmıyorum ama battlepriest balık basıp direk macrolu skil hp potla kesior seni heal almasına gerek bile yok :D o demageyi karsılıcak bi asas ben tanımıyorum yokta yani herkes diyor ama bu 40 gblik dedigi bi itemi de olmayan arkadas eşitlik istemior cünkü oynadıgı job BP şahsen bende ole olsa istemem 61 level bp lere bakma sen 65 olmamıs cz de farm atarım nasıl olsa güclüyüm gibisine gelip 2 3 yiyen adamlar 65 level olmasına gerek yok dedigim itemleri yapsın en OP char 8 war scyte olan warrior bana elidne 8 item 8 fp set bilmem takıları full 700 650 %300 demage warriorun skilide ama 2700 ap li warrior 1800 ap li bp den nasıl olabiliyor az demage atabliyor +6 item takıor biri +8 kbakma skillde bi demage patlaması var 2sininde skili demage oranı aynı ama buglu işte hem bide cooldownuda düşük bp nin kinin

cebraaa

Üye
yok kardeşim bu aşırı bi absürt güclü asasla aynı def olup 620 defleri oluyor 300 ac + travelers set +6 itemlede adam sana 800 900 0.5 sn macro atıor alayı zaten 3k hp var asasta ben 7 war lı 7 elite setli full takılı mor travellers set karısık warrioru keserken ws de zorlanmıyorum ama battlepriest balık basıp direk macrolu skil hp potla kesior seni heal almasına gerek bile yok :D o demageyi karsılıcak bi asas ben tanımıyorum yokta yani herkes diyor ama bu 40 gblik dedigi bi itemi de olmayan arkadas eşitlik istemior cünkü oynadıgı job BP şahsen bende ole olsa istemem 61 level bp lere bakma sen 65 olmamıs cz de farm atarım nasıl olsa güclüyüm gibisine gelip 2 3 yiyen adamlar 65 level olmasına gerek yok dedigim itemleri yapsın en OP char 8 war scyte olan warrior bana elidne 8 item 8 fp set bilmem takıları full 700 650 %300 demage warriorun skilide ama 2700 ap li warrior 1800 ap li bp den nasıl olabiliyor az demage atabliyor +6 item takıor biri +8 kbakma skillde bi demage patlaması var 2sininde skili demage oranı aynı ama buglu işte hem bide cooldownuda düşük bp nin kinin
kanka ben olayı çözdüm skill de zaten sorun var hem hızlı hemde ağır hasar vuruyor ama bir diğer sıkıntısı kitap kanka kitap %50 atack power veriyor okuyunca şoka uğradım. olum bu 30 str vermiyormuydu .

DeLLeChiaie

Üye
işte görüyorsunuz anlama eksikliği olan bir arkadaş , hala görev itemi diyor .Bu adam fazla abi bu oyuna neden mi ? 47 kromozomu var :D:D:D biz insanlar 46 .Bu adam fazla 47.
bebeğimsi sen asas falan oynayamazsın direk geç warior kas arkana pri almayı unutma, belli ki oyun içinde çok dayağımı yemişsin kuduracak saldıracak yer arıyorsun. Her asas oynayan player olacak değil, olamayacak olanlarda var böyle forumlarda zıngır zıngır zırlayan :D Git asas abilerinin videolarını izle sen boş ver asas oynamayı ciddiyim.

cebraaa

Üye
bebeğimsi sen asas falan oynayamazsın direk geç warior kas arkana pri almayı unutma, belli ki oyun içinde çok dayağımı yemişsin kuduracak saldıracak yer arıyorsun. Her asas oynayan player olacak değil, olamayacak olanlarda var böyle forumlarda zıngır zıngır zırlayan :D Git asas abilerinin videolarını izle sen boş ver asas oynamayı ciddiyim.
peki güzelim

Uruviel

Üye
Arenada test ederek, tezinin doğruluğunu gösterebilir misin ? Bp prieste, nasıl 900 vurduğunu görmek istiyorum. Biz arkadaşla arenada test ettik de, görev silahları ile görünmezlikle 1.450- defans silince de 1.700- 1.800 arası damage atıyordu. " görev itemleri " ile.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt