o skiller ap ye göre olunca daha çok vuracak asas sana ama sadece ap charlar vuracak. yüzde 400 vuran skill tabii ki çok vuracak. atağı yüksek adam ile daha cok vuracak.Vurmalı da.Asas bu ani hasar çıkarması gereken char. En yüksek damage bu char vurur. burada mesele tor yesen de aynı vuruyor o skill. defanstan bağımsız. ondan sana düzü çok geliyor. Damageler ataklara göre, ataklar da daha dengeli verilse bu sıkıntı kalkacaktır. Adam sana çöp charıyla o damageleri vuramaz o zaman. Tüm mesele bu aslında. yarısını vuramaz. Hee sen de çöp bp ile full item asastan tek yersin. bu mantık budur. Çöp bp ler full 8 leri kesiyordu cure atmadan ya. o dengesizlik ile bu alakası olmayan şeyler. O inanılmaz noob, saçma sapan akla ziyan bir şeydi. Yayıncı farmer gazıyla olmuştu. Bugün full item priestin canı yarım olmuyor ben full asasımla kesemem yani. İtemsiz adamlar tek yicek. Bunu yapmamak için bozmuşlar tüm dengeleri. Sıkıntı buradan bir başlıyor sonunda itemsiz adamı korumak yerine daha çok zarar veriyor. Hem player kalmıyor hem de farmer. Lose-Lose yani.Hocam bakın işte aynı şeyi söylüyoruz. Bpler nerf yemedi mi, yedi. Dengesizlik vardı düzeltildi. Şimdi o bpler o dediğiniz şeyleri yapamiyor çünkü denge iyileşti. Şimdi başka bir yonde dengesizlik var onu konusuyoruz ne var bunda. Önceki dengesizlikler gibi bu da giderilsin istiyoruz.
Benim karakterimi ilah olmaktan çıkarırsanız oynamam diyen kim varsa gitsin hakikaten umrumda değil. Oyuncu kaybedeceksek boyle kaybedelim (ki diger joblardan kesinlikle player sayisi artacaktir kayıp olmayacaktır)
Son olarak, asasta 5 tane skill var atağindan etkilenmeyen ve biri direk 1.1 k vuruyor. Atak kirma falan yese bile vuruyor bu damage'ı bunda yalan bir şey yok durum hakikaten böyle, burda cılkı çikan nedir anlayamadim. Sunulan bilgi doğru