C.Brigante
Üye

Merhaba arkadaslar, asas oynamayi cok seven biri olarak bu konuya anlam veremiyorum. Elimde kryss 8 ve cleaver 8 yani 10 gb ye yakin ve guclu oldugunu dusundugum silahlarim var ama yaratiklara hasarim cok dusuk oldugu icin oyundan soguyorum. Bir solo dg bitirmek 15 dk yi geciyor. Combo yapmayi ve yaratiklar uzerinde degisik combolar denemeyi ve gelistirmeyi cok seviyorum. Oyunun her alaninda karakterimi kullanabilmek istiyorum ama malesef bu hasarlar ile cok anlamsiz oluyor.Basit bir ornekle elinde gorev itemi olan bp arkadasimiz poison rock slotunu kuruturken ben 2-3 tane anca kesebiliyorum. Simdi herkes sunu diyecek bp farm, asas pk karakteri, eyv o tamam da bu kadar asiri fark olmasi neden?Tabiki arada bir fark olsun ancak 10 gb lik itemlerle gorev itemli herhangi bir karakter kadar is yapmaliyiz diye dusunuyorum. Neden basit bir clan farmina bile okcu olarak girmeye zorlaniyoruz.Neden gorev bowu ile 10 dk suren dg itemli asas ile 15 dk suruyor. Bir nebze de olsa asaslarin yaratik yani pve hasari artirilamaz mi ozellikle dusuk hasarli skilleri vururken resmen yaratiklarin cani doluyor. cidden diger classlara kiyasla pve hasari sacmalik derecesinde.
Son düzenleme: