DAYAQQQQQQ
Üye

denemekte fayda var .İnanılmaz tavsiylerin için teşekkürler dostum.![]()
denemekte fayda var .İnanılmaz tavsiylerin için teşekkürler dostum.![]()
Ben de sizin gibi BP priestim.Oyunda mage kalmamış hala ciddi ciddi assas savunuluyor ya ne diyim DV de ben de güle oynaya rahat rahat farm yapiyim demedim 1 kisi tek basina gelmiş sacma sapan skill setleriyle bizimle nasil alay ettigini yazdim 2 kisi oldular mi ise yok oluşumuzu yazdim bu bi strateji falan degil bu oyun zevkini kaciran bisey keyif kaciran bisey dumduz kimse kimseyi o kadar rahat kesemez kesmemeli bir kabullenin artik bazi seyleri.eger sen rogue iken parti bulamiyorsan buyuk ihtimalle sorun vardir sende sirf adrenalin attigin icin partiye alirlar seni evet siz de farm atamiyorsunuz bu benim sucum degil oyun kotü bak ben sessiz duruyor muyum? Sen de farmer bi karakter olamasan da moblarin karsisinda daha dirayetli olman gerek en azindan okcu olabiliyorsun dimi aaa dogru iyi de farm atiyodunuz dimi siz. Daha ne anlatiyim size siyasi parti tutar gibi takım tutar gibi devam edin yarin obur gun asas vs asas kendi kendinize oynarsiniz DV icinde rush atarsiniz bol bol birbirnizin gorunmezliklerini gorursunuz![]()
asasin vs karakteri olmasi inanilmaz bi dengesizlikmi senceSavunan arkadaşlara söylüyorum. Ben 75 lvl mageyim. Oyundaki son lvl.
İmperial set yaptım. Mage için oyundaki en son armor. Gittim vitality set yaptım birde. Hp def artsın diye.
Bir asas geliyor tek atıyor. Ben daha ne yapabilirim ? Bana cevap ver arkadaşım. Objektif ol. Asalakça siyasi parti tutar gibi cevaplar verme. Yarın öbür gün biz sana tek atarsak gene burada konuşabilme hakkın olsun. Ben seninle nasıl baş edebilirim. 1 tane skill atamıyorum sana. Atamadan char yerde.
Kaçayım ice atayım diyorum anında cure atıyor. Cure nedir Allah aşkına yaa. Priest mi bu içine ettiğimin karakteride kendine cure basıyor heal atıyor def basıyor. Nedir bu dengesizlik çözemiyorum mantığım almıyor. 4 tane sınıf var şuan hiç biri asası vs de alamaz. Bu demektir ki oyunda inanılmaz bir dengesizlik var.
YETER GÖRMEZLİKTEN GELDİĞİNİZ ARTIK YÖNETİCİLER !
Savunan arkadaşlara söylüyorum. Ben 75 lvl mageyim. Oyundaki son lvl.
İmperial set yaptım. Mage için oyundaki en son armor. Gittim vitality set yaptım birde. Hp def artsın diye.
Bir asas geliyor tek atıyor. Ben daha ne yapabilirim ? Bana cevap ver arkadaşım. Objektif ol. Asalakça siyasi parti tutar gibi cevaplar verme. Yarın öbür gün biz sana tek atarsak gene burada konuşabilme hakkın olsun. Ben seninle nasıl baş edebilirim. 1 tane skill atamıyorum sana. Atamadan char yerde.
Kaçayım ice atayım diyorum anında cure atıyor. Cure nedir Allah aşkına yaa. Priest mi bu içine ettiğimin karakteride kendine cure basıyor heal atıyor def basıyor. Nedir bu dengesizlik çözemiyorum mantığım almıyor. 4 tane sınıf var şuan hiç biri asası vs de alamaz. Bu demektir ki oyunda inanılmaz bir dengesizlik var.
Baştan aşağıya trajikomik İnanılmaz derecede sarsıldım. Başta trölleme falan olabilir mi dedim, sonlara doğru umudumu kaybettim, sadece acı bir tebessüm kaldı. Sonrasında aniden titredim. Bu oyunun karar vericilerinin açıldığı günden itibaren bu tip fikirleri olan farmer yayıncıları kaale aldığını düşündüm. Kendime, emeğime ve zamanıma üzüldüm.Merhaba bir adet assasin oyuncusunun 3 prieste yasattigi sıkintıları anlatmak istiyorum.
3 arkadas geldik keyifli vakit gecirmek istedik özel hayatimizdan feragat edip izinler alip birlikte birseyler yapalim dedik Undead Kingde farmlama karari aldik.
DV 1 de denedik sansimizi ama bir kac grup bize 10 dakika bile nefes aldirmadi DV 2 ye gecmek istedik. Orada bir tane assasin oynayan oyuncu basta elbette tek atamadi. Ama sorun bu degil Bi yandan mobla ugrasiyoruz bi yandan adamla derken buyuk sıkintılar cektik. Bu adam geliyor birtane vuruyor ve kaciyor baska yaptigi bisey yok aninda Curse ve malice atiyoruz tek yemedigi icin kacip gidiyor sonra 2 dk icinde bidaha geliyor bu dongu uzun surdu. Dedik ya keyif alalim diye yok bu vakit bize izdirap olmaya basladi. Anlik vuruyor cok hizli kaciyor hicbirsekilde birsey yapamiyorsun biz de vuruyoruz ama anlik yaptigi icin ve ozellikle mobla ugrasirken bizi rahatsiz ettigi icin heal mi atayim canimla mi bogusayim adama mi vurayim yok olmuyor birturlu adam bir skill atip cok hizli kosarak gidiyor. Bu boyle olmamali benim slow verme ya da kitleme yetenegim neden yok madem adam cok hizli skill seti cok yuksek hasar cikariyor benim de buna karsi koyacak baska gucum olmali ne bileyim yavaslatiyim yakalayabiliyim onu yok adam hussain bolt gibi kosuyor birsey yapamiyorsun. 2 kisi oldular mi zaten ölüm kacinilmaz anlik hasarlari yuksek oldugu icin karsi koyamiyorsun zaten dibine kadar gorunmez olarak girmeleri de sacma hani lolde bi karaktet var eveleyn assasin karakter suikastci yani o bile bi yakinliga girince gorunuyor bu oyundada bari bu olsun anlik dibimde belirdi mi korkuyorum paranoyak oldum alt tarafi farm aticam tribe giriyoruz taktik yapiyoruz sol tarafi ben izliyorum sen sag tarafi al diyorum arkadasa bu bile ise yaramiyor adam dash kullanmadigi surece hic gozukmuyor. Attiklari damageler sacma skilleri sacma kör bile ediyorlar ben elimi kaldirip heal atana kadar ölmus oluyorum şu heal animasyonunu bir tik hizlandirin allah askina oyun degil eziyet oluyor bu kadar seyle ugrasmak istemiyoruz keyif almak istiyoruz. Full focus oyun oynuyorum souls oyunu oynar gibi hep tetikteyimadam kendine heal atiyor gorunmez oluyor asiri hizli kör ediyor curse kaldiriyor bu assasinlerin bu skilli zaten ayri sacma bu curse kaldirma olayinin sadece prieste ozel olmasi lazim adama curse atiyorum aninda kaldiriyor. savunmalari da guclu hasarlari da. ben karsisinda asiri aciz dusuyorum bu kadar ustunluk fazla cok otede gucluler ve asiri sekilde rahatsiz edici, tat kacirici. Diyeceklerim bu kadar çok canimiz sıkılıyor ne olursunuz mudahale edin bu duruma yeter
Ben oyunu oynamıyorum bıraktım ama hesabımda itemli 75 int mage duruyor istediğin zaman girerim oyuna serverin en itemli asasını getir tek atamaz bana hatta 2 asasta atamaz atarlarsa hesabımdaki 75 asas ve 75 mageyi sana hibe edecem kardesSavunan arkadaşlara söylüyorum. Ben 75 lvl mageyim. Oyundaki son lvl.
knka ne olursa olsun 3'e 1 çok ve anormal bir dengesizlik.3 arkadaş keyifli vakit geçirmek için pvp bölgesinde farm yapalım dediniz biri size atak yaptı çok hızlı olduğu için onu kesemediniz şikayetin bumu kardeş o zaman priestlere ayak kırma stun kilit skiileride eklesinler +8 paper set 8 set takı görev silahıyla kafanıza göre siz oynayın bu oyunu
Çok güzel söylemişsin. Str priest zaten rahat ölüyor. Çünkü defanstan ödün veriyor atak yüksek olsun diye. Oynanışı budur sıkıntı yok.Şöyle bir okudum tek tek yazılanları. Evet rogue/assassin classı diğer classlara göre üstün gibi görünebilir lakin oyunun mantığında mageler birlik olduğunda iyi oluyor yani 5-6 mage 2 skill atarak bütün party'i yok edebiliyor, priest aslen defansı yüksek, skill seti destek üzerine kurulu bir class (str priest oynayıp hem buff ac cure heal atayım hem suikastçıya dayanayım mantığı ile oynanan bir class olması da saçma gelebilir insanlara ki o yüzden bu isyan var) warrior ise hp ve defansı oyundaki en yüksek olup tam bir savaşçı niteliğinde class setine sahip, sadece 2-3 skill kullanıp aynı tempoda önüne gelene sabit hasar vurmaktan ibaret.
Adaletli olmadığını düşünebilirsiniz ama dengesiz olduğunu söylemek böyle bir oyunun mantığı ile alakasız olacak. İsteğiniz STR Priest oynayıp hem buff, debuff, heal hem atak yapmak ise bunun adaletsizliğinden bahsetmek daha sağlıklı olur.
Keyifli oyunlar,
Elini bile kaldıramadan 1 sn içinde tüm skilleri tepende görürsen de mi hibe edeceksin, makra yada pedal kullanan assaslar için böyle riske girme bence.Ben oyunu oynamıyorum bıraktım ama hesabımda itemli 75 int mage duruyor istediğin zaman girerim oyuna serverin en itemli asasını getir tek atamaz bana hatta 2 asasta atamaz atarlarsa hesabımdaki 75 asas ve 75 mageyi sana hibe edecem kardes
Takıları inceledim az önce. Dün de bir kaç kişide görmüştüm black soul set takan roguelar. Oyundaki takılara class zorunluluğu getirilebilir. Bu şekilde de bunun üstesinden gelinebilir. Dex takıya yönlendirilirse asaslar sorun ortadan kalkıyor anladığım kadarı ile. Umarım güzel bir aksiyon alınır bu konuda da çözüme kavuşur, bana da sağlıklı gelmedi sen takı olayından bahsedince.Çok güzel söylemişsin. Str priest zaten rahat ölüyor. Çünkü defanstan ödün veriyor atak yüksek olsun diye. Oynanışı budur sıkıntı yok.
Gelelim asasa. Adam dex takı yapmadan vitality yada black soul set yapıyor. Hem defans yüksek hem atak yüksek hem mobility yüksek. Her şeyin en güzeli asasta.
Bu mu sağlıklı sana göre?
Asas şuanda çıkardığı dmg leri full dex stat ve takı ile yapsın sıkıntı yok. Defans ve hp si warrior ve int priestten az olması gerekiyor. Bu sayede karşsındaki sınıfın şansı olur. Örnek verdiğiniz str priest kadar olmasa da yine bir seviyede kırılgan olması lazım.
Hocam takılara class getirmek de çözmez ki, adam ranger veya asasin takilar takmak zorunda kalirsa gider 7 elite yerine 6iperial takar, dex düşürup def kazanmış olur. Takılardan diyelim 20 dex almak zorunda kaldi, gider stat sıfirlar 20 dex eksik verir statlardan hp'ye daha fazla verir her türlü kurtarır. Sizin dediginiz kısıtlama işe yaramaz benceTakıları inceledim az önce. Dün de bir kaç kişide görmüştüm black soul set takan roguelar. Oyundaki takılara class zorunluluğu getirilebilir. Bu şekilde de bunun üstesinden gelinebilir. Dex takıya yönlendirilirse asaslar sorun ortadan kalkıyor anladığım kadarı ile. Umarım güzel bir aksiyon alınır bu konuda da çözüme kavuşur, bana da sağlıklı gelmedi sen takı olayından bahsedince.
Keyifli oyunlar,
+ Olarak zirhlara hp bonus basar. Gider 8hp veren takıyı takarHocam takılara class getirmek de çözmez ki, adam ranger veya asasin takilar takmak zorunda kalirsa gider 7 elite yerine 6iperial takar, dex düşürup def kazanmış olur. Takılardan diyelim 20 dex almak zorunda kaldi, gider stat sıfirlar 20 dex eksik verir statlardan hp'ye daha fazla verir her türlü kurtarır. Sizin dediginiz kısıtlama işe yaramaz bence
Bu sorunun yaniti olacak nitelikte bir başlık açtım az önce, oradan bakabilirsiniz. Bence tru damage skillerinin ataktan etkilenmesi yeterli bir çözüm olacaktır. Bu bir nerf olmayacaği gibi bazı asasların damage rakamlar artacak, defansif olmak isteyenler ataktan feragat edecek ve en nihayetinde atak agırlıklı kombinasyon yapmıs kişiler, bu atağın karşılığını görebileceklerPeki istediğiniz çözüm ne? Skill kaldırmak, cool down arttırmak vesaire bunlar olması muhtemel değişiklikler değil. Zaten hiç bir oyun yönetimi yok ki kullanıcıların isteklerine bu kadar önem versin. Ama isteğiniz bu yukarıda bahsettiklerim ise o iş classı komple sıfırdan yenilemek gibi oluyor.
Takılara class zorunluluğu getirilme durumu en sağlıklı çözüm olur. Adam her oyunda kıyafetine HP de basar STR de basar DEX de basar bu kullanıcı bazlı bir istek. Belki şu yapılabilir ekstradan. Warrior'un aldığı stat başına hp, health point artışını 12 yapar Priest'ın 10 olur Mage'in 8, Rogue'un 6 gibi. Bunun gibi değişiklikler de classlar arası dengeyi daha belirleyici hale getirebilir. Ama skill değişikliği ya da cooldown arttırma/azaltma sağlıklı şeyler değiller. Çünkü o zaman da rogue der ki ben de tek skill oynayayım STR-Priest gibi ya da warrior gibi seri seri yüksek hasar vurayım.
Oyunun skill setleri son derece sağlıklı geliyor bana. Her class'ı her oyunda oynamışlığım vardır. %100 adil bir skill set = class set yapılması imkansız bir istek gibi geliyor bana çünkü neredeyse hiç bir oyunda böyle bir adil skill set durumu yok. Artılar eksiler olarak karşılaştırabiliyoruz sadece. Bu da size mantıklı gelirken bana gelmiyor olabilir ya da tam tersi.
O yüzden kafa yorup düşünmek lazım bu işleri..
Keyifli günler,
Ek olarak tru damage'ların hem rakibin defaansindan etkilenmemesi neyse de, vuranın kendi atağından da etkilenmemesi bir tür bug, bir hata gibi geliyor bana. Acil düzeltilmeli bencePeki istediğiniz çözüm ne? Skill kaldırmak, cool down arttırmak vesaire bunlar olması muhtemel değişiklikler değil. Zaten hiç bir oyun yönetimi yok ki kullanıcıların isteklerine bu kadar önem versin. Ama isteğiniz bu yukarıda bahsettiklerim ise o iş classı komple sıfırdan yenilemek gibi oluyor.
Takılara class zorunluluğu getirilme durumu en sağlıklı çözüm olur. Adam her oyunda kıyafetine HP de basar STR de basar DEX de basar bu kullanıcı bazlı bir istek. Belki şu yapılabilir ekstradan. Warrior'un aldığı stat başına hp, health point artışını 12 yapar Priest'ın 10 olur Mage'in 8, Rogue'un 6 gibi. Bunun gibi değişiklikler de classlar arası dengeyi daha belirleyici hale getirebilir. Ama skill değişikliği ya da cooldown arttırma/azaltma sağlıklı şeyler değiller. Çünkü o zaman da rogue der ki ben de tek skill oynayayım STR-Priest gibi ya da warrior gibi seri seri yüksek hasar vurayım.
Oyunun skill setleri son derece sağlıklı geliyor bana. Her class'ı her oyunda oynamışlığım vardır. %100 adil bir skill set = class set yapılması imkansız bir istek gibi geliyor bana çünkü neredeyse hiç bir oyunda böyle bir adil skill set durumu yok. Artılar eksiler olarak karşılaştırabiliyoruz sadece. Bu da size mantıklı gelirken bana gelmiyor olabilir ya da tam tersi.
O yüzden kafa yorup düşünmek lazım bu işleri..
Keyifli günler,