Asassinler tek basina buyuk dert

birol2003

Üye
Armor craftlarına defansif özellik gelirse belki bir nebze rahatlatır,

anarkhos

Üye
harfi harfine okudum.

Size göre DV de Mob kesme ; zaman geçirme ve keyif alma üstüne bir de güzel drop ne ala

Ya rogueler için ? ; Belki de En büyük zevkleri mob altı yarı canda görünmez halde vurma , 2 3 asas toplanıp tüm slotları darlamak olmasın ?

Bunun yönetim ile alakası nedir ? Siz Keyfiniz kaçtığı için taleplerde bulunuyorsunuz , sadece şikayet ediyorsunuz.

Tabiki de DV de farm atarken radar gibi açık olacak gözleriniz. Sen arkayı arkdaşın diğer tarafa bakacak. Slot baskınları olmadan DV mi olur ?

DV de farm atarken önlemini ona göre alacaksınız o vakit. 2 bp 1 int pri olacak. Öyle ya da böyle ölüyorsunuz. rogue de gelse mage de gelse warriorda gelse öleceksiniz.
Öldükten sonra partinin ayakta kalması için 1 priest int olacak. O int pri slota geldiğini gördüğü rogueye full dolduracak , mana çekecek . Ya da bir mage olacak part de öleni çekecek devam. Bir çözüm denemeden roguenin dispeli kalksın çünkü prieste ait özellik demek yerine PART deki arkdaşın Mana çekip seninde rogueyi doldurma durumunda hangi rogue ölmez? ya da neyse ne işte ölmemek için herşeyi deneyeceksiniz.

Çok rahat fram için DV harici maplerde durursanız ölmessiniz.
Bu kafayla bu oyunu tek başına oynarsın dostum bilgin olsun. Oyunu mahveden k* tayfa ve sizin gibiler ne yazık ki :)

IamDwayne

Üye
Bu kafayla bu oyunu tek başına oynarsın dostum bilgin olsun. Oyunu mahveden k* tayfa ve sizin gibiler ne yazık ki :)
Afedersiniz ama bu kafayla bu oyunu tek başına oynarsın derken ne demek istiyorsun? Yorumun sadece bu mu? Hele sizin gibiler falan demen ne kadar da küstahça. Öncelikle bi uslubunu düzeltte oyun hakkında bir şeyler tartışalım. Tabi fikir üretmeye yeteneğin var ise.

maxidragon1

Üye
Ben de sizin gibi BP priestim.
Farm Atarken SC li atıyorum.Büyük mobları keserken genelde restore ile başlayıp canımı yüksek tutmaya özen gösteriyorum.
Slota baskına gelen 2 rogue ile 4k & 8k Heal + tekli / Alan Mana çekme + Atak kırma gibi skiller ile başa çıkıyorum.
görünmez olarak gelseler bile invt Açık olduğu için ilk gelen damageler ile pot + kalkan + Heal atıyorum. Daha detaylı da anlatabilirim. Ben yapıyorsam birçok kişi yapar.
Güzel kardeşim sabır sınaması gibisin. Emin ol hayatım oyun oynamakla geçti ve bu dedigin herşeyi harfi harfine uyguluyorum cogu oyunda try hardız fps olsun mmorpg olsun ekibimle hep üst seviyelerde oynandı bu oyunlar. gamer geçmişimiz baya derin dedigin şeyleri çocuk oyuncagı gibi yapıyorum zaten illa ki böyle bir yorum mu yapmam gerek ben biliyorum herşeyi zaten mütavaziligi bir yana bırakıyorum gerçekçi konusmak gerekirse oyunculuk olarak herkesten üstün oldugumu düşünüyorum ama mesele bu degil böyle konusmakta istemezdim senin bu anlattıgın bilgilerin hepsini biliyorum kötü konusmak istemiyorum hala savunmak derdindesin bi kabul et adam görünmez ve 2 kişi oldugu zaman seni kesiyor şunu artık kabul et biz de rahat edelim 2 kişi gezip bir adamı saniyesinde kesemez kesememeli görünmezlik mekanikleri saçma hiçbir oyunda böyle bir mekanik yok çeşitli oyunlarda görünmez karakterler bir hedefin yanına gidince görünmezlikleri silinir. hızları saçma tek başına 4 5 kişiyle alay eder eli ayagı tutan bir assasin oynayan oyuncusu istedigi gibi gir çık yapar ve buna zaten sitemim hiçbirşekilde cevap verilememesi. Bu adam slotuma öyle elini kolunu sallayarak gir çık yapacak bana damage atacak koşacak gidecek ve ben hiçbirşey yapamayacam böyle bir gameplay yok oyunculuk yok sen bu düzeni savunmaya devam et.

Zafer1991

Üye
harfi harfine okudum.

Size göre DV de Mob kesme ; zaman geçirme ve keyif alma üstüne bir de güzel drop ne ala

Ya rogueler için ? ; Belki de En büyük zevkleri mob altı yarı canda görünmez halde vurma , 2 3 asas toplanıp tüm slotları darlamak olmasın ?

Bunun yönetim ile alakası nedir ? Siz Keyfiniz kaçtığı için taleplerde bulunuyorsunuz , sadece şikayet ediyorsunuz.

Tabiki de DV de farm atarken radar gibi açık olacak gözleriniz. Sen arkayı arkdaşın diğer tarafa bakacak. Slot baskınları olmadan DV mi olur ?

DV de farm atarken önlemini ona göre alacaksınız o vakit. 2 bp 1 int pri olacak. Öyle ya da böyle ölüyorsunuz. rogue de gelse mage de gelse warriorda gelse öleceksiniz.
Öldükten sonra partinin ayakta kalması için 1 priest int olacak. O int pri slota geldiğini gördüğü rogueye full dolduracak , mana çekecek . Ya da bir mage olacak part de öleni çekecek devam. Bir çözüm denemeden roguenin dispeli kalksın çünkü prieste ait özellik demek yerine PART deki arkdaşın Mana çekip seninde rogueyi doldurma durumunda hangi rogue ölmez? ya da neyse ne işte ölmemek için herşeyi deneyeceksiniz.

Çok rahat fram için DV harici maplerde durursanız ölmessiniz.
Kardes o 2 asas önce int pri keser be int dediğin pri burda bpler gibi çöp tenekesi :)

Alkoer

Üye
Takıları inceledim az önce. Dün de bir kaç kişide görmüştüm black soul set takan roguelar. Oyundaki takılara class zorunluluğu getirilebilir. Bu şekilde de bunun üstesinden gelinebilir. Dex takıya yönlendirilirse asaslar sorun ortadan kalkıyor anladığım kadarı ile. Umarım güzel bir aksiyon alınır bu konuda da çözüme kavuşur, bana da sağlıklı gelmedi sen takı olayından bahsedince.

Keyifli oyunlar,
itemlere sınıf kısıtlaması çözmez bence olayı. başka oyunlarda asasın defansif olduğu güzel senaryolar var. asas defansif olup karşı takımdaki kilit oyuncuya kör , stun , shock , slow gibi skiller atıp parti oyununda güzel etki ediyor. başka sınıflar içinde bu defansif takılar etkili olabilir benimki basit bir örnek. bana kalırsa takılarda hiç sınıf ayrımı dahi olmasa daha çok kombin seçeneği olur.

şuan ki sıkıntı stat , takı ve silahların verdiği atağın asas için hiçbir değeri olmaması. 255dex full dex takı asas ile 205dex full defansif takı aynı dmg nerdeyse. bu 255 stat sınırının örnek alındığı oyunda 1 stat pointin değeri var. ben asas gibi str 200 e düşürsem full hp takı taksam 0 dmg vururum.

Bwonsamdi

Üye
Elini bile kaldıramadan 1 sn içinde tüm skilleri tepende görürsen de mi hibe edeceksin, makra yada pedal kullanan assaslar için böyle riske girme bence.
Bloodydaggerzin paylastigi bi videoda bana dalip tum skilleri kullanipta kesemedigi sahneyi bul izle kanka pm deathwing staf skilleri duzgun damage atsa 1vs1 bile atarimda o mage sinifinin ortak derdidir senin dedigin gibi elini kaldirmadan tum skilleri yemek oyun tecrubesiyle alakalidir

birol2003

Üye
Bloodydaggerzin paylastigi bi videoda bana dalip tum skilleri kullanipta kesemedigi sahneyi bul izle kanka pm deathwing staf skilleri duzgun damage atsa 1vs1 bile atarimda o mage sinifinin ortak derdidir senin dedigin gibi elini kaldirmadan tum skilleri yemek oyun tecrubesiyle alakalidir
Sen birde şimdi girip dene, cımbızla bir videodaki hasbel kader şansını yakalamış olabilirsin, bowl da, bw deya cf de kalabalık içinde o dediklerini ancak teori olarak yapabilirsin pratikte başına ne geliyor bir gör ondan sonra konuşalım hatta mümkünse videoda çek bizler ne kadar beceriksizmişiz sen ne kadar uzmanmışın bir göster bizi rezil et lütfen.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt