Sen kur krallVar mı kolluk kuvveti olan oyuncular ? Böyle bir klan aramamın sebebi çalışma sistemimizden ve halimizden anlayacak kimseler olmasıdır, sakın yanlış anlaşılmasın.
askerliğimi tamamladım ben gbt flan lazım mı abi klan için sen kur gelelimVar mı kolluk kuvveti olan oyuncular ? Böyle bir klan aramamın sebebi çalışma sistemimizden ve halimizden anlayacak kimseler olmasıdır, sakın yanlış anlaşılmasın.
Kendi iş arkadaşlarınla sohbet etsen daha mutlu olursunBöyle bir klan aramamın sebebi çalışma sistemimizden ve halimizden anlayacak kimseler olmasıdır
İşte böyle çoluk çocukla uğraşmamak için ne kadar haklı olduğu mu gördün değil mi ?Dalga konusu olmuş ama hak veriyorum. Polis-asker yeri geliyor pk'nın ortasında çıkıp gidebiliyor ya da çeşitli etkinliklere yetişemeyebiliyor. Oyunu gerçek hayattan bile fazla benimseyip, anamıza babamıza vermediğimiz hesabı, clan başkanlarına verdiğimiz için, önceden yazmış peşin peşin.
Vaziyete gereksiz abuk subuk tepki vermesinler anlayabilsinler diyor. Yerinde bir istek.
O yüzden az öz kişi olsun yeri geliyor 2 3 gün oyuna giremeyeceğimiz zamanlar olacak yaşayan halden daha çok anlarİşte böyle çoluk çocukla uğraşmamak için ne kadar haklı olduğu mu gördün değil mi ?![]()
bizim clanımız size gayet uygun bir çok emniyet mensubua arkadaşım var onlar oyun oynamıyor ama clanımıza geleblirsiniz clan bölümünde Symphony of the Dead (Ölülerin Senfonisi) Klan Çağrısı katılın bize discord grubumuza da gelin tanışalımİşte böyle çoluk çocukla uğraşmamak için ne kadar haklı olduğu mu gördün değil mi ?![]()
biz de torbacı dolu size uymaz![]()
Varsa beni de dahil et reis 12-24 çalışmaktan sürekli giremeyiz zaten. Arada girip muhabbet etsek oyunumuzu oynayıp kafa dağıtsak güzel olur.Var mı kolluk kuvveti olan oyuncular ? Böyle bir klan aramamın sebebi çalışma sistemimizden ve halimizden anlayacak kimseler olmasıdır, sakın yanlış anlaşılmasın.
Bulursam haber ederim devrem.Varsa beni de dahil et reis 12-24 çalışmaktan sürekli giremeyiz zaten. Arada girip muhabbet etsek oyunumuzu oynayıp kafa dağıtsak güzel olur.Bulursam