Askıda kalan hesaplar hakkında hk. - NİCK BELİRTİN

Eriene

Üye
oyundaki kopmalardan ötürü karakterler askıda kalıyor .

yaklaşık 1 saatdir karakterim askıda -

NİCK BELİRTİN ARKADAŞLAR

Nick : AYGIR

cybron61

Üye
şuan banada oldu giremiyorum bağlantı kesilsinmi diyip duruyor

NİCK:TAKTIKYOKBAMBAM

gaddarkerim

Üye
ne olsun hocam öncelerden bunları yazınca yeterli ekibe sahip değiliz derlerdi..bizde ya milli bı oyunumuz olsun idare ederiz derdik..şimdilerde ise tekne turları falan yeterli olmayan ekibinde yarısı orada oldugu için artık hiç yetmiyor..ne geldiyse başımıza bu yerli milli davasından geliyor..

lewon

Üye
ARKADAŞ GEMİLERDE BÜYÜK BÜYÜK PARTİ VERECEĞİNİZE GİDİN ADAM AKILLI SUNUCU ALIN KENDİNİZE BİZİDE MADUR ETMEYİN PİREMİUM BİTİYOR HALA KASAMADIK 10 KEZ İŞ YERİNDEN BİLGİSAYARA BAĞLANIP OYUNA SOKUYORUM. YETER ARTIK YAHU BUKADAR DA FAZLA SORUN OLMAZ YA XP EVENT YAPIYORSUNUZ KASAMIYORUZ XP EVENT YAPSANIZ NE DEĞİŞECEK Kİ OYUNDA SORUN OLMASA BEN YİNE AYNI HIZDA KASARDIM ÜSTÜNE ÜSTLÜK DROP ALIRDIM KARAKTERİMİ DİZERDİM YETERİN ARTIK GERÇEKTEN YETERİN ÇÖZÜN ŞU SORUNU BİR AN ÖNCE

dukhex66

Üye
şuan banada oldu giremiyorum bağlantı kesilsinmi diyip duruyor

karakter ad:hasanbaba311

melih42

Üye
bende giremiyom premiyum zorunlu yaparsanız eleman kalmaz oyunda

Raymond

Üye
Ben de açık bırakıp evden gitmiştim şu an oyuna bağlanamıyorum. Konu ile alaklı bir çözüm var mıdır ?

halisozer

Üye
Hesapta Rowdaydı Allah bilir öldü cidden 100 bin tl turnuva ödülü yapcağınıza şu sorunları düzeltmek için yazılım desteği alın abi bir oyun düşünki sürekli sorun ve biz bu sorunu oynamak için birde sürekli para harciyoruz pcde i9 10850H - 3080ti var yemin ediyorum 4k world of warcraft oynuyorum rise online kadar pc yi kullanmiyor heleki pc si kötü olan arakdaşlarımın işlemcisi sürekli %100 çalışıyor yani optimizasyon sorunu olurda bukadar olmaz sorunlar hiç ama hiç bitmiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt