askıda kalma çözümü.

Doralya

Üye
askıda kalanlar bilgisayarı yeniden başlatıp girsin askıdan kalkıyor.
giriş yapabiliyorsunuz

erkutrx58

Üye
denendi olmuyor, yıl 2022 yaprak döndürerek oyuna gir diyenler var oyun baştan koktu

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Sunucuda anlık kopmalar olabiliyor maalesef, kullanıcılarımız birkaç dakika içerisinde tekrar deneyip giriş sağlayabiliyorlar.
Sorun yaşayan kullanıcılarımız geçici olarak Modem resetleyip ayrıca deneyebilirler.

erkutrx58

Üye
Sunucuda anlık kopmalar olabiliyor maalesef, kullanıcılarımız birkaç dakika içerisinde tekrar deneyip giriş sağlayabiliyorlar.
Sorun yaşayan kullanıcılarımız geçici olarak Modem resetleyip ayrıca deneyebilirler.
Yayıncılar neden askıda kalmıyor ?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Yayıncı ve diğer kullanıcılar arasında hiçbir fark bulunmamaktadır. Oyunda herkes eşit durumdadır, etkileyebilecek farklar sadece internet bağlantınız ve ekipmanınız.

esat5278

Üye
Malesef olmadı pc yeniden başlattım, modemi resetledim ve hatta telefonun internetin wifi ile denedim bi amuda kalkıp 3 takla atmadığım kaldı yani olmuyor.... benim anladığım kanal kapanmıyor ve sadece kanal kapatisesi kadar oyuncu düşmeden kanal içinde kalıyor ve siz o kanalı resetlemediğiniz müddetçe biz askıdan kurtulamıyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt