Öneri Askıda Kalma Sorunu

S3RKo

Üye
Ya iki saattir GİRİŞ YAP - EVET butonlarına tıklamaktan gına geldi. Zaten kasarken Target Butonu ipat etmişsiniz moblara tıklamaktan imanımız gevredi. Yeter da. Ben şahsen "Oyuncunun bağlantısı kesilsin mi? diye soru sorup cevabına da "evet" yanıtı aldıktan sonra benim sesion'umu düşüremeyen bi yazılımın back-end'ini 1 dakika tutmam.

Josser62

Üye
Kankam hemen kilitlemiyorlar. Cevap vermişler, beklemede kalın artık. Hemen aggressiona gerek yok. Beklemede kal.

Guitarias

Üye
Kankam hemen kilitlemiyorlar. Cevap vermişler, beklemede kalın artık. Hemen aggressiona gerek yok. Beklemede kal.
İnsanların haklı olduğunu düşünüyorum. İddialı bir girişin ve reklamın varsa, arka planda hatalar minimum olmalı - veya - böyle bir ekibe sahip olmalısın.

ReisAlgos

Üye
30 dk da bir hesap 1 saat askı da kalıyor daha ne kadar beklemede kalacaz sunucuyu kapatacakları zaman haber verseler suncuyu değistirelim her seferinde 1 saat boş yere beklemeyelim

Josser62

Üye
Yetkili birimin durumdan haberi var diyor ya kankam işte. Hani sorun biliniyor ya.. "hatalar minimum" zaten, az bir kesim problem yaşıyor hani.

Guitarias

Üye
Yetkili birimin durumdan haberi var diyor ya kankam işte. Hani sorun biliniyor ya.. "hatalar minimum" zaten, az bir kesim problem yaşıyor hani.
Oyunu oynadığını umuyorum ancak hatalar minimum değil. Lütfen emin olmadan konuşma. İyi akşamlar, iyi bayramlar

Paris

Üye
Merhaba,

Yaşanan problem düzeltildi. Problem yaşanan kanallar güncelleme için bakıma alınmıştır.

kaan26

Üye
Merhaba,

Yaşanan problem düzeltildi. Problem yaşanan kanallar güncelleme için bakıma alınmıştır.
Hiç kimse değil sadece tek ileteceğini bildiğim kişi sen olduğun için " 10 Level Balıkcıyız Oyun basından beri Hala Rare itemi takmada problem mevcut" şunu bi iletirseniz makbule geçer baştan beri bekliyorum

Paris

Üye
Hiç kimse değil sadece tek ileteceğini bildiğim kişi sen olduğun için " 10 Level Balıkcıyız Oyun basından beri Hala Rare itemi takmada problem mevcut" şunu bi iletirseniz makbule geçer baştan beri bekliyorum
Yetkili ekibe ilettim, bilgi alınca özel mesaj yoluyla dönüş yapacağım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt