Assasin Durdurulamaz Sınıf

GorrTheGodButcher

Üye
Ya adam vurmasindan bahsetmiyor anlamiyor musun? Adam karsilik veremiyorum diyor. Beni 15 saniyede kesti ve bunun sadece 2 3 saniyesinde brn karsilik verebilirdim diyor. Ilk vurdu gorunmezligi gitti sonra kor etme atti sonra confusion atti vs. Derken karsilik veremeden oldum diyor adam. 500k yatirsin vursu amenna ama ctsi yok carin karsi koyamiyorsun.
Ben de diyorum ki adama karşılık verememesi adamın itemli olmasından kaynaklanıyor. Eşit itemli bir assas bu kadar dmg vuramadığı için charın vurmak için zamanı olacak ANLAMIYOR MUSUN????? belli ki anlamamışsın umarım açık olmuştur bu.

DeadLegion

Üye
Ben de diyorum ki adama karşılık verememesi adamın itemli olmasından kaynaklanıyor. Eşit itemli bir assas bu kadar dmg vuramadığı için charın vurmak için zamanı olacak ANLAMIYOR MUSUN????? belli ki anlamamışsın umarım açık olmuştur bu.
Kardesim vurdugu warrior da itemsiz degil yani radiant seti var unique takilari var arti adam dagger anti veren kalkan takmis ve 1800+ defansi var. Ne kadar itemli olursa olsun kalkanli warrioru saniyeler icinde kesmesi sacmalik. Paper set giyip eventte kalkan takan bp keser gibi kesmis adami.

cancologlu

Yeni Üye
Gereksiz bir konu bence, burada dönen muhabbetleri gördüm asas neden görünmez olur, neden hızlı koşar falan yazan insanlar var şaka gibi cidden. Assasinin açılımının ne olduğunu anlamak lazım ilk başta. Aktif olarak asas oynuyorum orta düzeyinde üstünde. Job dağılımı pozisyonlara göre gayet iyi kim ne kadar laf söylese de aynı zden oynayan warriorlar serverda kesmedik insan koymuyor, düzgün nova atan mageler ırk kaldırıyor, priestler db ile 2 tane vuruyor bunlarada isyan edilmesi gerekli o zaman. Bir assasin tormentle 2 tane yiyorsa ya da 3 mage vurduğunda düşüyorsa assasında damagesi olması gerekli. madem en güçlü job assasin tüm server asas olsun sizin mantığınıza göre açın herkes asas oynasın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt