Assasin Sınıfının Ayrıcalıkları Hk.

clarkk61

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Oyunda asasların vitality set + dual spike +8 ile wariorlardan daha fazla iş yaptığına şahit olmaya başladık. Minor ile" HP Recovery" veren balıkların aynı anda basılması bunada büyük etken olduğunu göstermektedir. Bu tarz item dizip hem health hemde mana açısından yüksek değerlere ulaşan asaslar hem hızlı koşup tor db yiyen herkese tek atmaktadır ve warrior sınıfından daha fazla damage tanklamaktadır. Bu durumu istismar eden çok fazla oyuncu vardır ve bu durumu istismar etmek için yüksek maliyetli dagger almasına bile gerek yoktur. Benim fikrimce, bu durum oyunun yapısına dengesine aykırı bi durumdur. Yönetimin bu durumu incelemesi kanaatindeyim.

Jastreb

Üye
asasların mantığı zaten tek atıyoruz bari tank olalım. en çöp asas 1200 vurabiliyor. full tank itemlerle olsa bile :)
örnek vermek gerekirse en iyi bowu olan okçu düz 500 vuruyor asasa en iyi ihtimalle ama o adam minor + balıkla zaten onun fazlasını dolduruyor :D 3 okçu aynı anda vuracakki asas kesebilsin :D ama o arkadaş spike ile gelip tek atacak güzel oyun :)
ama rahat olun oyuna craft gelecek ve herşey düzelicek ;)

+ olarak ekleyeceğim bu oyunda mantık yok. mage + asas 10-20mlik itemlerle tek atabilirken okçu warrior eline binlerce tllik item dizsede bir işe yaramıyor.
oyunun düzeltmesi gereken en önemli sorun budur itemli oyuncu ile itemsiz oyuncunun farkı olmalı ARTIK. ben +7 hatret takan adamdan tek yemek istiyorum +7 spike takandan değil !

Muffiin

Üye
BP bitti asas başladı bırak oyunu boşver çok kasma kendini

Tolgun

Üye
Vitality set fiyat performance güclü oldunu kafa calisanlar zaten biliyo^^.
Bende sikiyatci yim ayne seti dizen minor +6 li gezen ve biraz Hp veren bir warrior cok HP/Manali bana scream atiyo char kit yiyo ve minor bile atamiyorum ve db maliceli tek atiyo bana :D.
Bide adam eline kalkan alinca recovery balik ve pot basinca 20dk vursam bile kesilmiyo ondan sonra dbli kesmek istiyorum blink atiyo^^.

Jastreb

Üye
warrior tanklayabilir mantıklı olan o zaten. Asas dediğinin mantığı her oyunda tek atar tek yer. burada tek atıyor ve tanklıyor mantıksızlık burada! tank warrior sana 1500mü vuruyor ?

Tolgun

Üye
warrior tanklayabilir mantıklı olan o zaten. Asas dediğinin mantığı her oyunda tek atar tek yer. burada tek atıyor ve tanklıyor mantıksızlık burada! tank warrior sana 1500mü vuruyor ?
Evet kanka kit yiyorum bise yapamiyorum bi skill daha cakiyo öliyorum oda db yiynce kalkan giyo ölmiyo. Daha ne yi taklincak onu anlamiyorum adam ölmiyo ki full str vermiynce.

MachuPicchu

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Oyunda asasların vitality set + dual spike +8 ile wariorlardan daha fazla iş yaptığına şahit olmaya başladık. Minor ile" HP Recovery" veren balıkların aynı anda basılması bunada büyük etken olduğunu göstermektedir. Bu tarz item dizip hem health hemde mana açısından yüksek değerlere ulaşan asaslar hem hızlı koşup tor db yiyen herkese tek atmaktadır ve warrior sınıfından daha fazla damage tanklamaktadır. Bu durumu istismar eden çok fazla oyuncu vardır ve bu durumu istismar etmek için yüksek maliyetli dagger almasına bile gerek yoktur. Benim fikrimce, bu durum oyunun yapısına dengesine aykırı bi durumdur. Yönetimin bu durumu incelemesi kanaatindeyim.
Alakası yok abi, dual spike 8 sahibiyim. GG slotlarında okçu gelir gelmez atıyorlar partiden.

Tolgun

Üye
Ama balika katiliyorum cikarsin lar bence yada PvP yasak olsun.
Baliksiz balikli yere girersen tokati yersin^^ bence balik okadar fark etmemesi lazim zaten Priestin ne güzel skilli var balik nerden cikti^^.

cebraaa

Üye
Babacım balığı tek asas mı basıyor hehe, warıorda bassın, asas tam aksine güçsüz bp ye göre

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt