Assasination Problemleri

canss

Yeni Üye
Merhaba,

Assasination Rush 2 son değişimi hakkında bir şeyleri fark etmişsinizdir diye düşünüyorum, Warrior/Battle Priest Gibi Long Sword Kullanan Karakterleri ile kapışırken kaçmaya karar verirseniz, kaçarken 4-6 defa damage yiyorsunuz. Bu damage sayısı biraz fazla değil mi ?

Assasination Rush 2 ile Archer Rush 2 arasında belirgin bir fark gözükmekte. Archer Rush 2 daha hızlı hızlanırken Assasination Rush 2 sanki patinaj çekiyormuş havası veriyor.

Assasination'daki Ezik skillerin damage vurmayıp basic attack kadar vurduklarını söylememe gerek yok sanırım. Bu konularda bir çalışma var mı ? Bilgilendirirseniz seviniriz, bizde en azından ona göre önümüze bakalım.

GorrTheGodButcher

Üye
Çalışma warrioru bufflamak yönünde muhtemelen :D Assasa daha fazla nerf atmamaları için dua ediyoruz şu an sadece.

canss

Yeni Üye
Pazarda ki fiyatlara bakılırsa zaten Assası bozsan da Warrioru dizerken zarar ediyorsun item seviyeleri olarak :D Herkes biliyor warriorun güçlü olduğunu, herkes warrior dizmiş buda fiyatlara yansımış.

egehansr123

Üye
pvp si çöp pve si çöp tek özelliği sc siz görev yapan 70 lvl adamları kesmek.
Hele hele o 85 skili aman yarabbi tutsun diye besmele çekip basıyorum yinede tutmuyor. Kritik ihtimalini Yüzde kaç artırdığı sır gibi saklı.

sbh

Üye
Uzaktan vuruyor gereğinden fazla uzaktan vuruyor dediğimizde görüntü bugu cart curt diyor herkes
Bir assas bir okçuyu yakalayamıyor mu sizce? Dediğinize göre rush2 basan okçunun assastan kolayca kaçabilmesi lazım daha çabuk hızlanıyor diyorsunuz çünkü. Ama kaçamıyor bu nasıl çelişki?

canss

Yeni Üye
Ben burada Assasin Rush 2 sini Archerin Rush 2 sinden daha iyi yapsınlar demiyorum. Aynısı olsun yeter Fazlasında gözümüz yok.
İstersen iki kişi bir yarışmayı deneyin ve görün.
Ama dediğim gibi Slottaki Bp priesti darlarken Kaçmaya karar versen kaçana kadar 4-6 damage yiyorum mantıksız, max 2-3 kere vurması lazım.
Benim asıl derdim bu okçu yakalamak değil Mele karakterlerden kaçabilmek malum artık assassin olarak tek başımıza adam kesmek imkansız hale geldi :/ yanına 1 yancı şart

N3v3N

Üye
Kaçarken 4-6 adet damage yememek için oyunun en mobil karakterindeki 2 kör etme skilinden birini veya 3in1 skilini (tek vuruşla hasar + can çalma + görünmezlik) veya sliding skilini kullanabilirsiniz. Ek olarak eğer saldırırken kullanmadiysaniz rakibin skill barini da kilitleyebilirsiniz.

canss

Yeni Üye
Kaçarken 4-6 adet damage yememek için oyunun en mobil karakterindeki 2 kör etme skilinden birini veya 3in1 skilini (tek vuruşla hasar + can çalma + görünmezlik) veya sliding skilini kullanabilirsiniz. Ek olarak eğer saldırırken kullanmadiysaniz rakibin skill barini da kilitleyebilirsiniz.
Sende Haklısın Bir ton skill var bunun için, Düz basit attack ile adamı kesip aksi durumda kaçarken Damage vuran 5 skilden 2sini (Blind ve Leechi ) buna ayırmalıyız Yada Smoke bomb kenara ayırıp tutması için dua etmeliyiz. Tabi bunların 60-80 saniyede 1 döndüğünü de es geçmeyelim...

N3v3N

Üye
Sende Haklısın Bir ton skill var bunun için, Düz basit attack ile adamı kesip aksi durumda kaçarken Damage vuran 5 skilden 2sini (Blind ve Leechi ) buna ayırmalıyız Yada Smoke bomb kenara ayırıp tutması için dua etmeliyiz.
Özellikle leech skilini kaçarken kullanmanı tavsiye ederim. Hem Z den çıkarsin hem can fullersin hem de görünmez olursun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt