Assassin True Damage Skilleri Hakkında Analizler

ANAXIMANROS

Üye
@SunRise True Damage skillerini inceledik ve hiçbir sorun olmadığına kanaat getirdik dedi. Büyük bir şok içindeyiz!

Valf

Üye
Hocam iyi diyosun hoş diyosun biz çarşamba günü inceleniyor denildiğinde umutlanmıştık ama şu olayı göremeyip true damage skillerde bir sorun yok açıklamasından sonra sinirlenmemek ve bunu hazmetmek mümkün değil
Ağzına sağlık kardeşim aylardır anlattığımız konuda sıkıntı yok diyip göz göre göre hata yok diyerek bizi tetiklerken haklılar. Biz rage geçirince haksızız ve tekrarlamaktan kalıcıymış... Otchiwa'nın heykelini yapıpta her türlü trollüğe izin verip, beni kalıcı banlamaları... İronik. Ben keyfimden ban yemedim her insanın bir sabır sınırı vardır.

TheMayheM

Üye
Unique silah ve takılar kullanıyorum ama sanırım boşa almışım hepsini.

Şu an hedefim basic takılar ve silahlar.

PattleBriest | Veinia

Üye
Ağzına sağlık kardeşim aylardır anlattığımız konuda sıkıntı yok diyip göz göre göre hata yok diyerek bizi tetiklerken haklılar. Biz rage geçirince haksızız ve tekrarlamaktan kalıcıymış... Otchiwa'nın heykelini yapıpta her türlü trollüğe izin verip, beni kalıcı banlamaları... İronik. Ben keyfimden ban yemedim her insanın bir sabır sınırı vardır.
Yapıyorlar öyle şeyler bazen bende geçtiğimiz 1 hafta forumda banlanmıştım. Resmi youtube kanalındaki bir videodan ekran görüntüsü alıp yorumladığım için yanlış bilgi paylaşımıymış :D

Vision

Senior Moderatör
Hocam iyi diyosun hoş diyosun biz çarşamba günü inceleniyor denildiğinde umutlanmıştık ama şu olayı göremeyip true damage skillerde bir sorun yok açıklamasından sonra sinirlenmemek ve bunu hazmetmek mümkün değil
Yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Ortada doğru olmayan bir durum varsa oyun yönetimi konuya zaten müdahale edecektir, endişelenmeyin.

Vision

Senior Moderatör
Discord sunucumuzdan çok nadir kullanıcılar bugüne kadar kalıcı olarak uzaklaştırılmıştır. Yaptığınız davranışlar genel ahlaka oldukça ters ve kabul edilebilecek davranışlar değil. Ayrıca Otchiwa heykeliyle konunun hiçbir alakası yok. Lütfen konu içeriğinden dışarıya çıkmayalım.

Tolgun

Üye
Bende priestteki atak skillerini true damage istiyorum madem bir sorun yok :D

Assas true damage skilli en gücli si 950 vuriyo 5saniye cooldown, 600 5 saniye cooldown , 500 5 saniye cooldown, 414 5 Saniye cooldown ondan sonra true damage skill yok zaten.
2.5 saniye de 3 skill vursan 950 (400%)+600(200%)+500(150%)=2050 damage vurcan
(Senin skill 700 vursa 3x skillde 2100 damage oliyo, malice lie skill 1000-1200 vursa 3 skill 3000-3600 vurursun)

obur 2.5 saniye de 3 skill daha vursan obur skill ler gelsin diye 414(100%)+100 (burda hangi skilli kulancan degilim hic str vermedin yesil silahli vuriyon)+100 (600 damage olcak)

5 saniye icinde 2650 vuriyon böle ve kimi kescen bilemem malice yaramiyo tek db is yapyio.
Str le suanki gibi 700 vuriyorsan 6X700 = 4200 oliyo, Maliceli 6X1000 = 6000 yada 6x1200=7200 damage.

Moba da hasarin olmicak serie serie.
Sen bu hasari vurursan memnun olmassin ki.
Malice atinca da ayne vurcan mob kesemicen bu serie serie 950 vurmiyo.
Ondan sonra aglican ben tek skill kulanmak istiyorum ... .

PattleBriest | Veinia

Üye
Assas true damage skilli en gücli si 950 vuriyo 5saniye cooldown, 600 5 saniye cooldown , 500 5 saniye cooldown, 414 5 Saniye cooldown ondan sonra true damage skill yok zaten.
2.5 saniye de 3 skill vursan 950 (400%)+600(200%)+500(150%)=2050 damage vurcan
(Senin skill 700 vursa 3x skillde 2100 damage oliyo, malice lie skill 1000-1200 vursa 3 skill 3000-3600 vurursun)

obur 2.5 saniye de 3 skill daha vursan obur skill ler gelsin diye 414(100%)+100 (burda hangi skilli kulancan degilim hic str vermedin yesil silahli vuriyon)+100 (600 damage olcak)

5 saniye icinde 2650 vuriyon böle ve kimi kescen bilemem malice yaramiyo tek db is yapyio.
Str le suanki gibi 700 vuriyorsan 6X700 = 4200 oliyo, Maliceli 6X1000 = 6000 yada 6x1200=7200 damage.

Moba da hasarin olmicak serie serie.
Sen bu hasari vurursan memnun olmassin ki.
Malice atinca da ayne vurcan mob kesemicen bu serie serie 950 vurmiyo.
Ondan sonra aglican ben tek skill kulanmak istiyorum ... .
Sende haklısın be usta tak eline 2 tane silah full defans hp set ve takı giy ama damagende düşme olmasın ne güzel. Her db yediğinde hızlıca kaç cure at geri gir bekleme süresi olmasın ne o bide priestler gibi cure atmak için 5 sn beklicen mi bide :D Ha bu arada atladığın bi nokta var asasların true damagelerine tortune etki etmiyor yani karşıda tortune olsa da olmasa da aynı damageyi vuruyosun :D

Tolgun

Üye
Sende haklısın be usta tak eline 2 tane silah full defans hp set ve takı giy ama damagende düşme olmasın ne güzel. Her db yediğinde hızlıca kaç cure at geri gir bekleme süresi olmasın ne o bide priestler gibi cure atmak için 5 sn beklicen mi bide :D Ha bu arada atladığın bi nokta var asasların true damagelerine tortune etki etmiyor yani karşıda tortune olsa da olmasa da aynı damageyi vuruyosun :D
Yane adam önünde dursun mob gibi bisey yapmasin skillerini kulanmasin sen kendine heal atip ona db atip teklemek mi istiyosun anlamadim?
Sonusda pk bu mob kesme degil tabiki skill kulancak bisey ler yapcak sende heal ala biliyorsun kendine serie serie tek true damage skilli nasil kesecek seni?
Ben diyorum k ayne esit itemli o seni kesemez sende onu kesemessin o riske gire bilir kesile bilir sende riske gire bilirsin kesilirsin.
Tabi senin amac mob kesipde 3 assas üstünde ve gelip onlari kesmek istiyosan bu baska konu zaten.
Hem priestin güclü skilleri party skilleri bunu da unutmayin alan heal yada alan db attack kirma solo skill leri degil.
Warriorda bp karsi kapisirken abi bu db atiyo cure alamiyorum bu serie serie heal atiyo ne yapa bilirim demiyorki, warriora da her 1.5 saniye cure gelsin assasa da heal gelsin 10k :D.

BloodyDaggers

Üye
Iy test olmis ve bilen biliyo zaten, videonin amaci tam ne anlamadim tam messagi ne.

Skillerin özerliklerini göstermissin sonusda burda hata yi anlamadim
güclü tarafi:
  • attack kirma olunca onlari kulana bilirsin
  • yüksek defansli adam onlarla basliya bilirsin
sayif tarafi:
  • skill dex le cok oynamiyo ve fix bi damage var
  • rakipde az defans olsa biley ayne vuriyo yane malice li rakipe ayne hasar cikarir yada warrior frenzy basarsa

- zaten güzel mantik iy ve kötü bölgeleri var

Sence dex true damage skilleri daha fazla oyunatcak mi?
  • assasin damage suan gayat iy buna buff gelirse cok vurcak
  • bunlara nerf gelirse ve dexli suan ki gibi ayne vursa itemli, itemsiz makas daha cok acilir ve hic 1vs1 yada party de rare itemli adama dalmaya gerek biley yok zaten 0 sansi olcak diye

Sence item yeterli fark etmiyo mu?
  • bence gayet büyük fark ediyo sonusda savage, fatal blow, 72 kör skilli ve r damage kücükse bile fark ediyo
  • tek kirmizi skillere bakip olmaz ki tüm sinifda ki skillere bakmak lazim, sonusda rakipde az defans varsa malice olsa biley ayne vuriyo
  • item fark etmiyosa zaten itemlerin fiyatlari bukadar olmaz ve vs turnuva ya da fazla kisi katilirdi
  • ben 1200 attackla, 1500 attackla ve 1700-1800 attackla da oyunadim vs attim pk da attim ve gayet net fark ediyo sonusda obur skill ler de var
  • itemsiz vitality setli ezik silahla da vs attim itemli rangers set ve +8 golden snake ve facelifter le de vs attim ve cok fark ediyo
  • keske item fark etmesse

Demek istedeyim skillerin avantaji var ve desavantaji var ve item obur skillere bakarsan fark ediyo ve itemli ve itemsizin kisinin arasinda net bi fark var.
Bu durumu Riseonline yetkililerine ilettim bununla ilgili olarak özel olarak görüştüm bu durumun bir hata problem oldu bilgisini aldım , bu konudan bilgilerinin oldunu bu konuyla ilgili olarak halihazırda devam eden 3 haftalık bir çalışamaları varmış bu durumun en kısa sürede çözüleceği bilgisini verdiler. @Marduk

Konuyla ilgili Riseonline yetkilelilerinden bu şekilde cevap gelmişken sen daha diyorsun ki bir problem yok herşey normal, skilerin özelliğini göstermişsin diye cevap yazıyorsun.... Daha diyecek söyleyecek bişey bulamıyorum.

Valf

Üye
Bu durumu Riseonline yetkililerine ilettim bununla ilgili olarak özel olarak görüştüm bu durumun bir hata problem oldu bilgisini aldım , bu konudan bilgilerinin oldunu bu konuyla ilgili olarak halihazırda devam eden 3 haftalık bir çalışamaları varmış bu durumun en kısa sürede çözüleceği bilgisini verdiler.

Konuyla ilgili Riseonline yetkilelilerinden bu şekilde cevap gelmişken sen daha diyorsun ki bir problem yok herşey normal, skilerin özelliğini göstermişsin diye cevap yazıyorsun.... Daha diyecek söyleyecek bişey bulamıyorum.
3 haftadır çalışıpta özellikle bizi sinirden çatlatmak için çok gizli bir konu gibi saklamaları da insanları iyice sinir ediyor. Hem soru cevaplarda hatalı bilgi paylaşıyolar, hem de 3 haftadır çalıştıklarını söylüyorlar. Sonra millet neden bu kadar sinirli...3 haftadır çalıştıklarını gerçekten düşünmüyorum son günlerde tepkiler artınca ve benim gibi sinirden banlananlar arttığı için çözüm üretmek zorunda kaldılar...

Edit: Ekleme yapmak istiyorum
Sakin olmanız gerekiyor diye cevap verenlerde DV oyuncuları değiller. Haggar haggar da veya krallıkta taş toptak topluyolar ya daoyunu hiç oynamıyorlar.
Çoğu Genshin WoW gibi başka tür oyunlar oynuyor ve bize sakinlik dersi veriyorlar

Death Valley de dönen durumu ve psikolojiyi bilmiyorlar. Sonra çok sinirlisiniz Kazım Bey size TO veriyoruz...
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş derler. DV ye girmedikleri için onlar için önemsiz geliyor

Son düzenleme:

PattleBriest | Veinia

Üye
Bu durumu Riseonline yetkililerine ilettim bununla ilgili olarak özel olarak görüştüm bu durumun bir hata problem oldu bilgisini aldım , bu konudan bilgilerinin oldunu bu konuyla ilgili olarak halihazırda devam eden 3 haftalık bir çalışamaları varmış bu durumun en kısa sürede çözüleceği bilgisini verdiler.

Adamın mesajını okurken Türkçeyi unuttum :D Ciddiye alınacak birisi değil belli ediyor kendini

Yane adam önünde dursun mob gibi bisey yapmasin skillerini kulanmasin sen kendine heal atip ona db atip teklemek mi istiyosun anlamadim?
Sonusda pk bu mob kesme degil tabiki skill kulancak bisey ler yapcak sende heal ala biliyorsun kendine serie serie tek true damage skilli nasil kesecek seni?
Ben diyorum k ayne esit itemli o seni kesemez sende onu kesemessin o riske gire bilir kesile bilir sende riske gire bilirsin kesilirsin.
Tabi senin amac mob kesipde 3 assas üstünde ve gelip onlari kesmek istiyosan bu baska konu zaten.
Hem priestin güclü skilleri party skilleri bunu da unutmayin alan heal yada alan db attack kirma solo skill leri degil.
Warriorda bp karsi kapisirken abi bu db atiyo cure alamiyorum bu serie serie heal atiyo ne yapa bilirim demiyorki, warriora da her 1.5 saniye cure gelsin assasa da heal gelsin 10k :D.
Ne güzel manipüle etmeye çalışıyosun sen öyle yada ülkemizin büyük çoğunluğu gibi okuduğunu anlamada bir sorunun var :D Aramızdaki fark ne biliyor musun? Ben jobların eşitliğini savunuyorum sen asasın üstünlüğünü. Örneğin manipülasyon yaparken bile db-heal-buff jobu olan priestlerin 5sn cdsi olan curenin asasda süresiz olmasının saçmalığından bahsetmektense warriora verdiğin cure skillini 1.5 sn yapıyosun diyeceklerim bu kadar :D

CC priest yerine asas alıyolar partylere daha hızlı cure atıyolar diyerek.

Tolgun

Üye
Adamın mesajını okurken Türkçeyi unuttum :D Ciddiye alınacak birisi değil belli ediyor kendini

Ne güzel manipüle etmeye çalışıyosun sen öyle yada ülkemizin büyük çoğunluğu gibi okuduğunu anlamada bir sorunun var :D Aramızdaki fark ne biliyor musun? Ben jobların eşitliğini savunuyorum sen asasın üstünlüğünü. Örneğin manipülasyon yaparken bile db-heal-buff jobu olan priestlerin 5sn cdsi olan curenin asasda süresiz olmasının saçmalığından bahsetmektense warriora verdiğin cure skillini 1.5 sn yapıyosun diyeceklerim bu kadar :D

CC priest yerine asas alıyolar partylere daha hızlı cure atıyolar diyerek.
Aynen kanka :D assas tek tek attack kirmaya ve defans krimaya cure aliyo :D.
Sen cok pk atmissin :D.

Tolgun

Üye
Bu durumu Riseonline yetkililerine ilettim bununla ilgili olarak özel olarak görüştüm bu durumun bir hata problem oldu bilgisini aldım , bu konudan bilgilerinin oldunu bu konuyla ilgili olarak halihazırda devam eden 3 haftalık bir çalışamaları varmış bu durumun en kısa sürede çözüleceği bilgisini verdiler. @Marduk

Merak ettim cözümi ne olcak ve sonucu ne olcak bowlda daha fazla adam mi olcak ve kapiscak yada daha az mi.

VichenzoMontoyA

Üye
Konuyla ilgili bende söyleyeyim üstünü çıkartınca aynı damagelerı vuruyor yani AP nin bir çok önemi olmuyor . Çok kez söyledik ama faydasını göremedik itemli olan ile itemsizin bir farkı kalmıyor :)

DUR4CELL

Üye
Bu konu ile ilgili bu patchte bi değişiklik beklentim vardı ancak olmadı umarım uzun sürmez bu olaya el atılır diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt