İstek At bineği istiyoruz.

erkanc

E
Ben binek hayvanlarının içerisinde ek olarak atın da olmasını istiyorum.

Atsız asla! :D

s-2270822d7121634498384b1be44ba40f4fba9a5d.jpg

shady19071907

Üye
Binek sistemi oyunun bir parçası çünkü haritalar devasa. Bu oyun Knight gibi olmayacağı için onun özelinde düşünmek yanlış olur. Bineklerin sadece görüntü anlamında güzel olması yeterli

Jeremias

Üye
WhatsApp_Image_2020-10-08_at_13.01.37.jpeg
Binek modellemesi üzerinde çalışmalar devam etmektedir.

Primusinterpares

Üye
P2W olmaması için uğraşan bir yönetim var. Dolayısıyla en büyük gelir kapılarından biri onlar adına kozmetik olacak. Binekler de oynanışa en az etki eden ve geliştirici ekibin de üzerinde en rahat oynayabileceği dinamiklerden biri. Ayrıca çoğu oyuncunun da sürekli bağdaştırdığı malum oyundan bu oyunu farklı kılan özelliklerden biri. Çeşit çeşit bineklerin ve renk paketlerinin olacağını düşünüyorum.

Siyah34

Üye
P2W olmaması için uğraşan bir yönetim var. Dolayısıyla en büyük gelir kapılarından biri onlar adına kozmetik olacak. Binekler de oynanışa en az etki eden ve geliştirici ekibin de üzerinde en rahat oynayabileceği dinamiklerden biri. Ayrıca çoğu oyuncunun da sürekli bağdaştırdığı malum oyundan bu oyunu farklı kılan özelliklerden biri. Çeşit çeşit bineklerin ve renk paketlerinin olacağını düşünüyorum.
Aynen bende öyle düşünüyorum. Oyun çıktında bir kaç tane renk paketi almayı düşünüyorum. Üstelik savaş alanına özel halk arasına özel şekilde :) savaş alanında leonidas halk arasında siyah bey dedirtcem :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt