Atması Lazım

Rosalindaa

Üye
2 solo 1 karanlık 1 grup zindan günde toplam kesilen boss 8
10 günde 80 boss eder mantıken bu kadar bosstan bişey atması lazım ama atmıyor gerçekten saçmalık

gaddarkerim

Üye
10 günmü..istersen oyun nıckımı yazıyım aylardır ne bır takı nede unıg bır drop alamıyorum.bugun çok sukur prest ayaklık citin attı pazar fıyatı 200k

skaebneN

Üye
Oyun açıldığından beri oynuyorum. 1 yıldır falan oldu bütün dgleri yapıyorum. Oyundaki bosslardan bu zamana kadar 1 kere epic takı alabildim o da 30m ediyordu. 1 yılda toplam 100mlik item atmadı DGler.

DanielBo2z

Yeni Üye
mantıken mi ? neye dayanarak mantıken pardon ? rng sizin yanınızda değil belli ki ama yinede belli olmaz yarından itibaren 10 gün boyunca da drop alabilirsiniz şans

BEARFACT

Yönetici
Game Master
%100 kesin eşya alacağınızın garantisi bulunmuyor hiç bir yaratıktan. Bu duruma ''rezalet'', olmaması gerekiyor gibi konuşmanız RNG sisteminin doğasına aykırı bir durumdur.
10 günde 10 eşyada alabilirsiniz, şansınıza bağlı olarak.

Silencer

Üye
%100 kesin eşya alacağınızın garantisi bulunmuyor hiç bir yaratıktan. Bu duruma ''rezalet'', olmaması gerekiyor gibi konuşmanız RNG sisteminin doğasına aykırı bir durumdur.
Kusura bakma da tüm oyuncular rng sisteminden şüpheyle bahsediyor kardeşim bu rng sistemi bazı oyunculara rng bence hem zindan olsun hem lucky olsun bazı oyunculara defalarca drop atması da rng sisteminin doğasına aykırı zira binlerce oyuncu olan bir oyunda bi adama tek bosstan 2 drop atarken diğerlerine aylar boyunca hiç birsey atmıyorsa burda rng sisteminden falan bahsedemezsin

murbal

Üye
Oyun açıldığı günden beri oynuyorum sadece 1 tane gunner aldım. 2 aydır oyuna girmiyorum ve 2 aylık süreçte anlaşılan değişiklik olmamış.

RickSancheZz

Üye
dün ilk defa kutudan güzel drop aldım, bi sevindim ama en para etmez pendantı almışım, cleric pendant :D

murbal

Üye
Oyunun bir numaralı gb cisi atlantice ranger s pendant aldı dün. Acaba bu rng sistemi yayıncıları gb cileri destekli farm yapanları nasıl seçip drop veriyor bunu çözdüğümüz an yaşadık

ankaralieren

Üye
Bende aynı durumdan müzdaribim 2 karekterimle zindanlara giriyorum aylardır birşey atmıyor artık sinir bozucu bir hal aldı. Lucky drawa katılmıyorum bile yeterince katıldım ama birşey alamadım. Sanırım benim karekterlerim rng sisteminin kuytu köşelerinde kalmış.

skaebneN

Üye
RNG sistemi okey. Ama düşünmediğiniz bir şey var. Özellikle farm atan biri için şu örneklemeyi yapalım. Sizin söylediğiniz siz çalışın maaşınızı belki veririz diye bir şey çıkıyor. Kazandırmasa bile masrafını çıkartması gerekiyor bunu RNG falan ne derseniz diyin.

Rosalindaa

Üye
Ben bu konuyu açalı üzerinde 12 gün daha geçmiş değişen birşey yok toplam boss sayısı 200e ulaştım kaleble birlikte hala drop yok :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt