Attığımız taş ürküttüğümz kuşa değmez

Unbeatable

Üye
Craftı aylardır merakla bekliyordum ve açıkcası hayal kırıklığına uğradım.Ben Blacksmithing ile ilgileniyordum ve bu işin aşırı meşakatli ciddi emek isteyen bir yol olduğunu biliyordum ama gördüğüm kadarıyla bu kadar emeğin karşılığında yapılacak olan silahlar bu emeğin karşılığı değil.Örneğin War Schtye itemini koymuşsunuz abi zaten bu item hem kutudan çıkıyor hem mobtan çıkıyor bide üstüne craft eklenirse bu item para etmez ama benim bu itemi yapmam için aylar gerekiyor ve maaliyetide cabası.Bu kadar emeğin karşılığında benim daha çok değere sahip itemler üretebilmem gerekiyor ki ben bu işi yapabileyim.Kısacası Attığımız taş ürküttüğümz kuşa değmez !

Jacques

Üye
Eminim war scythe üretmek 1 gb ye mal olacak en az pazarda 40m :D

Unbeatable

Üye
Eminim war scythe üretmek 1 gb ye mal olacak en az pazarda 40m :D
Üretmenin maliyeti 10m olsa bile kurtarmıyor çünkü benim bunu üretebilmem için muazzam Bi emek ve çaba göstermem gerekiyor o seviyelere gelebilmek için. Ayrıca bu item üretildikçe yani piyasaya girdikçe değeride Bi o kadar düşecek he bide şu var hali hazırda Kutulardan uniqe düştüğü için insanlar niye war schyte ile uğrasın ben şahsen stormbringer falan giymeye çalışırım

Adv3NN

Üye
ama arkadaşlar enhanced versionuda dnk getırme ihtimaliniz var onuda düşünün derim tabiki ben craftla ugraşmıcam bilmiyorum bakmadım bilede enhanced versionu vardır illaki şans ile oda düşer

Maximiliantr

Üye
ama arkadaşlar enhanced versionuda dnk getırme ihtimaliniz var onuda düşünün derim tabiki ben craftla ugraşmıcam bilmiyorum bakmadım bilede enhanced versionu vardır illaki şans ile oda düşer
Evet bu konuda haklısın ancak genede çok tatminkar değil. Çok şey değişe bilir ilerde bu craftta. Yani craftla birlikte bazı itemlerin fiyatı tam dibe vuracak.

HeaveN

Üye
Craf öğrenince ama pazar item göre daha güçlü haliba

JaxSui

J
Ne istiyorsunuz.? Craft itemlerinin tüm pazarı domine etmesini mi? Klanla birlikte toplayıp bir karakteri geliştirip ona seri İtem bastırıp zengin mi olmak istiyorsunuz ? İleriyi düşünün. Zaten o kadar geliştikten sonra sadece materyaline kalıyor iş ve günde 10 tane item mi basmak istiyorsunuz?
Pazarı moblardan çıkan itemleri domine etmemesi gerekiyor zaten bu itemlerin. Bu bir nevi yan uğraş olmalı.

Unbeatable

Üye
Ne istiyorsunuz.? Craft itemlerinin tüm pazarı domine etmesini mi? Klanla birlikte toplayıp bir karakteri geliştirip ona seri İtem bastırıp zengin mi olmak istiyorsunuz ? İleriyi düşünün. Zaten o kadar geliştikten sonra sadece materyaline kalıyor iş ve günde 10 tane item mi basmak istiyorsunuz?
Pazarı moblardan çıkan itemleri domine etmemesi gerekiyor zaten bu itemlerin. Bu bir nevi yan uğraş olmalı.
Yan uğraş için yapılacak bişey değil bu son seviye için belkide 6 ay gece Gündüz metaryel toplamam gerekicek

Maximiliantr

Üye
Moruk galiba sen konuyu okumadan yorum yaptın!

Unbeatable

Üye
Şahsen ben şuan meslek kasma konusunda ciddi ikilimde kalmış durumdayım. Bu bana şey gibi geliyor bilgisayar mühendisliğini bölümünü bitirip asgari ücretle işe başlamak gibi.

LatveriA

Üye
Şahsen ben şuan meslek kasma konusunda ciddi ikilimde kalmış durumdayım. Bu bana şey gibi geliyor bilgisayar mühendisliğini bölümünü bitirip asgari ücretle işe başlamak gibi.
Çok doğru. Harcanan vakte değip değmeyeceğine dair ciddi şüphelerim var ama bir yandan MMO'ların doğası bu. Ne kadar ekmek, o kadar köfte. :)

saintx

Üye
Planma evresi cok yanlış olmuş gercekten. Halizırda dropta olan itemlerin eklenmesi zaten bir sorunken birde op diyecegimiz itemlerin yanlış class'a gelmesi anlaşılamaz. Ornegin assasian icin cok güzel bir farm daggeri gelmiş fakat hicbir oyunda assasian farm odaklı bir class degil ki. Yani skill seti zaten kısır bir class o dagger yerine +7 npc bowu yapıp archere donse kişi cok daha hızlı farmlar. Mp rec bir item battle priest ya da warrior'a gelseydi cok daha yerinde olurdu. En azından her alanda bir item drop iteminin üstü olmalı. Yoksa enc şansı için ki eminim @Justice bu oran konusunda da ketum olacaktır deger mi gercekten süpheli.

feya

Üye
Aslında şu durumda artık hiç kimse craft ile uğraşmayacak,bekleyenlerin %99.90 ı ham madde toplayıp satma peşindeler.Ama satma işide en fazla bir hafta sürer,çünkü alıcıda olmayacak

Zbam

Üye
Çok ön yargılı konuşuyorsunuz bi gelsin bakalım craft ozaman oturcak craft itemlarının piyasası su an yorum yapmak için aşırı erken
Ayrıca yan uğraş olmasın zaten oyuna content lazım uzun sürcek bişey olması güzel

Nihâvend

Üye
olması gereken buydu zaten, ama craftı kapatarak insanlarda muazzam bir algı yarattılar, büyütülecekbir şey yok, yapmaya değmediğini düşenen gidip farmını yapabilir, craftla uğraşmaz..

Unbeatable

Üye
Çok ön yargılı konuşuyorsunuz bi gelsin bakalım craft ozaman oturcak craft itemlarının piyasası su an yorum yapmak için aşırı erken
Ayrıca yan uğraş olmasın zaten oyuna content lazım uzun sürcek bişey olması güzel
Önyargılı yada erken konuşmuyorum bu işin ne kadar ciddi emek istediğini görüceksiniz

Unbeatable

Üye
olması gereken buydu zaten, ama craftı kapatarak insanlarda muazzam bir algı yarattılar, büyütülecekbir şey yok, yapmaya değmediğini düşenen gidip farmını yapabilir, craftla uğraşmaz..
Yapmaya değmediğini düşünen diye birşey yok bu herkese göre yapmaya değmez birşey bu bir tercih meseleside değil ciddi anlamda tıp bitirip asgari ücretle işe başlamak gibi bişey bunu kimse tercih etmez

Hedvein

Üye
Şahsi fikrim zorluk kolaylık dengelemesi yapılacaktır. Hiçbir oran ilk günkü gibi değil droplar düzenlendi, upgrade oranları düzenlendi craft oranları da düzenlenir. Endişe etmeniz gereken bu değil stabil bir sistemle oynayabilmemiz olmalı bence. Sayısal veriler değiştirilir. Atıyorum Craft level kasmak ya da craftlemek için gereken ekipman sayısı gibi etmenler değiştirilebilir, kolaylaştırılıp zorlaştırılır. Burada bizim yapıcı geridönüşlerimiz devreye giriyor.

McihanM

Üye
Başından beri dedik Craft için çok beklentiye girmeyin, pasif farm sistemi size kolay kolay bir şey bırakmaz, bıraksa bile max 1 ay bırakır aslı astarını geçer 1 ay sonra dedik. Ne olmasını bekliyordunuz ki?

Zbam

Üye
Arkadaşlar neresi pasif sistemin tamamını düşünmeniz lazım o craft matları kim toplayacak herşeyi pazardan alıp craftlarsan zaten para kalmasın zaten craftlayana.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt