Justice
Yönetici
Game Designer

Planma evresi cok yanlış olmuş gercekten. Halizırda dropta olan itemlerin eklenmesi zaten bir sorunken birde op diyecegimiz itemlerin yanlış class'a gelmesi anlaşılamaz. Ornegin assasian icin cok güzel bir farm daggeri gelmiş fakat hicbir oyunda assasian farm odaklı bir class degil ki. Yani skill seti zaten kısır bir class o dagger yerine +7 npc bowu yapıp archere donse kişi cok daha hızlı farmlar. Mp rec bir item battle priest ya da warrior'a gelseydi cok daha yerinde olurdu. En azından her alanda bir item drop iteminin üstü olmalı. Yoksa enc şansı için ki eminim @Justice bu oran konusunda da ketum olacaktır deger mi gercekten süpheli.
Merhaba,
Farklı silahlar ve eşyalar vermeyi biz de isteriz ancak sadece silahlar özelinde konuşayım; tüm bu silahların tasarlanması, çizilmesi, boyanması, animasyonlarının yapılması, efektlerinin yapılması, karakterlerin her birinin ayrı ayrı eline göre ayarlanması gibi birçok işçilik çıkacak ve mevcut iş daha da uzayacaktı. Bu işler maalesef böyle eklediğiniz her detay işi çok daha ileriye atıyor. Şu an elimizdekilerle sunduğumuz yapı bu şekilde, ileride farklı şeyler tasarlanır eklenir ve yukarıda belirttiğim çalışmaları da yapılırsa ben de seve seve eklerim. Zira ben aynı görüntüye sahip silahı 50 yerde kullanmak istemiyorum.
Assassin sınıfı için gelen bıçağı "dual" olarak kullandığınızda hatrı sayılır bir bonus elde ediyorsunuz ve unutmayın mesleklerle piyasayı domine edecek eşyalar yapılmayacak, çeşitlilik katacak eşyalar yapılabilecek. Aksi halde oyun mesleğe çok fazla kaymış olur. Bunun dışında başka silahlar varken tek silah üzerinden değerlendirme yapmanız da ayrıca talihsizlik olmuş.
Enhanced oranlarının paylaşılması hususunu oyun yönetimiyle görüşürüm, olur gelirse paylaşırım.
Sevgiler