Auction Hatası

shapshall01

Üye
Merhabalar, bir şey dikkatimi çekti auction houseda arama yaptığımda başka campta ki eşyaları görebiliyor veya haritanın bazı bölgelerinde ki pazarlara ilerlemiyor veya bozulan pazarı, satılmış itemi gösterebiliyor. Bunun gibi problem yaşayanlar var mı?

mrares

Üye
Merhabalar, bir şey dikkatimi çekti auction houseda arama yaptığımda başka campta ki eşyaları görebiliyor veya haritanın bazı bölgelerinde ki pazarlara ilerlemiyor veya bozulan pazarı, satılmış itemi gösterebiliyor. Bunun gibi problem yaşayanlar var mı?
Evet var hatta en çok yaşadığım problem ise itemi Auction House'da bulup sonra tıklayıp Go To dediğimizde gitmiyor. Çoğunda bu işe yaramıyor tek tük gidiyor.

shapshall01

Üye
Bu durumun pazarda ki bazı kişilerin isminin ''UnKnown'' olarak görünmesiyle bir alakası var mı acaba?

mrares

Üye
Bu durumun pazarda ki bazı kişilerin isminin ''UnKnown'' olarak görünmesiyle bir alakası var mı acaba?
Unknown olarak görülmelerinin sebebi bildiğim kadarıyla senin işlemcin ile alakalı. Çünkü bende de kısa bir süreliğine Unknown olarak görünüyor. 2 saniye sonra düzeliyor.

shapshall01

Üye
Evet bende de sonra düzeliyor lakin auction hatası ondan mı kaynaklanıyor diyorum? Uzakta ki bir kişiyi seçip ona doğru gidememenin nedeni bu olabilir...

mrares

Üye
Evet bende de sonra düzeliyor lakin auction hatası ondan mı kaynaklanıyor diyorum? Uzakta ki bir kişiyi seçip ona doğru gidememenin nedeni bu olabilir...
Yani ana nedeni olur mu bilemiyorum çünkü 10 kişinin 10'u da Unknown olarak görünüyor ve sonra düzeliyorsa, 7'sine Go To dediğinizde bir işlem olmuyor 3'ünde oluyorsa nedeni farklı olabilir. Emin değilim.

mrares

Üye
galiba aktif olmayan pazarlar belli bir süre daha listelenmeye devam ediyor
Onu da kontrol ettim, hepsi aktif pazar, tek tek gezip buluyorum pazarları. Çok çok nadir denk geliyor aktif olmayan pazarların listelenmesi durumu. 1000 girişimde 3 kez falan denk gelmiştir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt